Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokuratura z Łomży na tropie prowokatorów |
Zgadzam się z Tobą Zbychu. Nasze rodzime tradycje zanikają gdzieś w natłoku nowych, nic nie wartych, sztucznie tworzonych... Nikt o większości już nie pamięta ,nie kultywuje. Jakie to przykre ,że zanika nasza tradycja. Niedługo w Stanach Święto Indyka-może i ten zwyczaj przejmiemy!? A co tam! Zawsze to kolejny dzień do świętowania!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokuratura z Łomży na tropie prowokatorów |
mieczkos997 policja wlasnie tpo sprawdzala i zabrala jeden dowod rejestracyjny. Przed kazda nasza wycieczka policja sprawdza autokary.
|
|
|
W pierwszych minutach przewaza Gornik, ale mam nadzieje, ze wywieziemy z Polkowic chociaz punkcik... Ale tak czy inaczej...**** z wynikami ŁKS jestesmy z Wami =) Bimbo !
|
|
1:0 Rybski!
|
|
Widocznie są pajacu. Skończyłeś 14 lat ?
|
|
życzę zwycięstwa , jaga niestety zremisowała ze stalówk 2:2 , ale wy też!!
|
|
(---.lom.vectranet.pl) życzę zwycięstwa , jaga niestety zremisowała ze stalówk 2:2 , ale wy też!! Spier.... przeżucie !!! Jesteśmy z wami, ŁKS JEDZIEMY z chamami !!! Bimbo
|
|
moje najszersze gratulacje Łukaszu!!!miałam przyjemność podglądywać cię na siłowni i wiem ile twojej ciężkiej pracy kosztował cię udział w mistrzostwach!!cieszę się, że mamy następnego mistrza z Łomży!! Gorąco pozdrawiam wszystkich, którzy doskonale wiedzą jak osiąga się sukces w tej materii.G..wiecie a się mądrzycie. Nia macie bladego pojęcia o tym sporcie!! przemawia za wami zadrość i zawiść!! Łukasz tak trzymać!! Pozdrawiam:)
|
|
ŁKS 1 - 0 Polkowice ! Bimbo
|
|
tak, tak myślę,że na dzień dzisiejszy najlepszą siłownią w Łomży jest "intercosmetic", ludzie w siłowni "EWA" też są w porządku, ale pan trener szkoda gadać.powinien mieć ksywkę Rysiek-Złotówa bo nie ma u niego nic za darmo. panie Rysiu odsstraszasz pan ludzi i zniechecasz do trenowania tego sportu. Miło mi widzieć w "inter" te same mordki co chodziły do ciebie oby tak dalej!!! pozdrawiam:)
|
|
prawdomuwny nie zrozumiales? moglem sie w sumie spodziewac... Wytlumacze jak krowie na miedzy: stan Twojego rozwoju umyslowego wskazuje jednoznacznie, ze musisz byc zaginionym ogniwem ewolucji, miedzy malpa a czlowiekiem... Zglos sie do prof. Macka Giertycha, ktory w ewolucje nie wierzy, jak Cie zobaczy nie bedzie juz mial argumentow. Przynajmniej tak sie nam przysluzysz... człowiek lasu
|
|
Ptysiu80- Bardzo dobrze to ująłeś. Ja też się dołączę: SPIE**** prawdomuwny!!! _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
hahaha ale ci**y
|
|
ciekawe na kogo by glosowal lks gdyby byl postrzegany jako jeden podmiot
|
|
1:0 koniec meczu - wreszcie 3 punkty...
|
|
BRAWO ŁKS, teraz czas na Polonie.
|
|
Kibice Polonii organizują wyjazd na mecz za tydzień w Grajewie. Zapowiadają, że będzie ich więcej niż kibiców ŁKS-u!!! Co Wy na to???
|
|
No ja widziałem Hummera H3 i BMW Kameleona w zakładzie przy mojej szkole. Tak to jakoś nic nie rzuca się w oczy. no moe jeszcze kilka razy Subaru Impreza tuning widziałem... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Ja też kiedyś zgubiłam dokumenty i 2 dni pózniej przyniósł mi je do domu jakiś chłopak.A w portfelu była nawet kasa...=)
|
|
greatulacje !!!
|
|
A teraz , proszę o odpowiedź na moje pytania "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mam do was pytanie.Tak jak np dzis,w niedziele ostani autobus na bawełne jest np z placu kosciuszki o 19.42..Czy są jakies autobusy które jeżdzą poźniej a nie ma ich na rozkładach? niby odpowiedź na ro pytanie jest oczywista,że jak nie ma na rozkładzie to nie ma...ale tak samo jest np w sobote w nocy, nie jest napisane ze kursuja autobusy a o ok. 3,4 nad ranem jeżdzą odwożąc ludzi z atomu...Zadaje także pytanie bo dosyć niedawno stalem pozno na przystanku(ok 23,niedaleko stokrotki)nie bylo żadnych autobusow w rozkladzie a przyjechała ósemka... Bimbo
|
|
Witajcie! Pół roku temu urodziłam dziecko w jednej z klinik położniczych w Białymstoku (cesarskie cięcie).Po ok.miesiącu po porodzie zaczęły wychodzić mi wrzody pod pachami (bardzo bolące).Jeden był tak wielki,że nacinano mi go chirurgicznie (niesamowity ból!).Przyjmowałam antybiotyk za antybiotykiem-pomagało chwilowo.W końcu wzięłam wymaz (posiew) z wrzoda i okazało się,że to gronkowiec złocisty.Moje maleństwo też ma wrzody pod pachą.Musiałam zarazić je przez pokarm, bo karmię je piersią.Zatem dziecko też jest zarażone. Za namową znajomych postanowiłam wytoczyć klinice proces.Poszukuję kobiet,które zaraziły się również gronkowcem w tej klinice.Nazwy kliniki narazie nie chciałabym podawać.Piszcie kobiety-razem będziemy silniejsze!Nie może im ujść na sucho!Tak dużą kasę się tam płaci za poród i jeszcze nie ma gwarancji zdrowia?Karygodne!!!Ile ja się już wycierpiałam!Możecie pisać również na adres e-mail:darekche18@orange.pl.
|
|
Władze Radomia zainagurowały pilotażowy program darmowego korzystania z internetu, na razie dla kilku ulic przy radomskim deptaku. W pierwszym kwartale przyszłego roku mają znacznie powiększyć zasięg darmowego internetu. Może by tak wzorem Radomia i inne miasta w Polsce w tym i Łomża pomyślały o darmowym internecie dla swoich mieszkańców. Pozdrowienia.
|
|
smieszny jest !
|
|
TO NIE HIPERMARKET. TYLKO SKLEP WIELKOPOWIERZCHNIOWY. ALE POCIESZE CIE ŻE BĘDZIE I TO JESZCZE W TYM ROKU.
|
|
A gdzie ten sklep powstaje jeśli możecie to słodką tajemnice, napisać ;)
|
|
Jeśli wybory wygra Solidarna Łomża to myślę, że nie powstanie. rudy błazen z druhem
|
|
hehe mój znajomy z klasy rozbił sie 20 minut po odebraniu prawa jazdy :) ale jak prawka nie miał to i po pijaku dawał rade jakoś ;) olo
|
|
cavalera Jak nie pasuje Ci to po co tu wchodzisz i to czytasz? rudy błazen z druhem
|
|
Popieram MaYkel'a tylko dodam ze ani ten ani zaden inny hehe
|
|
no właśnie? denerwujące to jest... mysle ze to jakas reklama wyskakujaca na 4lomza wydaje taki dzwiek :P
|
|
Można pierwszego lepszego wybrac z "wolnej elekcji", a później juz poleci: z ojca na syna, z matki na córkę, z dziadka na wnuczkę, z wuja na bratanka, z brata na brata... :-) olo
|
|
I tak WSZYSTKIE zeżre rdza...a dramaty Sofoklesa ciągle żywe (bo nie poddają się tuningom :-)
|
|
A co powiecie na cesarstwo?
|
|
Dobry pomysł z tymi ulgami podatkowymi.
|