Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda w sprawie wyroku TK dot. WRON... |
to byla piorunujaca historia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda w sprawie wyroku TK dot. WRON... |
Panie Macieju Które z moich pytań boli Pana najbardziej. Wyborcy nie są maszynami do głosowania.Chcą znać dokonania i życiorysy kandydatów. Rozumiem, że może nie mieć pan zdania w sprawach światopogłądowych ale swój życiorys powinien pan znać.
|
|
Jak Można nie nadużywać klaksonu jeśli dajmy na to jedna czy druga idiotka celowo wlecze się 30 km/h, z naprzeciwka rząd samochodów. Gdy w przeciwnym kierunku samochodów Brak takowa gnid* przyśpiesza. Przypadek z życia wyjęty. Ja bym na niej użył czegoś więcej niż klakson. A ostatnio żekomy klakson uratował mi drzwi bo pewna pani pierd** na parkingu Mi cofa bez zerknięcia nawet w lusterka. DobżE, że do jej pUstej głowy dotarł sygnał klaksonu. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jak Można nie nadużywać klaksonu jeśli dajmy na to jedna czy druga idiotka celowo wlecze się 30 km/h, z naprzeciwka rząd samochodów. Gdy w przeciwnym kierunku samochodów Brak takowa baba przyśpiesza. Przypadek z życia wyjęty. Ja bym na niej użył czegoś więcej niż klakson. A ostatnio żekomy klakson uratował mi drzwi bo pewna pani na parkingu Mi cofa bez zerknięcia nawet w lusterka. DobżE, że do jej pUstej głowy dotarł sygnał klaksonu. Jurand
|
|
jak widzą, że ktoś jeszcze stoi to co im zależy... rudy błazen z druhem
|
|
Mnie też to wkurza...
|
|
brat ma motorole v3 DG. syf parowa to malo powiedziane. teraz pluje sobie w brode ze wydal tyle klopsu na tego cwela. ja mam 6630 bateria trzyma srednio 3 dni. jezeli gram caly dzien to na wieczor trza ladowac. to jedyna wada. poza tym wszystko git.
|
|
Zamiast beepować to by wyszedł na ulice i pogadał z ludzmi i rozdawała bony towarowe. Sroczyński spoko sąsiad ;) rudy błazen z druhem
|
|
Wczoraj , z braku środków transportu , jechałym 1 z nowych autobusów VOLVO , tragedia.Siedzenia twarde , plastikowe , okropnie trzeszczą , i trochę w nim smierdziało . Stare dobre Jelcze są lepsze , wygodne siedzenia , nie trzeszczą , tylko głośno pracuja i drozsze koszty utrzymania . Gdy Łomża ma kupywac taki złom , to niech nic nie kupuje , lepsze JELCZE!!
|
|
Buahhhahhaha. Zbych
|
|
Ta za każdym razem wchodząc na to stronę będę wyłączać głośniki <hahaha> Sam się wyłącz ! będzie najlepiej.
|
|
stare jelcze sa zajebiste wszystko zimne, brudne, i nie wiadomo czy pod górkę wciągnie
|
|
no tAK , NIEROZUMIEM , DLACZEGO są kamery , a nie ma gąbki na siedzeniach , strasznie niewygodna jazda , JELCZE SĄ LEPSZE OD VOLVO W ŁOMŻY I OD MANÓW W BIAŁYM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |