Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ręka rękę myje? |
Wygraliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ręka rękę myje? |
i tak już zostało
|
|
BRAWO!!!!!!!!! Wreście mogę iść na piwo i wypić za wygraną ŁKSu !!!! Bimbo !
|
|
Zgadza się, nawet puszką po piwie można zrobić świetne zdjęcia. Poza tym, nie sądze by Panowie z 4lomza robili komukolwiek jakieś problemy z publikacją fotografii.
|
|
Podajcie mi adres strony kibicow k....y Jagi bo chcę im d.....ć Bimbo !
|
|
WSZYSCY NA GRAJEWO!!!
|
|
Brawo ŁKS , tak trzymać !!!
|
|
Nareszcie!!!!! Gratulacje!!! Chociaż czytając przebieg meczu trzeba przyznać, że to był CUD :) teraz za tydzień wygrana z Polonią, na koniec remis z Odrą w Opolu (te 2 wyniki są jak najbardziej realne) i idziem w zimowy sen w nienajgorszych humorach. A potem ŁKS -RYCERZE WIOSNY!!!!!!!! :D
|
|
A dyrektor tego gimnazjum powinien się wstydzić...Kiedy uczniowie zapalili znicze przed szkołą za pamięć tej dziewczyny,on kazał je usunąć...Jaki dyrektor,tacy uczniowie.
|
|
Sobota cudów! Wierchuszka tabeli zdrowo oberwała. Zbych
|
|
Moje gratulacje, to ważna data w historii klubu. Ale i tak wierzę , że na wiosnę na naszym stadionie nie pozwolimy przegrać żadnego meczu... Pomysły już czekają w worku ....
|
|
Panie Zajkowski, aleś Pan przystojny na tych plakatach ;))))))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ł K S Ł O M Ż A F O R E V R
|
|
hehe komentarz z onet'u "A KIEDY W LOMZY ..... kupilem wlasnie kompa za $3.000 i wracam do Lomzy!! ~Lomza z USA, 30.10.2006 05:55" Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |