Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie znam nikogo kto chce glosować na PO |
hehe... naprawdę jesteś czubek... pozdro Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie znam nikogo kto chce glosować na PO |
zapraszam na impreze http://www.clubbing.podlasie.pl/forum/viewtopic.php?t=518
|
|
łomżan nie można.Jeden,, lejwoda,, , a drugi lubi wypić.
|
|
a te :[ uuuuuuuuu ] to co to znaczy ? Witaj w Łomży ;)
|
|
prawdomuwny - traf sie w łeb. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
a kto kandyduje?
|
|
Sierotka Marysia
|
|
Dzieci prominentów uczą się w białymstoku bo są za mało inteligentne żeby dostać się na renomowane uczelnie warszawskie hehe
|
|
wspomniany Pan Doktor juz wie i niestety zajac sie tym nie ma zamiaru poniewaz nie ma srodkow fi. zajma sie dopero jak wystapi zachorowanie .I.. gdy zwierze zachoruje to do weterynarza a czlowiek to odpowienio gdzie indziej . ogolnie bardzo zdziwiony jest problemem .
|
|
Drogi Shimmy ... Jesli już jesteś tak dokładny w cytowaniu ,to napiszę ci o swojej motywacji do startu w tych wyborach. W latach 2007-2013 będzie bardzo dużo pieniędzy dotyczący obszaru rozwoju biznesu. Uważam że warto być tam gdzie ten podział nastepuję , tak aby nasi przedsiebiocy mieli bezpośredni kontakt z Urzedem Marszałkowskim. Po drugie moja praca na rzecz ŁKS-u w ostatnich dwóch latach uświadomiła mi jak mocno niedoinwestowany jest obaszar sportu. Po trzecie , uważam że dobrzy radni w sejmiku województwa wzmocnią pozycję Łomży w uzyskiwaniu kolejnych funduszy nie tylko na modernizację stadionu czy infrasktrukturę ale także na pozostałe ważne segmenty życia w Łomży i okolicach. Jesli uważasz że jestem złym kandydatem to Twoja sprawa , Twoja decyzja. Mam pytanie kto jest Twoim kandydatem do sejmiku ... ?
|
|
remis
|
|
dzis dzieki odpowiedzialnosci biura podrozy cale III LO nie pojechalo na pielgrzymke maturzystow... ja osobicie bardzo "dziekuje" za to... Gdzie sie podziala odpowiedzialnosc organizatorow nie chodzi mi tu o szkole tylko o osobe zalatwiajaca nam transport... mieslimy stawic sie na Placu Niepodleglosci o 5:50 autokary mialy juz sprawdzone na nas czekac a tu..zachodzimi transport innych szkol juz dawno stoi a po naszym ani widu ani slychu, przyjechal on po 6 autorkary byly stre i jak sie po kontroli okazloo niezbyt sprawne... w ! autokarze nie dzialaly tylne siwtala ( co zostalo naprawione) pani (chyba kierowniczka) nie widzialaczy posiada gasnice, nie bylo (co jest OBOWIAZKIEM) sprzetu do wybicie (w razie koniecznosci) szyb.ale to nic..., jak sie okazalo 2 autokar mial niezbyt sprawny UKŁAD KIEROWNICZY(!!) przez co mialby klopoty z cofaniem !!! ( jesli sie nie myle zostal obebrany dowod restracyjny) a wic zaczelo sie czekanie na kolejny autokar ktory ...owszem dostal do nas przed 9 ale jakiez bylo nasze zdziwnieni gdy ...okazl sie za maly !!!jedny sprawny transport to maly bus (jedynie brakowalo apteczki).Propozycja kierowcow bylo ..UWAGA(!!)upchanie sie jakos na tylnych siedzeniach , bo przeciez co to za problem jechac Bog wie czy sprawnymi autobusami a do tego w scisku. Przeciez to naprawde zaden problem... weglug mnie to jest przegiecie i to ostre a co Wy o tym sadzice??
|
|
"Powiedzcie mi jeszcze cos... w tej klasie bylo 20 osob... co robila reszta patalachow? Przygladala sie temu i rechotala? " Wiesz jak to zawsze w klasie jest ktoś kto "przewodzi" klasą , jest niby gury , pokazuje co to nie on i wszscy są potulni , widocznie i takl było w tym przypadku .. bo jak ktoś pisał robili też inne rzecz-były z nimi problemy Ale dla mnie też to jest chore że nikt z klasy nei zareagował - próczk jednej koleżaneki- ale co ona mogła ich było chyba 3 z tego co czytałem. Kara dla nich?- jak ostanio rozmawaiełm z kolegami na ten temat , to padły slowa obciąć im .... i już ze w życiu nie ..... Albo dobry jest pomysł kogoś , poniżyć ich publicznie jak oni to zrobili Kare można wymyślić zawsze - ale dobrze by było gdby można było znaleść też sposób żeby zapobiegać takim sytuacjom
|
|
tomekk kazdego przeraza, ale co zrobisz? bedziesz mieszkal cale zycie katem u rodzicow? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Zbych tez mnie to smieszy, ze obecnie gosc co by nie zrobil i tak wyjdzie z poprawczaka w wieku 18 lat, powinno sie to zmienic. Na bledy mlodosci mozna zwalic wiele, ale niektore rzeczy sie juz pod to zwyczajnie nie kwalifikuja. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Rampa Vip , koszt 90 pln od osoby - z tego co mi siostra mówiła , ale rezerwacje trzeba robić dużo przed "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Przy ulicy Piłsudskiego dzisiaj ok. godz. 10 rano zgubiłem dokumenty. Były one w czerwonym tak jakby portfelu. Z jednej strony był lekko wytarty napis ,,Dokumenty ucznia". W srodku były dokumenty skutera, legitymacje, bilet miesieczny. Uczciwego znalazce prosze o kontakt na numer telefonu 0602423529 lub prosze o przywiezienie dokumentów na adres tam podany. Jesli ktos je znalazł bardzo prosze o kontakt na numer telefonu, gg 8081251 lub email samsing12@wp.pl.
|
|
juz ci ktos jeszcze zawiezie....
|
|
Pan Zajkowski??? A to miło niespodzianka:] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
lks.4lomza.pl na forum w temacie "stadion w Łomży" są aktualne zdjęcia z remontu
|
|
Dzięki Lendzioszkowi w IV lidze i Kosiorkowi w III lidze oraz ciężkiej pracy Engela i pracowników klubu Łks osiągnął największy sukces w swojej historii. Pełne trybuny, efektowne zwycięstwa, goście z całej Polski na meczach... Chciałbym, żeby wróciły te czasy. Trzeba przyznać, że typer, choć jest daleko od Łomży, ma wiele racji. było: kasa + ciężka praca zgranego zespołu ludzkiego = II liga. jest: II liga + brak ludzi + brak kompetencji pracowników = wstyd dla miasta
|
|
Bzdurne pytania nie mające nic wspólnego z funkcją do jakiej kandyduje P. Maciej. Słuszniejsze pytania to te o sprawy leżące w kompetencjach Sejmiku .Jarek122 to jakiś nowy twór wyborczy , parę bieżących postów , wcześniej tu nie widywany. P. Maciej to młodość , a zarazem doświadczenie , dynamika i chęć działania publicznego. Mam sporo znajomych którzy Go poprą , ja też.
|
|
Frustrat drogowy:osobnik płci męskiej lub żeńskiej,występujący w nadmiarze na drogach i ulicach miast. Z nieznanych przyczyn lubi nadużywać dzwięku klaksonu albo ocierac się zderzakiem o tył naszego samochodu i błyskać światłami. Zazwyczaj coś wrzeszczy:przez szybę nie słychać co..
|
|
może do zajezdni zjeżdżają... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Od pewnego czasu wchodząc na główną stronę 4lomza słyszeć którkie Beep co to jest? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To jest przez banner Macieja Glaza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |