poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie znam nikogo kto chce glosować na PO

hehe... naprawdę jesteś czubek... pozdro

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie znam nikogo kto chce glosować na PO

zapraszam na impreze
http://www.clubbing.podlasie.pl/forum/viewtopic.php?t=518

łomżan nie można.Jeden,, lejwoda,, , a drugi lubi wypić.

a te :[ uuuuuuuuu ] to co to znaczy ?

Witaj w Łomży ;)

prawdomuwny - traf sie w łeb.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

a kto kandyduje?

Sierotka Marysia

Dzieci prominentów uczą się w białymstoku bo są za mało inteligentne żeby dostać się na renomowane uczelnie warszawskie
hehe

wspomniany Pan Doktor juz wie i niestety zajac sie tym nie ma zamiaru poniewaz nie ma srodkow fi. zajma sie dopero jak wystapi zachorowanie .I.. gdy zwierze zachoruje to do weterynarza a czlowiek to odpowienio gdzie indziej . ogolnie bardzo zdziwiony jest problemem .

Drogi Shimmy ...

Jesli już jesteś tak dokładny w cytowaniu ,to napiszę ci o swojej motywacji do startu w tych wyborach. W latach 2007-2013 będzie bardzo dużo pieniędzy dotyczący obszaru rozwoju biznesu. Uważam że warto być tam gdzie ten podział nastepuję , tak aby nasi przedsiebiocy mieli bezpośredni kontakt z Urzedem Marszałkowskim. Po drugie moja praca na rzecz ŁKS-u w ostatnich dwóch latach uświadomiła mi jak mocno niedoinwestowany jest obaszar sportu. Po trzecie , uważam że dobrzy radni w sejmiku województwa wzmocnią pozycję Łomży w uzyskiwaniu kolejnych funduszy nie tylko na modernizację stadionu czy infrasktrukturę ale także na pozostałe ważne segmenty życia w Łomży i okolicach.

Jesli uważasz że jestem złym kandydatem to Twoja sprawa , Twoja decyzja. Mam pytanie kto jest Twoim kandydatem do sejmiku ... ?

remis

dzis dzieki odpowiedzialnosci biura podrozy cale III LO nie pojechalo na pielgrzymke maturzystow... ja osobicie bardzo "dziekuje" za to...
Gdzie sie podziala odpowiedzialnosc organizatorow nie chodzi mi tu o szkole tylko o osobe zalatwiajaca nam transport...
mieslimy stawic sie na Placu Niepodleglosci o 5:50 autokary mialy juz sprawdzone na nas czekac a tu..zachodzimi transport innych szkol juz dawno stoi a po naszym ani widu ani slychu, przyjechal on po 6 autorkary byly stre i jak sie po kontroli okazloo niezbyt sprawne...
w ! autokarze nie dzialaly tylne siwtala ( co zostalo naprawione) pani (chyba kierowniczka) nie widzialaczy posiada gasnice, nie bylo (co jest OBOWIAZKIEM) sprzetu do wybicie (w razie koniecznosci) szyb.ale to nic..., jak sie okazalo 2 autokar mial niezbyt sprawny UKŁAD KIEROWNICZY(!!) przez co mialby klopoty z cofaniem !!! ( jesli sie nie myle zostal obebrany dowod restracyjny) a wic zaczelo sie czekanie na kolejny autokar ktory ...owszem dostal do nas przed 9 ale jakiez bylo nasze zdziwnieni gdy ...okazl sie za maly !!!jedny sprawny transport to maly bus (jedynie brakowalo apteczki).Propozycja kierowcow bylo ..UWAGA(!!)upchanie sie jakos na tylnych siedzeniach , bo przeciez co to za problem jechac Bog wie czy sprawnymi autobusami a do tego w scisku. Przeciez to naprawde zaden problem...
weglug mnie to jest przegiecie i to ostre a co Wy o tym sadzice??

"Powiedzcie mi jeszcze cos... w tej klasie bylo 20 osob... co robila reszta patalachow? Przygladala sie temu i rechotala? "

Wiesz jak to zawsze w klasie jest ktoś kto "przewodzi" klasą , jest niby gury , pokazuje co to nie on i wszscy są potulni , widocznie i takl było w tym przypadku .. bo jak ktoś pisał robili też inne rzecz-były z nimi problemy
Ale dla mnie też to jest chore że nikt z klasy nei zareagował - próczk jednej koleżaneki- ale co ona mogła ich było chyba 3 z tego co czytałem.
Kara dla nich?- jak ostanio rozmawaiełm z kolegami na ten temat , to padły slowa obciąć im .... i już ze w życiu nie .....
Albo dobry jest pomysł kogoś , poniżyć ich publicznie jak oni to zrobili
Kare można wymyślić zawsze - ale dobrze by było gdby można było znaleść też sposób żeby zapobiegać takim sytuacjom

tomekk kazdego przeraza, ale co zrobisz? bedziesz mieszkal cale zycie katem u rodzicow?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Zbych tez mnie to smieszy, ze obecnie gosc co by nie zrobil i tak wyjdzie z poprawczaka w wieku 18 lat, powinno sie to zmienic. Na bledy mlodosci mozna zwalic wiele, ale niektore rzeczy sie juz pod to zwyczajnie nie kwalifikuja.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Rampa Vip , koszt 90 pln od osoby - z tego co mi siostra mówiła , ale rezerwacje trzeba robić dużo przed

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Przy ulicy Piłsudskiego dzisiaj ok. godz. 10 rano zgubiłem dokumenty. Były one w czerwonym tak jakby portfelu. Z jednej strony był lekko wytarty napis ,,Dokumenty ucznia". W srodku były dokumenty skutera, legitymacje, bilet miesieczny. Uczciwego znalazce prosze o kontakt na numer telefonu 0602423529 lub prosze o przywiezienie dokumentów na adres tam podany. Jesli ktos je znalazł bardzo prosze o kontakt na numer telefonu, gg 8081251 lub email samsing12@wp.pl.

juz ci ktos jeszcze zawiezie....

Pan Zajkowski??? A to miło niespodzianka:]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

lks.4lomza.pl na forum w temacie "stadion w Łomży" są aktualne zdjęcia z remontu

Dzięki Lendzioszkowi w IV lidze i Kosiorkowi w III lidze oraz ciężkiej pracy Engela i pracowników klubu Łks osiągnął największy sukces w swojej historii. Pełne trybuny, efektowne zwycięstwa, goście z całej Polski na meczach... Chciałbym, żeby wróciły te czasy.
Trzeba przyznać, że typer, choć jest daleko od Łomży, ma wiele racji.

było: kasa + ciężka praca zgranego zespołu ludzkiego = II liga.
jest: II liga + brak ludzi + brak kompetencji pracowników = wstyd dla miasta

Bzdurne pytania nie mające nic wspólnego z funkcją do jakiej kandyduje P. Maciej. Słuszniejsze pytania to te o sprawy leżące w kompetencjach Sejmiku .Jarek122 to jakiś nowy twór wyborczy , parę bieżących postów , wcześniej tu nie widywany. P. Maciej to młodość , a zarazem doświadczenie , dynamika i chęć działania publicznego. Mam sporo znajomych którzy Go poprą , ja też.

Frustrat drogowy:osobnik płci męskiej lub żeńskiej,występujący w nadmiarze na drogach i ulicach miast.
Z nieznanych przyczyn lubi nadużywać dzwięku klaksonu albo ocierac się zderzakiem o tył naszego samochodu i błyskać światłami.
Zazwyczaj coś wrzeszczy:przez szybę nie słychać co..

może do zajezdni zjeżdżają...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Od pewnego czasu wchodząc na główną stronę 4lomza słyszeć którkie Beep co to jest?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

To jest przez banner Macieja Glaza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org