Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oj Donek... |
Ostatnio jedna z najlepszych ofert prezentuje atom . kompleksowe wynajecie dolnej sali z obsluga , dj.. itp..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oj Donek... |
Ja dwa tygodnie temu wynajmowałam dolną sale w Atomie na osiemnastke :] było zajebiscie :D Polecam Bimbo !
|
|
Jaki jest koszt wynajmu dolnej sali w atomi ??
|
|
Znacie jakiegoś dobrego i taniego kuriera ?
|
|
Popierwsze ja do nikogo sie nie przyczepiłem!! Po drugie to przypomnij mi co on zrobił dla ŁKS-u po za gigantycznym długiem ?? Po trzecie z szacunku dla klubu nazwe pisz z dużych liter!!
|
|
Nie tylko ŁKS chce jeść na tym świecie.Jeszcze się taki nie urodził żaby wszystkim dogodził,a Pan Brzeziński jest po prostu sprawiedliwy i chce dla wszystkich jak najlepiej a to jeszcze nikomu się nie udało i nie uda.Ludzie postawcie na uczciwość i na dobro wszystkich a nie na bogate i żadko trzeźwe elity które po wyborach zajmą się własnymi interesikami.Panie Prezydencie tak trzymać , zawsze z Bogiem i Honorem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zurek zlapac Cie nie moge na gg!! Wez na dc daj ten film. Pozdrawiam. p.s jak ktos ma jeszcze fotki to na dodo166@wp.pl prosze Zbych
|
|
Sorrki 10 lat, czeski błąd
|
|
po co sterydy ? wątroba i inne narządy jak kapcie będą ? po co mi to
|
|
Hmm rodziny o miesiecznym dochodzie 800-1000 PLN ??!! A moze Ty powiedz rodzinom, ze sa ludzie ktorzy sami zarabiali na swoje wyksztalcenie i teraz raz lepiej raz gorzej, ale darza do celu i jakos sobie radzac w zyciu. Przykladem jest Dran-iu :) i jego zona (pozdrowienia) - uczciwie zarabiaja (nie maja kokosow), kalkuluja, mysla i maja wlasne M. To nie jest cud ekonomiczny, to raczej efektywne zarzadzanie pieniadzem i chec do tego by cos robic i zarobic. P.s. Czuubek raczej nie radzilbym Ci pluc w twarz komus takiemu jak Dran...
|
|
Uchowaj Boże.W zyciu tak nie jest.Coś Ty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |