Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL PRAWD |
SaneOne a co ja mu karze szybko jeździć i wykonywać ewolucje?:/ Nie!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL P |
Ze swojej strony chciałbym podziękować za bardzo dużą czujność. Pragnę przypomnieć wszystkim, że była to pierwsza impreza organizowana przez AŁ i prosimy o wyrozumiałość. Błędy wszystkim się zdażają. Po ustaleniach Zarządu AŁ podjęliśmy decyzję, że opisywana sytuacja zostanie wyjaśniona na posiedzeniu AŁ o którym poinformujemy zainteresowane osoby. GORĄCA PROŚBA DO OSÓB STARTUJĄCYCH W ZAWODACH: prześlijcie swoje dane: Imię, nazwisko, adres e-mail na adres: m_dyziak@o2.pl dzięki temu będziemy mieli z Wami kontakt i na bieżąco będziemy informowali Was o działaniach Automobilklubu Łomżyńskiego. Zurcio jak możesz to też prześlij swoje dane do mnie to poinformuję Cię o najbliższym posiedzeniu Zarządu AŁ
|
|
Re: Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL PRAWD |
skinek sterydy mu proponujesz?;) Nie ładnie! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL PRAWD |
Kto w tym roku wygra wybory na prezydenta Łomży? Brzeziński dla mnie napewno odpada za to co zrobił ŁKS-owi. Kibice pamietaja i nie zapomną więc może już sie żegnać z tą posadą. A co wy myślicie o tym ?? http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9308
|
|
pomagam szukac lokalu kolezance na 18 mozecie cos zaoferowac bo chodze w rozne miejsca ale niechca mowia ze tylko wesela chrzciny prosze pomozcie
|
|
Ze nie ma zamiaru startowac w wyborach i takie rozne bzdury a teraz co ?? Wszedzie wiszą jego plakaty hehe Widac Panie Zajkowski jaki Pan Prawdomowny !!!
|
|
Firma spedycyjna "PEKAES". Jednak z doświadczenia polecam "DHL". Bimbo !
|
|
hee hee heee. no nieżle musisz być walnięty żeby już do takiego stopnia sie poniżać i pisać takie głupoty. pozdrowionka dla wszystkich :))
|
|
witam. 2 miesiące temu sprzedawałem mieszkanie M-3 na ul.ks.janusza. Nie oszukując nikogo napisze szczerze ze wziełem za nie równiótko 100tys.PLN bez żadnej negocjacji i upustu. na dzień dzisiejszy orientując sie w cenach to wiem ze duuuużo podskoczyły . za takie mieszkanko teraz trzeba zapłacić około 120tyś a nawet spotkałem się z ceną ponad 160.000tys. ceny mieszkań nie zmienio na mniejsze bo jest ogromne zapotrzebowanie. P_O_W_O_D_Z_E_N_I_A dla tych co poszukujo własnego mieszkanka
|
|
Ja tam polecam OPEK-a, chyba najtaniej a i jakość ich usług jest bardzo dobra.
|
|
Może jutro ŁKS wygra ??JaK myślicie?
|
|
Moim skromnym zdaniem gimnazja stały się dramatem polskiej szkoły. Prawdą jest to, o czym piszecie wyżej: odizolowano młodzież w najbardziej krytycznym wieku od szkoły (podstawowej), a której ich wszyscy znali i wrzucono ich w nowe środowisko cechujące sie brutalną walką o przywództwo. Szkoła sobie z tym nie poradziła, a to za sprawą pseudo-demokratyzacji szkolnej kiedy to mówiono ciagle o prawach ucznia w oderwaniu od obowiazków, z których owe prawa powinny wynikać! Odebrano też instrumenty dyscyplinowania kadrze pedagogicznej. Najtrafniej ujął to prof. Nalaskowski z Torunia kiedy powiedział, że w szkole rządzonej przez uczniów panuje bandytyzm bo do demokracji jeszcze nie dorośli. Powiada on dalej, ze żeby społeczeństwo wychowac do demokracji- to szkoła winna być konserwatywna, musi stawiac twarde i egzekwowane wymagania wobec uczniów. Demokracja - to odpowiedzialność za to co się robi, a gimnazjaliści takiej odpowiedzialności jeszcze nie posiadają więc budują własne normy wzorując się na postaciach z filmów - pełnych przemocy i pogardy dla słabszych. Szkołą musi rządzi ktoś konkretny bo szkoły nie robi się demokratyczną większością uczniów. wierzę, że ta trgedia nie pójdzie w zapomnienie i otrzeźwi społeczeństwo. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
mc ? ;)
|
|
może typ jest gejem i kobiety go nie pociągają ;)
|
|
Zwycięstwo? Jakbyśmy wygrali to by była wielka niespodzianka. Jak zagrają tak samo lub lepiej od ostatniego meczu to możemy pomysleć o punktach... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Mitsubishi EVO VIII Subaru Impreza Bmw Kamelon i wiele innych furek , kótre przejżdżały przez łomże , jak był jakiś zlot starych aut czy coś ..wtedy byly super fury- nie to co teraz ...
|
|
To jaka firme polecacie na przewoznika ? Myslałem ze Baltica Travel jest ok,a tu takie buty!
|
|
A ja jestem z rodzina w uk. i kredyt na mieszkanie w polsce dostalem bez problemu zadnego tylko pokazalem zaswiadczenie ze pracuje w uk a nie w polsce i pokazalem 6 odcinkow z wyplaty i 30% wplaty wplacilem. teraz lokatorzy reszte kredytu spalcaja. jeszce planuje ze 3 mieszkania tak kupic.
|
|
Kto decyduje o zdjeciach zamieszczonych w galerii 4lomza? Czy zdjecia z katalogu http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=21174 sa tak wspaniale??? Cholera wielu fotografow lomzynskich marnuje sie bo nie maja tu swojej galerii a byle fotki pojawiaja sie od tak. Moze jeszcze zrobione kompaktem? Widzalem tam piekne zdjecia ale bez przesady zeby zamieszczac takie foty?! Kolega ( autor zdjec ) mogl by przynajmiej poprawic zdjecia na poziomach i krzywych zanim wystawia swoje prace! Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |