poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL PRAWD

SaneOne a co ja mu karze szybko jeździć i wykonywać ewolucje?:/ Nie!!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL P

Ze swojej strony chciałbym podziękować za bardzo dużą czujność. Pragnę przypomnieć wszystkim, że była to pierwsza impreza organizowana przez AŁ i prosimy o wyrozumiałość. Błędy wszystkim się zdażają. Po ustaleniach Zarządu AŁ podjęliśmy decyzję, że opisywana sytuacja zostanie wyjaśniona na posiedzeniu AŁ o którym poinformujemy zainteresowane osoby.

GORĄCA PROŚBA DO OSÓB STARTUJĄCYCH W ZAWODACH: prześlijcie swoje dane: Imię, nazwisko, adres e-mail na adres: m_dyziak@o2.pl dzięki temu będziemy mieli z Wami kontakt i na bieżąco będziemy informowali Was o działaniach Automobilklubu Łomżyńskiego.

Zurcio jak możesz to też prześlij swoje dane do mnie to poinformuję Cię o najbliższym posiedzeniu Zarządu AŁ

Re: Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL PRAWD

skinek sterydy mu proponujesz?;) Nie ładnie!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Re: Talibowie lądowali w Polsce - pierwszy poważny dowód A JEDNAK LEPPER MOWIL PRAWD

Kto w tym roku wygra wybory na prezydenta Łomży? Brzeziński dla mnie napewno odpada za to co zrobił ŁKS-owi. Kibice pamietaja i nie zapomną więc może już sie żegnać z tą posadą. A co wy myślicie o tym ??

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9308

pomagam szukac lokalu kolezance na 18 mozecie cos zaoferowac bo chodze w rozne miejsca ale niechca mowia ze tylko wesela chrzciny prosze pomozcie

Ze nie ma zamiaru startowac w wyborach i takie rozne bzdury a teraz co ??
Wszedzie wiszą jego plakaty hehe
Widac Panie Zajkowski jaki Pan Prawdomowny !!!

Firma spedycyjna "PEKAES". Jednak z doświadczenia polecam "DHL".

Bimbo !

hee hee heee. no nieżle musisz być walnięty żeby już do takiego stopnia sie poniżać i pisać takie głupoty.

pozdrowionka dla wszystkich :))

witam. 2 miesiące temu sprzedawałem mieszkanie M-3
na ul.ks.janusza. Nie oszukując nikogo napisze szczerze ze wziełem za nie równiótko 100tys.PLN bez żadnej negocjacji i upustu.
na dzień dzisiejszy orientując sie w cenach to wiem ze duuuużo podskoczyły . za takie mieszkanko teraz trzeba zapłacić około 120tyś a nawet spotkałem się z ceną ponad 160.000tys. ceny
mieszkań nie zmienio na mniejsze bo jest ogromne zapotrzebowanie.

P_O_W_O_D_Z_E_N_I_A dla tych co poszukujo własnego mieszkanka

Ja tam polecam OPEK-a, chyba najtaniej a i jakość ich usług jest bardzo dobra.

Może jutro ŁKS wygra ??JaK myślicie?

Moim skromnym zdaniem gimnazja stały się dramatem polskiej szkoły. Prawdą jest to, o czym piszecie wyżej: odizolowano młodzież w najbardziej krytycznym wieku od szkoły (podstawowej), a której ich wszyscy znali i wrzucono ich w nowe środowisko cechujące sie brutalną walką o przywództwo. Szkoła sobie z tym nie poradziła, a to za sprawą pseudo-demokratyzacji szkolnej kiedy to mówiono ciagle o prawach ucznia w oderwaniu od obowiazków, z których owe prawa powinny wynikać! Odebrano też instrumenty dyscyplinowania kadrze pedagogicznej. Najtrafniej ujął to prof. Nalaskowski z Torunia kiedy powiedział, że w szkole rządzonej przez uczniów panuje bandytyzm bo do demokracji jeszcze nie dorośli. Powiada on dalej, ze żeby społeczeństwo wychowac do demokracji- to szkoła winna być konserwatywna, musi stawiac twarde i egzekwowane wymagania wobec uczniów. Demokracja - to odpowiedzialność za to co się robi, a gimnazjaliści takiej odpowiedzialności jeszcze nie posiadają więc budują własne normy wzorując się na postaciach z filmów - pełnych przemocy i pogardy dla słabszych. Szkołą musi rządzi ktoś konkretny bo szkoły nie robi się demokratyczną większością uczniów. wierzę, że ta trgedia nie pójdzie w zapomnienie i otrzeźwi społeczeństwo.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

mc ? ;)

może typ jest gejem i kobiety go nie pociągają ;)

Zwycięstwo?

Jakbyśmy wygrali to by była wielka niespodzianka. Jak zagrają tak samo lub lepiej od ostatniego meczu to możemy pomysleć o punktach...

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Mitsubishi EVO VIII
Subaru Impreza
Bmw Kamelon

i wiele innych furek , kótre przejżdżały przez łomże , jak był jakiś zlot starych aut czy coś ..wtedy byly super fury- nie to co teraz ...

To jaka firme polecacie na przewoznika ? Myslałem ze Baltica Travel jest ok,a tu takie buty!

A ja jestem z rodzina w uk. i kredyt na mieszkanie w polsce dostalem bez problemu zadnego tylko pokazalem zaswiadczenie ze pracuje w uk a nie w polsce i pokazalem 6 odcinkow z wyplaty i 30% wplaty wplacilem. teraz lokatorzy reszte kredytu spalcaja. jeszce planuje ze 3 mieszkania tak kupic.

Kto decyduje o zdjeciach zamieszczonych w galerii 4lomza?

Czy zdjecia z katalogu
http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=21174
sa tak wspaniale???

Cholera wielu fotografow lomzynskich marnuje sie bo nie maja tu swojej galerii a byle fotki pojawiaja sie od tak. Moze jeszcze zrobione kompaktem?
Widzalem tam piekne zdjecia ale bez przesady zeby zamieszczac takie foty?!
Kolega ( autor zdjec ) mogl by przynajmiej poprawic zdjecia na poziomach i krzywych zanim wystawia swoje prace!

Pozdrowienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org