poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto by był lepszym prezydentem?

APIS
To co ja dodaję tpo moja sprawa a co do NASK-u to ja nie mam nic wspólnego z tą firmą no może oprócz tego że jestem jej potencjalnym klientem, dałem do forum list który był adresowany do mnie ( z NASK-u), aby Łomżyniacy dowiedzieli się coś więcej o tej firmie bo napewno każdy z nas chciałby mieć dobry internet tzn. nie z firmy Neo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto by był lepszym prezydentem?

Kolejne dziecko znalazlo "dziure" w forum i rejestruje sie na wszystkich serwisach jako administrator.
Niesamowite wręcz.

Tak. Czemu ten post się tutaj znalazł? Hmmmm... Co robi prawdziwy administrator? Czekamy na wyjaśnienia...

voyager

Pomylil serwisy chlopiec :)

Ok. Drobnostka

Słusznie piszesz.
Pielegniarki w łomżyńskim szpitalu zarabiają miesięcznie około 700-800zł netto i w nocy nie mogą spać - bo przecież w tym czasie lekarz odpoczywa.

Pielęgniarkom też się zdarza mieć wyższe wykształcenie

Wszyscy lekarze narzekają, że tak mało zarabiają a tu takie kąski! To absurd, że tak jest. Człowiek pójdzie raz na jakiś czas do lekarza a tam widać jak oni pracują: godziny przyjęć od 8.00 a lekarz szanowny przychodzi na godz. 9.00 albo póżniej. Na dodatek pan doktor jak już przyjdzie to musi wypić kawę no i oczywiście pogadać jak minął wieczór. Tak samo zachowują się pielęgniarki. To się w głowie nie mieści. Człowiek płaci duże pieniądze a oni jeszcze łapówki biorą, i tu się zaczynają schody. Zwróćmy uwagę np. ginekologia ile trzeba dać łapówki za poród? Lekarz bez dostania "w łąpę" nie zrobi nic!!! Muszę przyznać, że brakuję już lekarzy z powołania!!!
Pozdrawiam tych, którzy są zdrowi.

Kolega z administracji Allegro napewno się tym zainteresuje :)))

:-C

Chaos - słowo które obrazuje dzisiejszy czas. Chaos to brak uorządkowania, a z braku uporządkowania wynika brak drogi. W bałaganie ciężko jest odnaleźć właściwą ścieżkę. Dla większości ludzi takim drogowskazem jest AUTORYTET. Brak autorytetu - brak drogi, a brak drogi to zagubienie, ... z czasem obojętność.
Co zostało z autorytetu:
lekarze - lepiej nie mówić... lekarz to w pojęciu potocznym sprzedawczyk za zegarek z logiem firmy farmaceutycznej, teraz to człowiek który pozwala umrzeć człowiekowi pod drzwiami gabinetu bo... pieniądz....
ksiądz - człowiek który kupczy bogiem, polityk i kłamca prosto w twarz... Mówi o godności życia w ubóstwie, a sam... ma może inne pojęcie ubóstwa. Bierze kopertę od samotnej matki, bo ... pieniądz.
polityk - tłusty idiota, pieprzący farmazony o misji, bardziej przejęty poczętym niż narodzonym, zadufany egoista.... ewenement na skalę światową - gruby choć na diecie...
dziennikarz - vide tvn. sprzedający czyjeś nieszczęście, żyjący z krzywdy innych. lubi kiedy jest żle, kiedy ludzie mordują ludzi, kocha łzy matki, rozpacz ojca, kalekie dzieci... bo pieniądze
patriotyzm - bredzenie babek... dziwny sen Norwida, fantastyka Sienkiewicza...
bóg - słowo poniewierane, wycierane... zasłonka czyiś interesów, obrazek do sprzedaży, maszynka... do pieniędzy.
Taki obraz sprzedajemy w świat... Kolega Amerykanin od urodzenia, polak z pochodzenia pyta, jak można samemu posyłac taki obraz w świat... I co ja mam powiedzieć... że to prawda, że naród mój zeszmacił sie... Obejrzał Wojewódzkiego w Światowym Idolu - jak można wysyłaś takiego durnia w świat, Janoszowa - pyskata małolata o wielkim ego... Nasi politycy - koszmar - lechu... lepiej nie mówić...
Obserwując z boku nasz kraj, czytając materiały do których mam dostęp stwierdzam, że jestem obywatelem kraju który był...
Kiedyś była Polska - powiem wnukom - kraj któy się sprzedał... z lekarzami lepiej liczącymi srebrniki niz leczacymi, księżami potrafiącymi wycenić każdy grzech, politykami w białoczerwonych krawatach z aktem sprzedaży polskiej ziemi w kieszeni...
Ps. Partie prorodzinne... one są prawdziwe... myślą o rodzinie... swojej...
ps 2. nie jestem święty... też się tu sprzedaję dla rodziny... licząc pieniądze obracam obrączkę w dłoni i myślę że za te pieniądze moje dzieci kupią bułkę w szkole... I wcale nie jestem pewny czy kiedyś się nie sprzedam...
wszak to nasza polska specjalność... (nie zdziwię się gdy pewnego dnia okaże się że judasz był z kraju znad wisły, to bardzo prawdopodobne).

DaSto - stańczyk z cyrku monthy pythona... ale o tym ANI MRU MRU... dziwny to kraj w którym trybunem ludowym jest daniec... Jego wystep w chicago... to dopiero była żenada... Ale Raz Dwa Trzy... to jest zespół, to jest klasa....

Tak czytam i nie wierzę! Co z tego, że spi?A wy co robicie w nocy?Ważne jest to, że jak jest potrzebny to wstaje i jest!

Leżałam ostatnio w szpitalu i wiem jak to wygląda. Spróbuj jeden z drugim być 12 godzin na nogach i do tego zdolny w każdej chwili do zabiegu. Dalibyście radę bez snu?? Ja nie...

michal

zapomniałem podziękować całej reszcie personelu medycznego za niełatwą przecież pracę - szczególne ukłony dla przemiłych pielęgniarek z oddziału zakaźnego ;)

Tiger

witam
mnie się wydaje że kary są za małe.
i nie ma co płakać tylko trzeba przestrzegać prawa i szlus.
po to jest policja żeby bolało...

Pozdrawiam wszystkich !
Właśnie kończy mi się okres testu neostrady i niestety jest ona dla mnie za droga,mieszkam w domu jednorodzinnym i mam bardzo małe szanse na twarde złącze lub na Vectrę .
Proszę o radę w ewentualnym wyborze dostawcy i jego namiary.
Z góry dziekuję !

No coz..czy zdazylo wam sie kiedys miec zablokowana mozliwosc wysylania komentazy??? Jesli nie to powiem wam jaki jest wtaedy komunikat wyswietlany: "Z powodu niecenzuralnych, poprzednich wypowiedzi..." . No tak jak najbardziej popieram, hamstwo trzeba wszak tepic. Jednak dzisiaj rano mialem okazje ogladac taki komunikat na moim monitorze. Zdziwilem sie gdyz nigdy nie uzywam na zadnym forum niecenzuralnych slow itp. Ale o co mi chodzi... Aktywnie umieszczalem swoje komentarze na WP szczegolnie krytykujac poczynania obecnych wladz. Czyzby moje notki sie nie spodobaly?!?! Prawdopodobnie tak... Coz teraz mam poczac... Albo czekac az mnie odblokuja-jesli- albo zalozyc wlasny portal :))) Pozdrawiam wszystkich ktorym ta sprawa nie jest obca.
------------
krytycznie nastawiony kornik

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org