poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
adamosxx w kosmos

Najlepiej zanieść osobiście np. na płycie CD. Zamieszczenie jest bezpłatne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: adamosxx w kosmos

Pakero do okulisty idz niech ci naprostuje :D

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Niedawno mojemu kumplowi, z którym paliłam na studiach urodził się zdrowy chłopaczek, dostał 10 pkt i nie zauważono u niego jakichkolwiek nieprawidłowości. To samo jest u innych znajomych. Nie twierdzę, że palenie marihuany jest super zdrowe i trzeba ją zalegalizować ale nie przesadzajmy. Popatrzmy ile osób pali papierosy-czy uważacie, że to jest zdrowsze??Bo mi się wydaje, że raczej nie...tylko przywykliśmy do widoku małolatów palących na ulicach czy w knajpach. Według mnie palenie marihuany jest czymś niesamowitym a cała aura przyjemności tkwi w rytuale palenia, z kim palisz i jak palisz. Piękny widok z Bony, płynie sobie rzeczka, świeci słonko ....a jeszcze jak słychać bębny...:)dla mnie bomba!!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

wiecie cos więcej na temat tego wypadku, przyczyny, ranni czy cos takiego???

ja wiem bo oststanio oglądałem że szukają ludzi do zamieszczania swoich fotek na nowo powstałej stronce łomzyńskiej www.wirtualnalomza.pl ,trzeba tam chyba wejść w kącik fotograficzny.jest tam chyba jakis telefon czy coś w tym stylu.jak chcesz to tam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org