Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portugalia: tysiące na ulicach przeciwne ślubom gejów Pod |
Tiesto...życzę dobrej zabawy.. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portugalia: tysiące na ulicach przeciwne ślubom gejów Pod |
heh slyszalem ze po tym mozna niezla faze zalapac :] hehe
|
|
powinni zalegalizować... wg badań naukowych jest mniej szkodliwa od tytoniu i alkoholu... poza tym nie powoduje uzależnienia fizycznego... i nie da się przedawkować... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
"ciach" a jak można się z nim inaczej skontaktowac bo na gg to go nigdy nie ma ?
|
|
a ja myślę by wybrać jakiegoś kandydata na radnego z najbliższych problemowych okolic i atakować go takimi właśnie zwykłymi ludzkimi problemami, po to oni ci radni właśnie są
|
|
Jeśli to jest jakieś prawdziwe zagrożenie, to powinien się nim zająć Powiatowy Lekarz Weterynarii. Tylko nie wiem, czy Pan dr. Czerski o tym wie i czy istnieje jakaś skuteczna metoda na to robactwo.
|
|
czyzby nikt nie chcial sie podzielic.
|
|
maciek1990 a kto tu kozaczył się że jarał?? bo widze że z tego towarzystwa nikt nie palił ... tak bo co by powiedziała mama jak byś przyszedł do domu z gałami jak jajca nietoperza , i co byś powiedział że to papierosy? też nie palisz pewnie , albo wódka ? no nie ty przecież jesteś abstynentem nie pijesz! no i co wtedy byś zrobił matka na by cię zawiozła do szpitala badania policja kto ci sprzedał ile brałeś czy sam paliłeś ... widzisz tak się składa że ja też mam rocznikowo 1990 i niczym się niechwale że ja paliłem to i tanto ale ciekawy jestem jak byś sie zachowywał po małej ilości o to tego produktu o którym wszystko wiesz!? byś siedział i się smiał a puzniej był sypał na psach ... ja nic nie sugeruje żebyś tak zrobił ale mnie to wkur... jak ktoś pisze a hu... wie o tym. A i tu nie znajdziesz prawdziwego kozaka na tym forum. Bimbo
|
|
Dziękujemy za informacje. Jaką stacje reprezentujesz? a kto umarł ten nie żyje
|
|
tyku dzięki - będzie się działo!!!
|
|
...ANDEL. Jej Ty to yo. Zapewne jutro przepiszesz artykuł z Gazety Wyborczej. buhehehehehehe
|
|
Tak Basiu . Napewno radny przyjdzie i zawinie w sreberka te kleszcze. Oni po wyborach mają w dupie takich zwykłych śmiertelników jak my i nasze dzieci. Najlepiej wpaść wieczorkiem z kanistrem Pb95 i spalić kawałek trawniczka i po kleszczach.
|
|
nie butla z gazem tylko cycq szaleje ;D Zbych
|
|
Witam, tak się złożyło w moim życiu, że od kilku lat mam okazję pracować z ludźmi niedostosowanymi społecznie tj. alkoholikami, młodymi narkomanami. Wielu z was pisze, że Marihuana nie wciąga, nie uzależnia, może i tak jest, ale zmiany psychiczne jakie wywiera na człowieku są nie odwracalne. Ludzie uważają ją za narkotyk typu lekkiego, że jest mniej szkodliwa od papierosów alkoholu. Kiedyś gdy marihuana rosła w warunkach naturalnych i zawierała normową ilość THC, była nieszkodliwa, wręcz tak jak pisali moi poprzednicy, wykorzystywana była w medycynie w celach leczniczych! W dzisiejszych czasach, marihuana to nic innego jak zwykła chemia. Światło dzienne jest dla niej rzadkością, oświetlają ją sztuczne lampy. Tzw. ,,skuny” bardziej zainteresowani wiedzą o co chodzi, to nic innego jak marihuana z dodatkiem heroiny, amfetaminy. Hodowcy jak również, dilerzy, podlewają ją różnymi chemicznymi środkami, które w wspaniały sposób oddziaływają na ośrodkowy układ nerwowy człowieka, żeby szybciej uzależnić. Podam wam przypadek pewnego chłopaka, dla którego zabawa z Marihuaną skończyła się wręcz tragicznie. Pewien chłopak w wieku 17 lat zaczął palić, imprezy, dyskoteki, do tego jakieś piwko. Tak jak większość uważał, że wszystko jest dla ludzi. Palił 3 lata, potem przestał. W wieku 24 lata ustatkował się, ożenił. Wraz z żoną podjęli decyzję o dziecku. Wszystko było dobrze, ciąża przebiegała bez żadnych problemów, jednak podczas porodu okazało się, że dziecko nie ma prawej górnej kończyny (rączki). Byli załamani, dlaczego, jak to, przecież my jesteśmy zdrowi. Oczywiście badania, i wiecie co się okazało, że Marihuana uszkodziła temu gościowi kod genetyczny (DNA), i to właśnie z jego winy dziecko do końca życia będzie kaleką. Podsumowując, każdy z nas jest człowiekiem i posiada własną wolę. To od niego zależy czy powie TAK, lub czy powie NIE. Tylko zanim zaczniecie swoją przygodę z marihuaną zastanówcie się, czy warto. Pamiętajcie, że jej skutki mogą być widoczne dopiero po kilku kilkunastu latach. Dla wielu z was moja wypowiedź może okazać się czymś śmiesznym, powiecie sobie, co ten gościu gada, przecież on nie ma racji. Ale to was należy wybór, to jest wasze życie i to od was zależy jak one się potoczy. Pozdrawiam. Bimbo
|
|
marihuana uszkodziła kod genetyczny DNA... no w taką rewelację to ja nigdy nie uwierzę... poza tym trawa wcale nie uzależnia... możesz palić przez miesiąc codziennie, a potem zrobić sobie miesiąc przerwy i żadnych ciśnień mieć nie będziesz... jak byłem w USA to właśnie ilości spalanego zioła mnie zszokowały - tak samo jak u nas nastolatki piją... tak u nich jarają... głównych zagrożeń doszukiwałbym się w dwóch kwestiach: -słabej psychice gościa, któremu w pewnym momencie trawa przestanie stykać i sięgnie po twarde -chrzczonej, wzbogacanej trawce... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Majeczka-kloteczka dla mnie ci co palą To Idioci nic więcej!!! Sam Nie Pale I Nie Zamierzam !!! Tylko zaje*** takiego co by przy mnie palił:D Bądz Pozdrowiona!!!:*
|
|
Dajcie spokoj, nastepny temat o cpunach Zbych
|
|
Pakero....dobre....Moda na nie palenie....:):):) dziwne podejście ale ....jesteśmy wolni:) Na to też jest teraz moda....tak samo jak na długie kozaki i kolorowe branzoletki na nadgarstku...a przepraszam, to było modne w zeszłym sezonie:/
|
|
Cisza jest zawsze wtedy, gdy jest coś nie tak w inwestycjach prowadzonych i finansowanych przez MIASTO. Może to jakieś układy z wykonawcami?
|
|
Takich to na drucie elektrycznym powiesić!!! oo obmacali ją no nie dziwie się w szkole to często zdarza się ale co mu z tego filmu że nagrywał? stanie mu ... <ha> Szkoda dziewczyny.
|
|
WKOŃCU JAKAŚ AKCJA , a juz nudnawo było!!!!!!!
|
|
Skrzyżowanie Sz. Zambrowskiej z wjazdem na Ks Anny, klienta jechała z Zambrowa w strone miasta Toyotą Corollą, zaś z ul. Ks Anny wyjechała jej inna kobieta czerownym Nissana przed same koła. Efekt: toyota trafiła nissana, nissan poleciał na chodnik i uderzył w betonowy blok, a toyote wybilo na chodnik i staranowała twarde blaszane ogrodzenie, poduchy wystrzeliły, przód skasowany bardzo, wszyscy całi w miarę. P.S. Tam gdzie wpadła Toyota, szły dwie dziewczynki i żeby jedna drugiej nie pociągnęła, leżałyby pod kołami Toyoty. Głupota i bezmyślność!!!
|
|
zaden dyrektor nie chcial by, aby to w jego szkole mialo miejsce takie zajscie.wiec chyba teraz wszyscy popra pomysl zamykania bram szkol dla takich uczniow.ja osobiscie popieram
|
|
makmarc: myślę, że zbyt pochopnie oceniasz... skąd wiesz, że głupota i bezmyślność??? nigdy Ci się nie zdarzyło najzwyczajniej w świecie nie zauważyć??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
żenada, to takie łomżyńskie słowo...
|
|
co sądzicie o mnie??
|
|
ważne aby być prawdomównym
|
|
Poproszę mnie wybrać na rednego.
|
|
SaneOne Idiotami są ci którzy piją i palą! Bimbo
|
|
Ale się podszywają... zaraz będzie ptysiu91. Jurand
|
|
moim zdaniem winnych jest wielu - począwszy od rodziców, dyrekcje szkoły i nauczycielke przez uczniów w jej klasie po tych chłopaków. kazdy za to odopwiada w jakimś stopniu jeszcze troche a polskie szkoły to bedzie prawdziwe pole walki i codzienna obawa przed tym czy sie wróci cało do domu :/ zdeptać czyjąs godność, pozbawić szacunku i potrkatowac jak przedmiot , w dodatku wrażliwej i młodej dziewczyny to dla mnie, już jak ktos tu powiedział zezwierzęcenie i nie rusza mnie to ze młodzi chłopacy musza sie popisać przed kolegami i hormony im buzują bo nawet kilkulatek juz wie co jest dobre co złe fragm. -Rzeczpospolita "Co jeszcze muszą zrobić szkolni bandyci, by wszyscy uzmysłowili sobie, jak bardzo chora jest polska szkoła? Nauczyciele z roku na rok tracą autorytet, uczniom coraz więcej wolno i tę wolność wykorzystują w sposób najprostszy. Nadpobudliwość dysleksja, dysgrafia stały się słowami-wytrychami, za pomocą których tłumaczy się często zwykłe lenistwo, chamstwo ale również pedagogiczną nieudolność i słabość. Czas już najwyższy, by o tym poważnie porozmawiać. Pomyślmy bardziej o dziewczynce z Gdańska, a nie o wszechpolskiej przeszłości Romana Giertycha."
|
|
Czy ktoś zna może dobrą wypożyczalnie dvd w Łomży?
|
|
bueheheheh jak ja chodziłem do swiderskiego to nie było tak rozowo ehehehe no ale teraz chyba wszedzie sa kobiety pZDr rudy błazen z druhem
|
|
łże elita...
|
|
wczoraj obejrzalęm dokladnie nagranie moja kamerka (jak ktos chce moge nagrac na kasetke lub plytke w sumie 46minut) i lomza_rulez ma w 100% racje bo osoby ktore znalazły sie na 2 i 3 miejscu powinny miec taryfy i spadły by na okolo 10 miejsce. 1 maly bład rozumiem ale tyleee ?? takich razacych ?? D Y Z I A K bardzo chetnie wysłuchał bym twojego zdania na ten temat ?
|
|
Holiday był dobry dopóki istniał... Biorąc pod uwagę obecnie istniejące wypożyczalnie, żadna nie jest rewelacyjna. Pozwolę sobie jednak wymienić kilka z nich: - "Tess" (w bloku na Kazańskiej, obok "Apteki Sąsiedzkiej"). Spory wybór filmów. Pojawiają się nowości. - Wypożyczalnia na Dmowskiego (chyba każdy wie, gdzie). - Wypożyczalnia na ul. Wyszyńskiego (w nowym bloku, na dole w ciągu). - Wypożyczalnia w Grand Markecie na Reymonta - tutaj nie ma nawet co zaglądać... - Wypożyczalnia w Stokrotce, nad spożywką - można wstąpić, ale też bez rewelacji. - Wypożyczalnia na Prusa (w nowym bloku, na dole w ciągu sklepów) - podobno jak w przypadku Grand Marketu - nie ma nawet co zachodzić. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam! - wypożyczalnia na Dmowskiego - miła obsługa, spory wybór filmów - TESS na Kazańskiej - niezły wybór filmów a poza tym pani tam wypożyczająca jest wybitnym znawcą tematu. Doskonale zna filmy które wypożycza i każdemu jest w stanie coś doradzić. Sam się przekonałem wiele razy. Pozdrawiam!
|
|
Pakero to na to wychodzi że większośc :)? rudy błazen z druhem
|
|
Właśnie szukam mieszkania do kupienia i coś wiem na ten temat. Cena zależy od wielkości lokalu,nie koniecznie od jego jakości. Za metr życzą sobie od 2200 do 2600. Czyli średnio 140 000zł. trzypokojowa chatka. Ogłoszeń jest mało i oferty schodzą jak świeże bułeczki. Jeśli masz jakąś nieruchomość do sprzedania lub coś wiesz na ten temat proszę o kontakt. Zbych
|
|
kiedys kolumbie sie wynajmowalo. tam dobre tance byly. teraz jest tam chyba lumpex
|
|
Nie rozsmieszajcie mnie z ta zdawalnoscia na poziomie 90 albo 99% bo nigdzie nie jest tak rozowo, chyba ze liczycie zdawalnosc ogolnie a nie za pierwszym razem ;) Bardzo sympatycznie jezdzi sie z pania z osrodka szkolenia na ul. Mazowieckiej 1, nr lokalu nie pamietam. Stawki tez nie sa wygorowane i dobry samochod, zblizony warunkami jazdy do pojazdow egzaminacyjnych, a to wazne, naprawde nie kazdy samochod prowadzi sie podobnie.
|
|
prawdomuwny nie, nie znamy sie na zartach, tak jak ta dziewczynka sie nie znala, przeciez chlopcy tak sobie zartowali... ********** z tego forum pajacu. Czy wspolczuc rodzicom chlopcow? A widzieliscie wywiady? Ojciec debila nie wie o co ten szum, przeciez to tylko normalne zarty byly... Powinni mu dopi****lic taka sama kare jak synalkowi, bo widac skad ma wzory. Na rozprawie adwokat mowi do rodzicow, ze bedzie sie staral przekonac sad, ze to nie wina chlopcow, tylko szkoly. A po rozprawie tatus wychodzi oburzony, ze to skandal, ze "zadnych dowodow nie mieli" na jego synalka... Jak ktos slusznie napisal w komentarzu, ciekawe czy jak jego zona pojdzie do pracy, a tam koledzy z dzialu tak samo sie zabawia, to bedzie rownie ok wedlug niego. Powiedzcie mi jeszcze cos... w tej klasie bylo 20 osob... co robila reszta patalachow? Przygladala sie temu i rechotala? Trzeba byc bezjajowa lachudra, zeby nic nie zrobic w takiej sytuacji, co wiecej nie powiedziec nawet prawdy nauczycielce co sie stalo. A co do pomyslow Giertycha, to ja nadal jestem przeciwny wersji jaka przedstawil nasz superminister. A od zajmowania sie takimi typkami sa sady. Podobno juz wczesniej zastraszali rowiesnikow, demolowali samochody nauczycieli itp. Problem w tym, ze nikt sie tym nie interesuje, szkola robi wszystko zeby na zewnatrz wygladac dobrze. Czytaliscie wypowiedzi dzieciakow, ze nie wolno im rozmawiac z dziennikarzami pod grozba nagany? Takie jest wlasnie podejscie, udawac ze wszystko ok. Gdyby bylo inaczej, juz dawno zajalby sie nimi sad i zadne pomysly osrodkow indoktrynacji politycznej Giertycha nie bylyby potrzebne. Dla takich jest poprawczak a nie szkola. Zas ogolnie trzeba sie ostro wziazc za wychowanie w szkolach, bo teraz nauczycielowi nic nie wolno, jak nie chce stracic pracy... Gdyby uczniom wpajane byly jakies normy moralne, to przynajmniej reszta klasy zareagowalaby jakos na ta sytuacje. Niestety chyba tez dobrze sie bawili, teraz beda isc w marszu pogrzebowym i wspolczuc... hipokryci. olo
|
|
Zglos sie czym predzej do Macka Giertycha, udowodnisz ze ewolucja istnieje, pokazujac mu zaginione ogniwo.
|
|
czuubek ja kupilem za uczciwie zarobione pieniadze, chcesz pluc zapraszam... Slyszales o czyms takim jak kredyty? Aha i do kwoty dolicz jeszcze odsetki, tylko pomysl ile lat ja to bede splacal, moze przestaniesz wierzyc w cuda... Chyba malo kogo stac teraz kupic mieszkanie za gotowke, na pewno nie tych co zarabiaja 1000zl miesiecznie. olo
|
|
Panie Zajkowski a moze by Pan udzielil nam w tej sprawie jakiejs odpowiedzi dlaczego nas Pan wtedy oklamywal i czemu wygadywal Pan te wszystkie brednie ?? Kiedys Pana podziwialem za to ze byl Pan jednym z niewielu ktory informowal nas o biezacych sprawach w klubi itp. Teraz Pan jest tak jak wszyscy politycy tak samo Pan kłamie aby tylko na Pana zagłosowali KONIEC WIECEJ NA TEN TEMAT SIE NIE WYPOWIADAM !!!
|
|
Jesteś w wyśmienitej sytuacji,że nie tylko ty pracujesz za te marne grosze, ale i twój (twoja) współmałżonek(ka). To tak circa macie pewnie ok. (400 zł czynsz, 110 prąd, ok. 60,- zł telefon, ok. 90 zł kabel +internet = ok. 600,zł, + [20 zł/os. dzień x 30 dni x4 osoby = 2 400] i 650 zł kredyt miesięcznie to jest tak sumując 600+ 2 400+650 = 3 650 zł miesięcznie + plus komórki, utrzymanie samochodu min. 1000 zł miesięcznie, jakas mała rozrywka). To powiedz to rodzinom o dochodzie 800 - 1000 zł miesięcznie (łącznie) i wtedy się ze mną sprzeczaj. CUUD EKONOMICZNY. A tak a propo, gdzie tyle można zarobić? rudy błazen z druhem
|
|
SN4P dzieki;) Czuubek, nie wiem jak ale masz mocno zawyzone wyliczenia. Kredyt ktory wzialem, to w rozlozeniu na 35 lat, jakies 350-450zl miesiecznie, zaleznie od aktualnego kursu waluty i oprocentowania. Czynsz to 260 nie 400, prad i woda powiedzmy ze 150zl, telefon+net 120, samochodu sie jeszcze nie dorobilem (mieszkanie wazniejsze), dzieciakow tez nie, wiec nie wydaje na razie na zycie tyle ile liczysz. Ale jak policzyc, na wymienione oplaty wychodzi kolo +/- 1000zl, czyli jedna wyplata, reszta zostaje na zycie. Jak widac jednak da sie, a ze nie na wszystko na raz starczy, coz cos za cos. Jesli chodzi o rodziny z lacznym dochodem 1000zl, to przykro mi, ale nie wierze zeby stac ich bylo kupic mieszkanie, bo to juz jest nierealne. Niestety nie jest lekko w naszym kraju i trzeba sie troche napocic, zeby sobie poradzic. Nie wszyscy maja szczescie, nie wszyscy maja checi, ale "rownosc" to byla za komuny. Ja kokosow nie mam i moge tylko wspolczuc tym, ktorzy maja gorzej, ale niestety nic na to nie poradze. Zbych
|
|
Dorian nie szprycuje:) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Ciekawy jestem dlaczego ten wątek tak szybko wypadł z głownej strony Forum ?
|
|
ja mam bezprzewodowy internet i mogę zchęcią oddać za darmo w Orange Jurand
|
|
Ja mam prośbę, gdzie można zarobić pieniądze na kredyt na 35 lat za mieszkanie. Proszę, dsajcie cynk, bo ja nie wiem. A chciałbym taki kredyt wziąść, a mówią, że na naszym terenie taki kredyt to można se wziąść, ale nie za takie pieniądze. rudy błazen z druhem
|
|
IMHO zlikwidowanie gimnazjów, byłoby jak zagrzebanie śmieci pod dywan, co z tego, ze ich nie widać jak są. Co ważne należy zdać sobie z kosztów takiego przedsięwzięcia (byłyby liczone w miliardach złotych), a Naszego państwa po prostu na to nie stać.
|
|
zwróćcie uwagę na około 1 minutę tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=wNzK05VbJHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |