poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
adamosxx na prezydenta

Jerzy Engel to dobry trener gdyby pozostał to byśmy napewno nie byli na końcu tabeli. Potzreba nam stadionu. Piłkarzy doświadczonych. Dobry Sztab Szkoleniowy i Oczywiście Sponsorów.

Może gdy spadniemy do III ligi ibedziemy mieli stadion i dobrego trenera to może jeszcze raz zawitamy w II lidze.

I niema co mówić że J. Engel to zły trener ma za sobą wiele skucesów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: adamosxx na prezydenta

http://sensation-white.com/portal/images/zoom/YYBKOS/sensation2005-04-es.jpg

http://sensation-white.com/portal/images/zoom/YYBKOS/sensation2005-08-es.jpg

po przeytaniu definicji: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wixa

stwierdzam, że te wasze Sensation White to typowa wixiarska impreza...

JAZDA ***** JAZDA

"...jou jou, jemy piguły, wciągamy koks
każdy z nas ma spuchnięty nos..."

hmm...sklep chyba jest na skrzyżowaniu W.Polskiego i Sikorskiego....Poszukaj a znajdziesz....widoczny napis:)

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

DO tematu...piszcie wszystko co chcecie na temat tego narkotyku.
Ps. Proszę bez bluzgów na siebie...
dla sprostowania....sam nie pale i nigdy nie paliłem

świetny temat... i jak tu nie bluzgać?

Marichuana-narkotyk,środek uzależniający,gówno,w Polsce zabroniona pod groźbą kary pozbawienia wolności... NIE PAL !!!!

widocznie pani Mario ma tak byc nikogo nie obchodza kleszcze!!a wydaje mi sie powinien byc ktos kto moglby pomoc w tej sprawie bez przesady. zeby dzieci wracajace ze szkoly przynosily dop domu kleszcze.

a tam fajna rzecz ;)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Mary u Jana ????

hmm.,,,albo może się nie wyrobił?

o lol... wyrywać to możesz iść do "Tomba Tomba" w Wawie...

Pozdrawiam.

Witam soczewki polecam firmy Baush&Lomb, płyn już mniej bo wykryto w nim wlasnie jakies skutki uboczne ale tylko z MoistureLoc , reszta jest ok.Płyn i soczewki mozna kupić na allegro wychodzi dużo taniej.Cena soczewek zalezy tez od tego jaka masz szerokosc zrenic sa miesieczne, 3 miesieczne i roczne, polecam miesieczne (np Soflens 66)sa najlepsze i kazdy moze ich uzywac ale najpierw musisz sie udac do lekarza w celu okreslenia jakie mozesz miec;) Soczewki miesieczne mozna nosic dluzej nie miech wiec jest ok :) Ceny sprawdz na allegro:) pozdrawiam

No jest kilku Trwaldzieli którzy spalą ci całego fajka i połykają filter z żarem w całości ;-) . A co do Napiórka ty to piszesz jak byś był ... ale nie jesteś =]

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

maciek1990 też umiem powiedzieć NIE kiedy trzeba ;-) wszystko co robie to w własnym iteresie ja nikogo nie namawiam palić pić ! bo mnie też nie namawiali. Ale nie rozumiem osób zazwyczaj młodzierz w naszym wieku 14-16 chodzo z mazakami spreyami itd malują na murach,ławkach w szkole , ścianach robią jakieś blogi strony z rysunkami animacjami ... THC , Pal zioło ... itd jak nie wiedzą co to jest i uważają się za boss-a .
http://www.youtube.com/watch?v=Tty-DJXWkL4 - uzależnia nie tylko ludzi ;)

Wszystko jest dla ludzi :)

nie chciałbys się spotkać...

mądrym trzeba się urodzić ....

Goście! Nie łamcie nadzieji! Wbrew planom Ratusza, ŁKS jeszcze wygra; i to już nie długo!!!... {Hańba wiarołomcom, nie głosujmy na nich}... A jesienią oprócz liści będą śmierdzieć ratusiści! (<Łomża jedyna miłość!>)

Ps- do kLary ej wes sie zastanow CI co pala non stop to sa wykreceni aLe im to nie przeszkadza..a tak czasem dla loozika se zajarac mozna od czasu do czasu :P

Pakero: no nie do konca sie z Tobą zgodzę... jeden lubi sobie spalić fajka, drugi trawkę, trzeci się naj...bać, czwarty lubi jeść lody, piąty wydaje hajs na benzynę (bo lubi sobie na darmo jezdzic)...

czy wszyscy oni są idiotami??? zgadza się, wydają pieniądze na pierdoły... ale skoro tak im się podoba i są tego świadomi to ich sprawa...

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org