Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKŁAD KOMISJI REWIZYJNEJ NIEZGODNY Z USTAWĄ? |
Witam Serdecznie.Ostatnio mnie zainteresowała zmiana pulpitu w ogóle tego co Windows nam narobił chodzi mi o pulpit ikony itd. Ci którzy interesują się komputerami i lubią grzebać i komputerem posługują się co dzień wiedzą o co chodzi. I wpadłem na pomysł zrobić tako mało Łomżyńsko galerie Chciałbym, że byś my podzielili się swoim "warsztatem pracy". Ciekaw jestem - myślę, że inni też - jak wyglądają wasze pulpity. A oTo MóJ:http://republika.pl/blog_hk_185672/3266618/tr/pulpito.jpg -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKŁAD KOMISJI REWIZYJNEJ NIEZGODNY Z USTAWĄ? |
Bartes mozesz podac programik w jakim to zrobiles? fajnie wygląda :D
|
|
maciek1990 http://www.lighttek.com/talisman.htm - Program i łatki. Nie jest to skomplikowane jeżeli zna się troche angielski ;)
|
|
Dziekujemy Wszytskim za udział w naszej imprezie. Impreza wypadła bardzo pozytywnie, mimo kilku wpadek. Pamiętajcie, że była to pierwasza taka impreza i mamy prawo popełniać błędy:( ale obiecujemy, że bedziemy je eliminować. Co do startów załóg "kilkoma" samochodami i braku podziału na kategorie: to niestety musimy poczeklać na większą liczbę startujących. Nie było sęsu dzielić stawki, stało by się także w danej klasie startują 1 lub 2 auta. Obiecujemy, że podobne imrezy będą odbywały się cylkicznie!!! Liczymy na Waszą obecność !!! Jeszcze raz dziękujemy Automobilklub Łomżyński
|
|
737 jest to najtanszy gainer na rynku. Zawiera ciezko przyswajalne bialka roslinne 30g/100g to juz duzo ale co z tego jak slabej jakosci... Kreatyna po 6 miesiach cwiczen. Najlepiej z Trec'a i do tego mass xxl lub z Vitalmaxa gainer 2. Mozesz kupic u "darbibody" na Allegro koles z Łomży. Idz do Ewy i zapytaj dadza Ci namiar. Ale 737 odradzam, mialem to i to gowno. Teraz robie cykl na TCM+mono Gainer 1 WPC Ostrowia... A tak wogole polocam www.sfd.pl Wszytsko tam jest -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Niech Kołakowski siedzi do sejmu, bo o przejmowaniu paleczki nie może być mowy. Kupą mości panowie. I tak mamy mało posłów z Ziemi Łomżyńskiej do forsowania pomysłów na rzecz Łomży to jeszcze jednego mamy stracić? Nigdy w życiu, niech zostanie i broni naszego intersu na Wiejskiej, a nie ucieka. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Nadal ścianja drzewa na trasie przez Wiznę, ale tylko w dni robocze. Oczywiscie pasy maluja, o czym wspomniał mój przedmówca SxxxK. Krajówa ósemka powinna być, chociaż od Jeżewa do Białego mieć 2 pasy ruchu, to by w znacznym stponiu upłynnilo poruszanie się ta trasą. No ale w kraju 'bieda' ....
|
|
kretyna olimp mega caps trec to tez **** :D
|
|
do zalozyciela tematu : ale mam z ciebie brecht czlowieku zamilcz jaki Jarota to ciemiega i nikt go niebierze na powaznie zobacz jak wyglada jego kamienica na sienkiewicza (najbrzydsza na ulicy).Jesli ktos niepotrafi zajac sie swoim to niezajmie sie tez naszym wspolnym.
|
|
Ja polecam dr.Pisowodzką. Przyjmuje w przychodni na Reymonta -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
też mi coś. poczytaj sobie o xgl na Linuxa. to jest dopiero tuning :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Xgl_videoonedge.png
|
|
Zle mnie zrozumialiście mi chodziło jak zakładałem ten temat o tym ze byśmy pochwalili się swoimi pulpitami tak jak to zrobił [DjPyku] nie ważne czy mamy jakiś odjechany czy zwyczajny pulpit zapomniałem dodać do tego czy lubicie porządek czy odjechany bałagan w którym tylko wy wiecie gdzie co jest ;) Myśle że będzie troche tego =D A co do programu to nie ma cracka bo i poco mi a jak ktoś chce to poszuka na http://forum.dvhk.pl/
|
|
Pierwszym prezesem został Jarmołuszko Miron, a urzędującym viceprezesem Kołodziejski Hubert, następnymi viceprezesami Klama Jerzy, Kobryś Kazimierz, Piotrowski Marek i Nimkiewicz Ryszard. Szkutnikami kolejno byli Kuczyński Jerzy, Kołodziejski Wojciech i Wysocki Wiesław. Dużo energii i zaangażowania dla Towarzystwa wykazali społeczni prezesi: Jarmołuszko Miron i Ciuchta Lucjan. Łatwiejsze stało się pozyskiwanie środków na prowadzenie działalności. Pracę treningową prowadzono wykorzystując akwen Narwi, a w okresie zimowym korzystano z sal gimnastycznych szkoły w Piątnicy i szkół łomżyńskich. Początkowo utworzono sekcje wioślarską i żeglarską. Młodzież uprawiająca dotychczas wioślarstwo w klubie wodnym "Okoń" Ligi Obrony Kraju przeszła wraz z trenerem Hubertem Kołodziejskim do Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego. Sekcja wioślarska wzbudziła duże zainteresowanie wśród łomżyńskiej młodzieży. Pracę szkoleniową podjęli byli zawodnicy Zenczewski Marek i Zenczewska Hanna. W szkoleniu na obozach wspomagał ich Wasilewski Ireneusz. W 1979 i 1980 r. szkolenie wraz z Zenczewskim Markiem prowadzili Lutrzykowski Janusz i Zwoleński Lech, a pod koniec lat osiemdziesiątych Lipiński Jerzy. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego cdn. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
pakero --> milcz jak mowisz ;] Bartes --> Jestem pewien, ze tak. Jeszcze nowy samochod, nowy dom, nowy sklad druzyny... w cuda wierzysz? Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |