wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SKŁAD KOMISJI REWIZYJNEJ NIEZGODNY Z USTAWĄ?

Witam Serdecznie.Ostatnio mnie zainteresowała zmiana pulpitu w ogóle tego co Windows nam narobił chodzi mi o pulpit ikony itd. Ci którzy interesują się komputerami i lubią grzebać i komputerem posługują się co dzień wiedzą o co chodzi. I wpadłem na pomysł zrobić tako mało Łomżyńsko galerie Chciałbym, że byś my podzielili się swoim "warsztatem pracy".
Ciekaw jestem - myślę, że inni też - jak wyglądają wasze pulpity.

A oTo MóJ:http://republika.pl/blog_hk_185672/3266618/tr/pulpito.jpg

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SKŁAD KOMISJI REWIZYJNEJ NIEZGODNY Z USTAWĄ?

Bartes mozesz podac programik w jakim to zrobiles? fajnie wygląda :D

maciek1990
http://www.lighttek.com/talisman.htm - Program i łatki.
Nie jest to skomplikowane jeżeli zna się troche angielski ;)

Dziekujemy Wszytskim za udział w naszej imprezie.
Impreza wypadła bardzo pozytywnie, mimo kilku wpadek.
Pamiętajcie, że była to pierwasza taka impreza i mamy prawo popełniać błędy:( ale obiecujemy, że bedziemy je eliminować.
Co do startów załóg "kilkoma" samochodami i braku podziału na kategorie: to niestety musimy poczeklać na większą liczbę startujących. Nie było sęsu dzielić stawki, stało by się także w danej klasie startują 1 lub 2 auta.

Obiecujemy, że podobne imrezy będą odbywały się cylkicznie!!!

Liczymy na Waszą obecność !!!

Jeszcze raz dziękujemy

Automobilklub Łomżyński

737 jest to najtanszy gainer na rynku. Zawiera ciezko przyswajalne bialka roslinne 30g/100g to juz duzo ale co z tego jak slabej jakosci... Kreatyna po 6 miesiach cwiczen. Najlepiej z Trec'a i do tego mass xxl lub z Vitalmaxa gainer 2. Mozesz kupic u "darbibody" na Allegro koles z Łomży. Idz do Ewy i zapytaj dadza Ci namiar. Ale 737 odradzam, mialem to i to gowno. Teraz robie cykl na TCM+mono Gainer 1 WPC Ostrowia... A tak wogole polocam www.sfd.pl Wszytsko tam jest

Niech Kołakowski siedzi do sejmu, bo o przejmowaniu paleczki nie może być mowy. Kupą mości panowie. I tak mamy mało posłów z Ziemi Łomżyńskiej do forsowania pomysłów na rzecz Łomży to jeszcze jednego mamy stracić? Nigdy w życiu, niech zostanie i broni naszego intersu na Wiejskiej, a nie ucieka.

Nadal ścianja drzewa na trasie przez Wiznę, ale tylko w dni robocze. Oczywiscie pasy maluja, o czym wspomniał mój przedmówca SxxxK. Krajówa ósemka powinna być, chociaż od Jeżewa do Białego mieć 2 pasy ruchu, to by w znacznym stponiu upłynnilo poruszanie się ta trasą. No ale w kraju 'bieda' ....

kretyna olimp mega caps
trec to tez **** :D

do zalozyciela tematu : ale mam z ciebie brecht czlowieku zamilcz jaki Jarota to ciemiega i nikt go niebierze na powaznie zobacz jak wyglada jego kamienica na sienkiewicza (najbrzydsza na ulicy).Jesli ktos niepotrafi zajac sie swoim to niezajmie sie tez naszym wspolnym.

Ja polecam dr.Pisowodzką. Przyjmuje w przychodni na Reymonta

też mi coś. poczytaj sobie o xgl na Linuxa. to jest dopiero tuning :P

http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Xgl_videoonedge.png

Zle mnie zrozumialiście mi chodziło jak zakładałem ten temat o tym ze byśmy pochwalili się swoimi pulpitami tak jak to zrobił [DjPyku] nie ważne czy mamy jakiś odjechany czy zwyczajny pulpit zapomniałem dodać do tego czy lubicie porządek czy odjechany bałagan w którym tylko wy wiecie gdzie co jest ;) Myśle że będzie troche tego =D A co do programu to nie ma cracka bo i poco mi a jak ktoś chce to poszuka na http://forum.dvhk.pl/

Pierwszym prezesem został Jarmołuszko Miron, a urzędującym viceprezesem Kołodziejski Hubert, następnymi viceprezesami Klama Jerzy, Kobryś Kazimierz, Piotrowski Marek i Nimkiewicz Ryszard. Szkutnikami kolejno byli Kuczyński Jerzy, Kołodziejski Wojciech i Wysocki Wiesław. Dużo energii i zaangażowania dla Towarzystwa wykazali społeczni prezesi: Jarmołuszko Miron i Ciuchta Lucjan. Łatwiejsze stało się pozyskiwanie środków na prowadzenie działalności. Pracę treningową prowadzono wykorzystując akwen Narwi, a w okresie zimowym korzystano z sal gimnastycznych szkoły w Piątnicy i szkół łomżyńskich. Początkowo utworzono sekcje wioślarską i żeglarską. Młodzież uprawiająca dotychczas wioślarstwo w klubie wodnym "Okoń" Ligi Obrony Kraju przeszła wraz z trenerem Hubertem Kołodziejskim do Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego. Sekcja wioślarska wzbudziła duże zainteresowanie wśród łomżyńskiej młodzieży. Pracę szkoleniową podjęli byli zawodnicy Zenczewski Marek i Zenczewska Hanna. W szkoleniu na obozach wspomagał ich Wasilewski Ireneusz. W 1979 i 1980 r. szkolenie wraz z Zenczewskim Markiem prowadzili Lutrzykowski Janusz i Zwoleński Lech, a pod koniec lat osiemdziesiątych Lipiński Jerzy.

Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

cdn.

pakero --> milcz jak mowisz ;]

Bartes --> Jestem pewien, ze tak. Jeszcze nowy samochod, nowy dom, nowy sklad druzyny...

w cuda wierzysz?

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org