poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"WZORCOWE" stosunki polsko-niemieckie(?)

napewno jest

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "WZORCOWE" stosunki polsko-niemieckie(?)

1:1

;/

urząd abyś k..........(cenzor) wiedział, za darmochę, dla własnego sumienia i miasta. Nie znam inego człowieka, sorrki panie Andrzeju (ROK Łomża tu też ma duże zasługi) i ludzi, ludzi animatorów, którzy jak ci z MDK DŚT i ROK-a robią dla miasta i regionu. Tylko Urząd Skarbowy (odnoszę się do nicka) widzi kasę. Pokaż co ty zrobiłeś dla naszego miasta, coś - jak znam życie to tylko na necie ktos ci pokazał klawiszki!

Zbych

Dran a ty trenujesz jakiś sport?:D

Bimbo !

Cy Sądzicie Na Temat Tej Dyscypliny Sportu?? Czy Waszym Zdaniem Jest Przydatne Trenować to? I Jeżeli Pisząc O Efektach;) Pozdro!!!!!!!!

Bimbo !

26 posiedzenie Sejmu 12.X.2006
Pani Marszałek! Panie Ministrze! Szanowni Państwo! Na podstawie srt. 196 regulaminu Sejmu RZeczypospolitej Polskiej zgłaszam pytanie w sprawie bieżącejdo ministra transportu Jerzego Polaczyka dotyczącej pozytywnego rozwiązywania problemów komunikacyjnych miasta Łomża.
System komunikacyjny woj. podlaskiego od dziesiątek lat nie ulega zmianie. Postępujące zaniedbania inwestycyjne na najbardziej ruchliwych odcinkach tras prowadzą do prawdziwych blokad komunikacyjnych. Zarówno import samochodów, jak i uwolnienie ruchu tranzytowego ze wschodu na zachód Europy stanowi rosnące zagrożenie nie tylko dla zachowania płynności komunikacyjnej, ale również dla życia i zdrowia mieszkańców miasta i regionu.
W imieniu mieszkańców Łomży ponawiam pytanie o termin zakończenia prac planistycznych i rozpoczęcie budowy obwodnicy Łomży wraz z najkrótszą droga do Warszawy.
Moje pytanie brzmi: Kiedy można spodziewać się rozpoczęcia realnych prac planistycznych?

Tyle w sprawozdanich sejmowych. Uparty ten poseł w temacie dróg wokół Łomży. Nie mogłem jednak jednak nigdzie znaleźć co z tego wynika. Może Pan poseł lub chociaż jego asystenci poinformują o tym. Już czytałem o podobnych wystąpieniach, coś o tym pisano. Czy tylko pozwolą panowi poslowi pogadać i dalej nic, a tylko robią drogę na Białystok by nas lepiej zintegrować na siłę z Podlasiem i Białymstokiem.
Sam nie wiem czy z kołakowskiego lepszy poseł czy lepszy będzie prezydent?
Jakby Jarota prejął pałeczkę i raz w miesiącu przypominał w Warszawie o łomżyńskich drogach to może bym zagłosował i na Kołakowskiego.

Bimbo !

spoko imprezka tylko zeby nie acŁomża to by nie było startujacych wszyscy kozaczo na ulicach a co do czego brak chetnych na legalu pozdro dla aclomza od danboz.

a po h...... Ci korona co to zmieni ?

ślub?

Zbych

Fotki znajdują sie dokładnie tutaj:

http://www.clublomza.fora.pl/viewtopic.php?t=299

Pozdro!!

Newbie hehe nie przesadzaj:)

Provider: IST
Test z dsl.cz
wczoraj ok. 23 - 3,161 Mbit/s
dzisiaj ok. 10 - 2,243 Mbit/s

Gwarantowane mam minimum 1Mbit/s ;) A wyniki z testu dsl.cz są sporo zaniżone co do realnych osiągów...

Zbych

Witam. Mam takie pytanie... Gdzie moge kupic obciazenie do sztangi oprocz Miliszkiewicza. Moze ktos z was ma?? 20 kg mi jest potrzebne pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

na Bernatowicza zapewne...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a najgorzej jeszcze jak dzieciak 15 lat wypowiada sie na takie tematy a gówno wie i sie udziela. mam 16 lat... no i co z tego? ale przynajmniej nie kozacze tym ze jaralem. bo nigdy tego nie robilem i nie mam zamiaru robic. tyku zakladaj wiecej takich tematow... ale nie wroze ci zadnych rewelacji...

jesli nie masz ochoty sie na tentemat wypowiadac no to nie musisz>?chyba ze masz jakis ciekawszy to zarzucaj......

Warzyniak to dobry pomysł, miejsa akurat tyle co na sklep, poza tym i tak wiekszość i tak nie potrzebuje kultury w sowim życiu? Czyz nie tak "urzędzie skarbowy"?

A co demoralizacji, to ciekawi mnie argumentacja w tej sprawie.. chętnie sie zapoznam, bo z tego co sie orientuje ,to własnie tam ponad 100 dzieci spędza swój wolny czas, ucząc się tańczyć, spiewać, malować. Zróbmy warzywniak, niech siedzą przed klatkami plują, drą gęby, klną w zamian zaproponujmy młodzieży kluby i bary... tak trzymać!!!

SaneOne Ponieważ nienawidze tego gów** i tak samo alkoholu! A jeśli chodzi o Idiote to sprzedawcy tak myślą jak mają klientów kupujących fajki bo tylko kabze na tym mają;) Tekst typu "Ale Idioci" oczywiście nie powiedzą im tego wprost w oczy;) 3m Sie Kolego!!!:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org