Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
galeria Weneda |
A jeśli to nie sterydy? [chociaż w to wątpie...]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: galeria Weneda |
pewnie lał tego ojca i tak mu się odwdzięczył...
|
|
,,rodzynek'' ...bo tak wlasnie wyglada;/
|
|
mieczkoś997 od ciebie kipi zazdrością ... nie denerwuj się chłopie to wolny kraj wolność słowa panuje w tym kraju i ty powinieneś o tym wiedzieć najbardziej! Aco do rodzynka no gratulacje że ktoś pokazuje się po za Łomża ale jak bym nigdy nie chciał tak wyglądać.
|
|
NAJLEPSZY KULTURYSTA TO JEST "KLEJU"
|
|
Znowu będzie jakaś szkolna afera :) kasia
|
|
ty no ja jezdzę zxr750 no i miałem małe problemy puzniej no i prawie zawsze latałem rano teraz chcę to przerobic ala zx7r :D klatka i takie tam no i zacząć jeżdzić na powaznie bo muszę sie wiele jeszcze nauczyć :) wiec na następnym rozpoczęciu sezonu może się spotkamy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
heh... =/ No szkoda nazej druzyny... i zaraz ten ciec znowu zacznie pisać :-')...
|
|
_wowo a może ty masz jakies filmy z rozpoczęcia 2006?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam chciałem się zapytać czy w Łomży można gdzieś wypożyczyć garnitur
|
|
no kupiłem tą lampe ostatecznie za 350 zeta :D zostały mi tylko plastiki do kupienia :/ a słyszałem że za rok na rozpoczecie ma być pokaz freestaylu profesjonalnie zorganizowany niewiem czy to prawda ale fajnie by było zeby zamkneli jedną z ulic i urządzili tam pokaz :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hmm wypozyczyc to nie wiem, ale uzywane garnitury mozna kupic w sklepie na al. Legionow(naprzeciw banku spoldzielczego) na krzyzowkach z polowa :)
|
|
Czy nasz wspaniały ŁKS ma jakieś szanse pozostać w drugiej lidze ?? Obawiam się że nie. :) Co trzeba zrobić aby się utrzymać albo po spadku do 3 znów awansować . Może zmiana trenera. Prezesa ??
|
|
Ma ktos jeszcze jakies filmiki ETD??
|
|
Załóżcie jeszcze 50 takich samych tematów ale i tak nic nie wskóracie. To jeszcze czekamy co nam ciekawego do powiedzenia ma prawdomuwny... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak, mam filmy z rozpoczęcia i kilka Gb innych. Naszych i nie naszych :)) Co do następnej imprezy wszystko idzie powoli, ale w dobrym kierunku, więc niezapeszać!!!
|
|
A gdzie byśmy mogli sie spotkać i kiedy? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Witam, gdzie można wypożyczyć scenę (10x7)? Może ma ktoś namiar? Z góry dziękuję.
|
|
dobra, będę czekał.
|
|
Jestem ostrym przeciwnikiem Via Baltica przez Łomżę, nie chcę aby nasze zielone miasto zapaskudziły spaliny, naszą piękną Narew i jej dolinę. Wolę spokój i ciszę, a już naprawdę nie rozumiem ziomali, że tak walczą o tę drogę. To jest wyprawa z motyką na słońce. Moim skromnym zdaniem powinno być tak: - Via przez Centrum Białegostoku, przez gabinet Pana Topczewskiego (centralnie przez biurko), aha mały problem trzeba tlko wbić pale podtrzymujące wiadukt nad światłą głową Pana Dyrektora i wykupić mu wczasy na Majorce co by spaliny nie przeszkadzały, tak jak biednym ptaszkom w Dolinie Rospudy, przecież Pan Dyrektor jest pod Ochroną, - wypiąć się na pieniądze Unii, bo co biedaki one wiedzą o ochronie przyrody, przecież tam się mierzy krzywiznę banana i długość ochronną marchewki, niech se te euro wsadzą w te marchewkę......... Z resztą co tu sobie jężyk strzępić, jeżeli ktoś ciągnie projekt z TAAAKĄ KAAASĄ, gdzie normalny człowiek puka się w głowę to tylko: VIA KASIORA NA ME STRONE Bimbo
|
|
Anonimowiec, pomalutku wszystko będzie napisane, no może wszystko. Zacząłem od Starego Rynku i ulic odchodzących od niego. Przyjdzie czas i na inne ulice z zabytkami. Pozdrowienia. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Tegodnik Kontakty to jak sie nie mylę gazeta PZPR ,mogli zmienic tę nazwe,ja jej nie kupuje bo niczym mnie nie wciąga.Ciekawe wiadomości sa chociażby na tym forum.Ogłoszenia na 4lomza też mi w zupełności wystarczają. Kocham latać,ale to nie powód by kochać P.Tockiego.
|
|
Czubek widze że założyłeś ten wątek troszkę prowokacyjnie. Ale tak na serio chyba nie mówisz poważnie że chciałbyś aby Via szła przez Białystok. Przecież to spowoduje spadek naszego regionu do kategori Polski C, lub nawed D. I tak jak ktoś zwrócił Ci uwagę, ona nie szła by przez Łomże tylko omijała by ją szerokim łukiem. Kilka jej wariantów było nawet przedstawianych między innymi na forum, poszperaj a zobaczysz. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Gainer 737 to **** !!!! twoj wybor :D
|
|
moim zdaniem Pani dr.K.Nizik przyjmuje na Reymonda tam z tyłu grand marketu.
|
|
http://unicar-capoeira.pl/lomza/treningi.htm
|
|
dr Maksimowicz, lepszego nie znajdziesz. Przyjmuje tylko prywatnie, ale warto! tel.604466396
|
|
Temat po czasie, bowiem dziecko już było leczone. Proponuję Ci dr.Maksymowicza. Na pozór niedostępnego i coś mówiącego niby do Ciebie. Pytaj o szczegóły, bowiem on ma zawsze rację w sprawach diagnozy i leczenia nawet wtedy, gdy Ty nie rozumiesz o czym on mówi. Sprawdziłam to wielokrotnie na synu i wnuku. Jest uczciwy, nie każe przychodzić na kontrole, gdy problemu nie ma. Mój syn dzięki niemu ma opanowaną alergię a wnuk żyje. To on w drugiej dobie po urodzeniu wnuka, skierował go na operację serca, za co wyleciał ze szpitala, bowiem dyr. stwierdził, że za dużo kieruje dzieci na operacje i badania specjalistyczne, a koledzy lekarze za mało zarabiają, bo pieniądze zamiast iść do kieszeni lekarzy idą za pacjentem. Dzisiaj po 7 latach od tego momentu, gdy mam problem lub moi znajomi, wiemy, że dr. Maksymowicz pomoże. W nocy doczyta potrzebne informacje o chorobie Twojego dziecka. Stosuje najnowocześniejsze metody leczenia. Lekarstwa czasami drogie, ale skutaczne. Sam potrafi przyjść do domu, jeżeli jest poważny problem. Z pozdrowieniami i życzeniami zdrowia dla Twojego dziecka.
|
|
A może pan Topczewski zapłaci za dodatkowe 40 km sam ,to ja się zgadzam żeby Łomża stała się Miastem Spokojnej Starości.Pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Co znaczy topnieje. Nie takie "gwiazdy" jak Norbi grają na otwarciach supermatketów, czy też na festynach w Koziej Wólce i tym podobnych. Zawód jak każdy inny, gdzie zapłacą tam występuje.
|
|
lol
|
|
oki , a gdzie można sledzić wynik??
|
|
witam, poszukuje ludzi mieszkajacych w Coventry, pochodzacych z lomzy. zapraszam na www.coventry.prv.pl pozdrawiam
|
|
Pisząc "tym podobne" miałam na myśli , jakieś inne sztuki walki, nie zaś podobieństwo sensu stricte do Capoeiry... Pozdrawiam :)
|
|
po 50 min meczu 0:0. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |