Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS to nowa wersja narodowego socjalizmu |
Jednym slowem kiszka Panowie, sądzilem że trybuna od rzeki bedzie troche większa (wyższa). To ja sie pytam za co te 3 mln pln, za drenaż boiska i wylanie kilkunastu gruszek betonu na trybune. Chyba zanosi sie na kolejną komisję śledczą, tym razem regionalną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS to nowa wersja narodowego socjalizmu |
Mam pytanie a trybune główno będo remontować ? wygląda na to co tam budują że stadion w sam raz na miano III Ligi a szkoda bo robią aktualizacje do fifa07 i ma być II liga a chetnie bym pograł ŁKSem.
|
|
muay thai podobne do capoeiry? :> rudy błazen z druhem
|
|
a co z geografią do matury? Uczy ktoś ?
|
|
Witam słyszałem że dziś w Babylonie k/Kolna gra NORBI.
|
|
I na same dno,
|
|
Jakbym wiedział to bym napisał. nie wiem. Jesli ktoś wie, niech poda link.
|
|
jaga s... p.....
|
|
gol jaga prowadzi 2:0
|
|
1:1 to chyba tez sukces. a jaga suka 2:0
|
|
3:0 jaga ******
|
|
warto trenować boks... ale jeszcze lepiej MT... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
najwazniejsze to zeby to wszystko ruszylo w łomży a nie wy juz szukacie sensacji i sposobu jakby to wszystko zniszczyć. kazdy ma prawo popelnic błąd, nawet na imperezach rangi krajowej sie zdarza... na nastepnym spotkaniu bedzie mozna sie zrehabilitowac pozdrawiam wszystkich zawodnikow i organizatorow
|
|
peter nie umiesz sie wypowiedzieć?:> Bimbo !
|
|
Jasne że warto, każdy sport wyrabia charakter a boks moim zdaniem najbradziej. Sam trenowałem niestety tylko rok , bo musiałem wyjechać do USA na rok i jakoś jak wróciłem z tego kraju gdzie królują McDonaldsy zapuściłem sie i szczerze powiem nie chciało mi sie ganiać na treningi. Ciągle sie mobilizuje ale nie nigdy nie po drodze, nauka , praca a na boks trzeba mieć czas i naprawde dużo poświęcić. Mam taka posture ze i bez tego czy umiem dobrze przywalić sie nie boje wyjśc noca na ulice ;] Ale nie o to chodzi wg mnie w tym sporcie , tylko o to że wygrywając walke, sparing odbierasz szacunek drugiemu człowiekomi a sam zyskujesz w oczach innych. RESPECT o tu chodzi for me . A to że są 4 konfederacje boskerskie w których walczysz zeby osianąc tytuł mistrza świata to już inna bajka. Chodzi tylko o PIENIĄDZE. Trenować jak najbardziej , boks to chyba hehe........ filozofia życia ;]
|
|
a ja sie tak najebalem ze spalem tylko 15h, jak wyszedlem z Fadomu zobaczyc co sie dzieje to juz nikogo nie bylo :/ Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |