Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto stracił? |
ty no były dwa filmiki z zakończenia chodziło mi o ten badboyzzakończenie bo ten z parady to racja nikt nad nim nie popracował zabardzo hehe ty a z rozpoczecia nie mam ale poszukam ty ma ktoś jakiś link na server gdzie mozna wrzucać takie rzeczy??? za friko mam jescze film z zambrowa z petrem kuchta freestyle motocros :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto stracił? |
W Łomzy nie ma stacji meteorologicznej. Najbliższe Łomży stacje krajowej sieci IMiGW znajdują się w Ostrołęce, Mikołajkach i Białymstoku. Najbardziej zbliżone dane meteorologiczne pochodzą ze stacji w Ostrołęce. Za dane trzeba słono płacić. Zatem najlepiej szukać informacji w różnych publikacjach o stanie środowiska przyrodniczego z rejonu Ostrołęki, Mazowsza. Pozdrawiam
|
|
Tak sterydy to napewno duży problem w kulturystyce, ale nie wrzucajcie tego zdolnego chłopaczka odrazu do jednej szufladki z koksami. Zazdrościcie mu czegoś?
|
|
Oddałem na Śniadeckiego, bo nikt nie sugerował innych propozycji. To duży monitor (21"). Napiszę jak przebiegła naprawa. Wcześniej na forum było wiele kontrowersji na temat tego serwisu. Ja spróbuję być obiektywny. Pozdrowienia.
|
|
Na oficjalnej stronie Urzędu Miejskiego znajdują się informacje o pogodzie, które zbiera stacja zamontowana na dachu Ratusza. Nie ma jednak tam opublikowanych średnich danych za jakiś okres. Tu masz szczegóły: http://www.lomza.pl/index.php?pogoda=1 Zbych
|
|
co do psow i kotow biegajacych samopas to co w tym dziwnego? to jeszcze nie swiat cyberpubka czy jakies postapokaliptyczne wizje gdzie jedyne co zyje schowalo sie do schronow. zwierzaki sobie biegaja i chyba to calkiem spoko. sa wolne co do namiarow na kotka to przekazalem do mej Kociej Wyroczni. Moze cos zdziala.
|
|
Zabierz go czym prędzej od tego weterynarza! Czy wciąż trzyma on w swoim gabinecie wypchane zwierzęta? Bo ja byłem u niego raz (przyznaję, z 10 lat temu) i gdy zobaczyłem "wystrój" lecznicy, więcej się tam nie pojawiłem. Wspomnę jeszcze o całkowicie błędnej diagnozie, chociaż tu akurat każdy może się pomylić. W każdym razie, nie wyobrażam sobie leczyć się u lekarza, który miałby u siebie spreparowane zwłoki ludzi, więc tak samo odnoszę się do wypchanych zwierząt w lecznicy weterynaryjnej. A kotka szkoda. Sam jestem w podobnej sytuacji, co Ty... Blok, pies i kot.
|
|
Hm... Już wyjechała, ładnych kilka lat temu... I teraz to już kobieta... :-)
|
|
www.zdammature.pl Zbych
|
|
Czy ktoś zna adresy www dobrych i tanich samochodowych komisów niemieckich??? To jakbym mógł prosić o podanie !!!! Pozdrawiam
|
|
powiedz o jaki samochód ci chodzi??
|
|
i co wam da ten 1 punkt
|
|
jaga prowadzi 3:0
|
|
W ładzie, w której jechałem jako pilot dokładnie pod koniec trzeciej próby zmielił się dyfer Pozwolono nam dokończyć pozostałe 3 próby nubą Jechaliśmy tylko by zakończyć jako drużyna a wyszło jak wyszło ;) Fajna impreza, ładna pogoda troszkę za mało startujących Oby więcej imprez motoryzacyjnych tego i innego typu Pozdro :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |