Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oj te CBA chyba nie lubić magistrackich. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oj te CBA chyba nie lubić magistrackich. |
anonimowiec jak cie to śmieszy to masz dziecinny rozum jeszcze! Zero Powagi Dla Typa:/ blaznie smieszy mnie depilacja,solarka,farbowanie wlosow i smarowanie ciala bronzerem,a takze stringi u mezczyzn ktorzy defakto nimi niesa.A ty lamusku siedz cicho i gol dalej rowa pakuj pakuj pakuj i tak bedziesz cipa i popychadlem a rozum mam bardziej dojzaly niz ty cie zapewniam
|
|
A ja uparcie bede twierdzil, ze trenerowi Jakołcewiczowi trzeba dać szanse przepracowac w pełni zimowy okres przygotowawczy. najlepiej byloby wyjechac gdzies w góry, ale na to pewnie nie bedzie pieniedzy...
|
|
SuJka: to fajnie, miniemy się :)
|
|
scene mozna wyporzyc od tego co ma scene.
|
|
Cieszeeeeeee sie bardzoooooo ze taka impreza sie odbedzie, ze zaczyna sie cos dziac, ze AŁ w koncu zaczał cos robic !! Napewno bede !! Napewno bym wystartowal ale niestety nie mam czym :(
|
|
NEIw eim sama co bym chciala jakis nowoczesne.. cos w stylu ukladu itp... ?? Na czym polega elektro??
|
|
JEZUUUUUUUUUU!!! Dopiero przeczytalem! DMZZONE, zostaje Twoim fanem: ...I TEN CHLOD PRZENIKAJACY I ZAPACH SPIRYTUSU OD PIJANEGO RZEZNIKA W SZELKACH KTORY OSTRZY NOZ.....
|
|
wal kolego do firmy Groda w Ostrołęce. Tam masz wszystkie temty od ręki
|
|
Wal do mnie na GG 2363610 w godzinach popołudniowych, ewentualnie 880-838-000. Będe jutro na Fadomie.
|
|
Wlasnie, lepiej wziąć zwierzaka, który nie ma domu....
|
|
poszukuję golfa 2 sprowadzonego z niemiec , ewentualnie cos w tym przedziale cenowym 502391165
|
|
Tygodnik, jaki by nie miał rodowód jest bardzo istotnym elementem Łomży, jeśli się nie mylę to jedyna gazeta łomżyńska w latach 80 i 90. Aktualnie jest jednym z niewielu tego typu gazet na rynku krajowym. Cieszę się, że mieszkańcy małych miejscowości mogą coś przeczytać o sobie i ich sprawach. A, że sensacja goni sensacje, bez tego żadna gazeta by się nie utrzymała, bo ludzie kochają sensację, wyciągane brudy na wierzch. szkoda tylko, że osoby (prominenci) nie wyciągają z tego wniosków, to przecież żadna nowina - tak jest w całej Polsce, gdzie ewidentne faule polityków i urzędników są obracane przez nich w sukcesy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |