wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oj te CBA chyba nie lubić magistrackich.

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oj te CBA chyba nie lubić magistrackich.

anonimowiec jak cie to śmieszy to masz dziecinny rozum jeszcze! Zero Powagi Dla Typa:/

blaznie smieszy mnie depilacja,solarka,farbowanie wlosow i smarowanie ciala bronzerem,a takze stringi u mezczyzn ktorzy defakto nimi niesa.A ty lamusku siedz cicho i gol dalej rowa pakuj pakuj pakuj i tak bedziesz cipa i popychadlem a rozum mam bardziej dojzaly niz ty cie zapewniam

A ja uparcie bede twierdzil, ze trenerowi Jakołcewiczowi trzeba dać szanse przepracowac w pełni zimowy okres przygotowawczy. najlepiej byloby wyjechac gdzies w góry, ale na to pewnie nie bedzie pieniedzy...

SuJka: to fajnie, miniemy się :)

scene mozna wyporzyc od tego co ma scene.

Cieszeeeeeee sie bardzoooooo ze taka impreza sie odbedzie, ze zaczyna sie cos dziac, ze AŁ w koncu zaczał cos robic !! Napewno bede !! Napewno bym wystartowal ale niestety nie mam czym :(

NEIw eim sama co bym chciala jakis nowoczesne.. cos w stylu ukladu itp... ?? Na czym polega elektro??

JEZUUUUUUUUUU!!! Dopiero przeczytalem! DMZZONE, zostaje Twoim fanem:
...I TEN CHLOD PRZENIKAJACY I ZAPACH SPIRYTUSU OD PIJANEGO RZEZNIKA W SZELKACH KTORY OSTRZY NOZ.....

wal kolego do firmy Groda w Ostrołęce. Tam masz wszystkie temty od ręki

Wal do mnie na GG 2363610 w godzinach popołudniowych, ewentualnie 880-838-000.
Będe jutro na Fadomie.

Wlasnie, lepiej wziąć zwierzaka, który nie ma domu....

poszukuję golfa 2 sprowadzonego z niemiec , ewentualnie cos w tym przedziale cenowym 502391165

Tygodnik, jaki by nie miał rodowód jest bardzo istotnym elementem Łomży, jeśli się nie mylę to jedyna gazeta łomżyńska w latach 80 i 90. Aktualnie jest jednym z niewielu tego typu gazet na rynku krajowym. Cieszę się, że mieszkańcy małych miejscowości mogą coś przeczytać o sobie i ich sprawach. A, że sensacja goni sensacje, bez tego żadna gazeta by się nie utrzymała, bo ludzie kochają sensację, wyciągane brudy na wierzch. szkoda tylko, że osoby (prominenci) nie wyciągają z tego wniosków, to przecież żadna nowina - tak jest w całej Polsce, gdzie ewidentne faule polityków i urzędników są obracane przez nich w sukcesy.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org