Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZERWONA /bez/czelność - PROLETARIUSZE łączą siły |
A jakie to inwestycje zagrażaja w łomży środowisku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZERWONA /bez/czelność - PROLETARIUSZE łączą siły |
spotkajcie sie po lekcjach za 6 na piaskach
|
|
no pewnie , że są wystarczy się przejśc i spytać :) Bimbo !
|
|
Skor jest parę wypożyczalni , to dlaczego na wodzie w lecie widać tak mało sprzętu pływającego? Czesław cały czas przypomina , że można korzystać z przypisanych nam możliwości , miło i zdrowo spędzić czas.
|
|
JA spokojnie ! To jest forum na którym dyskutujemy nad róznymi tematami ! Nie każdy musi mieć takie samo zdanie jak Ty bo wtedy świat byłby za piękny :)) Wyluzuj trochę i zejdz z chłopaka :) Pozdro -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Z tego co mi wiadomo, na terenie Łomży nie są realizowane ani planowane do realizacji żadne inwestycje (te o których się mówi, to takie, o których się tylko mówi przed każdymi wyborami i nic z ich realizacji nie wyjdzie). W zwiazku z tym nie będzie żadnych konfliktów ekologicznych. rudy błazen z druhem
|
|
markac chyba nie ten temat :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
ustawcie się gdzieś i po zawodach.... rudy błazen z druhem
|
|
Pakero: to było do mieczkosia... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Łomzan...,ale pomyśl czy wszystkich:?? Ja...przyznam się....jestem kibicem...ale nie huliganem...chodze na mecze w łomży i regularnie śpiewam....Gdybym wyjechał na wyjazd chociażby do Gdańska to ja też powinienem dostać wpie****l od policjantów za śpiewanie na meczu? rudy błazen z druhem
|
|
na śledczego się nie nadajesz hahaha... chodzi o adres "Pakero" jak mniemam... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
|
LOL -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
ja też zanosiłem do naprawy na Śniadeckiego. oni wysyłają je potem do Warszawy.w moim przypadku tak wlasnie było. monitor jest sprawny?tylko, ze ja go miałem wtedy na gwarancji... rudy błazen z druhem
|
|
nie powiem dociera... Bimbo !
|
|
Kurde ... i to własny syn;/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PRACY I WYRZECZEN TO NAPEWNO , TYLKO PAJACE DZWIGAJA I POMPUJA SYF W SIEBIE ZEBY WYGLADAC JAK SZWARCENIGGRO ZLA SAMOOCENA I ZAKOMPLEKSIONE CHLOPCZYKI ,NIEDOWARTOSCIOWNI PRZEZ RODZINE I NIEAKCEPTOWANI PRZEZ OTOCZENIE ZAMYKAJA SIE W SMIERDZACYM POMIESZCZENIU Z BANDA TAKICH SAMYCH SKRZYWDZONYCH PRZEZ ZYCIE PAJACOW -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Damiano...z tym "rodzynkiem" to był mój wyraz i tak..nie był napisany w artykule. rodzynek i diament to prawie to samo w tym znaczeniu:) hehe Ps. tak to cięzka praca aby być takim człowiekiem ja ten 18-nasto latek... Prawde mówiąć niechciał bym i niechcę wyglądać tak jak on... PS.ciekaw jestem ile lat dożyje 40-50?? Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
w kulturystyce nie ma sterydow. tak samo w kolarstwie i futbolu amerykanskim.hhaha
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nałykałeś się za dużo ruskiej mety albo koks z Eurochemu ? Powiem tyle wole jak panek nabija w żyłe niż czytanie waszych ********** komentarzy(co poniektórzy) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
a po co nam ta kolej??? nierentowne przedsięwzięcie... tereny po kolei trzeba zagospodarować... a nie modernizować istniejącą infrastrukturę... rudy błazen z druhem
|
|
Ogolnie wystarczy zerknac na mape kolei na obszarze polnocno-wschodniej Polski... widac gdzie byl zabor rosyjski a gdzie niemiecki. dworzec osobowy mogby byc przeciez tu gdzie jest, natomiast glowna nitka moglaby pewnie biec dalej juz przy ew. obwodnicy. Sadze, ze czesc turystow pedzacych na mazury latem na pewno wsiadla by do pociagu zamiast do autobusow... no i te slynne korki w okolicach Wyszkowa... Ale pomarzyc sobie mozna -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
no to wrzuc na ten na wyslijto http://s001.wyslijto.pl/index.php tu masz do tego link bagrmosen
|
|
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=10763662192225932252 powinno działać to jest sam wstep do filmu 2 min troche zmniejszyłem jakośc :/ jutro załaduje reszte
|
|
obstawiam przegraną , a wy???
|
|
podejrzewam, że im mniejsza pojemność (a co za tym idzie mniejsza masa silnika) i lepsze zawieszenie tym łatwiej... duża pojemność (np. 5 litrów) + typowo amrykański kanapo-zawias na nic się nie przyda...
|
|
Kontakty były są i bedą tygodnikiem regionalnym ... więc po co ta gadka? rudy błazen z druhem
|
|
Chciałbym poruszyć temat cen benzyn i oleju napędowego w naszym mieście.Nie trzeba być wielkim analitykiem żebyzauważyć pewną prawidłowość. (Szkoda, że nie można umieścić zdjęć tzw. słupków) Wystarczy przejechać się Aleją Legionów wstronę Warszawy i popatrzeć. Kolejno dzisiejsze ceny; Pb95 - 4,05 4,03 4,03 4,05 ; ON - 3,96 3,94 3,92 3,96. Uważam, że jest to rekord świata. Wystarczy jednak wyjechać autem w stronę wspomnianej już Warszawy, lub w dowolną inną, by znależć się w innym świecie. Tam ceny tych paliw są niższe o ok. 30-40 groszy na litrze. Słyszałem też, że firmy łomżyńskie posiadające większy tabor samochodowy mają w naszych stacjach rabaty sięgające 40 groszy na litrze paliwa. Nasze karty stałego klienta dają nam 3 grosze rabatu. Wczoraj w Białymstoku kupowałem Pb95 po 3,65 !!! Wydaje mi się że nasi "nafciarze" jeżdzą po nas jak po łysej kobyle. Może Prezydent Brzeziński w ostatnim geście zajmie się tą sprawą tak jak w przypadku "zmowy" budowlańców?
|
|
Dlaczego Łomża nie ma w herbie korony skoro jest miastem królewskim? Są przeciez dokumenty to potwierdzające a dodanie jej do herbu sprawiłoby ze wzrosłoby zainteresowanie Łomżą. Czytałem że gdybyśmy dodali koronę to tylko bysmy rodrażnili Białystok ale czy musimy sie tym przejmowac?!
|
|
"zniknie bezrobocie w lomzy znikna idioci zniknie (....) <---- prosze sobie wstawic co wg Was zniknie wtedy" Wiesz, takie to bezrobocie, typowe dla Polski, ze 1,5 MLN Polakow pracuje na czarno bedac zarejestroanym jako bezrobotny... NIEROBSTWO DO ROBOTY CWOKI !! (oczywiscie uogolnilem) Zbych
|
|
faktycznie OSTRO przesadzajo z tą reklamo VITALISA i ja rowniez bym ominol ten produkt poniewarz jest zbyt przesadnie reklamowany. a przewaznie jesli cos jest zbytnio reklamowane to jest do du.... .
|
|
no on chyba nie ma wyboru :P hehe na tej imprezie kazdy musi byc ubrany na biało :P no coz taki regulamin
|
|
Studniówka? Bimbo !
|
|
Zapomnilem dodac ze cenowo korzystnie :P Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
te....Bartez(bartek) Ja nie maluje, niemalowałem i nie będe malował żadnych ryskunków itepe z marihuaną.... A tak poza tym "malujesz liście marihuany " widziałeś mnie kiedyś jak malowałem liście??? sory....ale śmieszne to było Bimbo !
|
|
a pozatym jak ktos by chcial cos na ten temat wiedziec to sam by napisal albo sobie w internecie poczytal. durny post, durny autor
|
|
Maciek....tak jak klara napisała....ja tutaj założyłem ten temat aby dowiedzieć sie jakie wy macie zdanie... Bimbo !
|
|
nie no chłopaki temat owszem ciekawy;p ale no zauważyłem że kilka osób sobie skopiuje charakterystyke marichuanki i o;p! napiszcie moze tak cos od siebie:D PzdRklara22 napisał(a):
|
|
Ta o ćpunach widziałeś(aś) jakiego na ulicy łomży ? Bo ja widze co dzień starych meneli z wódką albo browcem. Już bym wolał żeby zakaz picia alkocholu był a nie pijani kierowcy na polskich drogach ... rudy błazen z druhem
|
|
tak wszyscy wiedzą , to czemu nikt ceny nie napisze?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |