Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w Łomży powinien być wprowadzony zasiłek prorodzinny wypłacany z tytułu..... |
A oni dlatego wstają w środku nocy, żeby potem zasiąść przed komputerami i czytać pozdrowienia od Was... Prawd jest kilka (jak mówił ś.p. ksiądz Tischner)- są okolice uczciwie odśnieżane (rejon mojego mieszkania i oczywiście niewątpliwie pozdrawiam mojego Pana Gospodarza) i są takie, gdzie z grubsza rozgarnięte zaspy posypane są piaskiem, żeby był jakiś ślad (rejon pracy i nawet nie chce mi sie nikogo pozdrawiać)...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w Łomży powinien być wprowadzony zasiłek prorodzinny wypłacany z tytułu..... |
Dla zainteresowanych podaję link do taryfikatora mandatów: http://www.mswia.gov.pl/prawo/prm_03.208.2023.html Chwała Wszystkim Dobrym Policjantom ;)
|
|
Re: Czy w Łomży powinien być wprowadzony zasiłek prorodzinny wypłacany z tytułu. |
Powiem wam że absurdem jest wogle polskie prawo, a policja zamiast ścigać przestępców siedzi sobie w autku i śpi( nie raz widziałem) poprostu do zabiciai tak na marginesie gdybyś pogadał z policjantem to pewnie za 100 by Cię puścił, ni ebędę tego nazywał po imieniu ale każdy wie o co chodzi a policja jak w każdym zawodzie bierze choć brać nie powinna!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: Czy w Łomży powinien być wprowadzony zasiłek prorodzinny wypłacany z tytułu..... |
a to ciekawe..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |