Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy HALINA to dziewczyna? |
uzywasz slow o ktorych znazceniu nie masz zielonego pojecia, nie jestes wtedy modny pajacyku, ksiazke jakas przeczytaj a nie myslisz o depilacji kolejenj czesci swego ztzraskanego na machoN i jędrnego ciała, buahahhaa, pedał!! :D:D -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy HALINA to dziewczyna? |
Najlepiej zadzwoń do tej osoby. Numer kom. powinien być na karcie SIM.
|
|
JA !! Myślisz że masz najszybszy samochód w Łomży to jestes macho ?? Chcesz tu coś komuś udowodnić ?? Jest sobotni wieczór idz sie przejdz na spacer albo do jakiegoś klubu i nie wkur*** ludzi... Bo mimo że jesteś odemnie starszy to inteligencją mnie nie przewyższasz... Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
teraz polonia bytom
|
|
witam. mam małe pytanko dla forumowiczów, a mianowicie czy w Łomży jest jakaś giełda samochodowa a jeśli tak to gdzie???????? dzięki z góry
|
|
Fakt - zielone. Ja się nie dziwię, że idzie im tak jak idzie. Kłopoty finansowe, brak stadionu i ta niepewność co dalej. To wszystko na pewno wpływa demobilizującą na sytuację w drużynie, a zatem i na grę. Ale dalej kibicuję ŁKS-owi.
|
|
w łomży chyba nie ma... w śledziowie jest :D
|
|
poprostu przebłysk nadzei
|
|
Może ktoś orientuje się od której rano zaczyna się ta wycinka drzew? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. Bimbo !
|
|
Newbie, a Ja myślałem, że tak jak w "Moda na sukces" ;)
|
|
ja jestem ciekaw jeżeli Łukasz nie bierze sterydów to od kiedy musiał zacząć ćwiczyć żeby tak wyglądać....Podziw, obawa,ehh Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |