Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzymy zdrowia senatorowi SLD Sergiuszowi P. !!! |
Myślę, że wyraźnie na lepsze pod względem gospodarczym to się nie zmieni. Widzę możliwość zmiany władzy w państwie, ale czy na lepszą? Wątpię. Wszyscy możemy jednak zmienić nasze życie poprzez życzliwość wzajemną, szacunek dla siebie (w pracy, na ulicy i w domach), tolerancję i troskę o sprawy publiczne... a więc zaczynajmy, nie ma na co czekać! Tyle naprawdę możemy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzymy zdrowia senatorowi SLD Sergiuszowi P. !!! |
Ja również sądzę, że służby drogowe starają się jak mogą. Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy podczas gdy całe miasto śpi czynią swą powinność... Tiger PS Szczególne pozdrowienia dla gospodarza z ulicy Słowackiego, który właśnie przed chwilą zamaszyście ośnieżał w/w ulicę .....
|
|
a po co ma wiedziec przecierz chodzi o to by z UE jak najwiecej wyciagnac przed akcesja bo potem juz bedzie gorzej , wiec Zbychu dzialaj a nie pierdoly jakies piszesz
|
|
Prawdą jest, że planujemy postawić w Łomży nasz węzeł radiodostepu. Jest to jednak plan na początek przyszłego roku. Obecne nasze ceny, dotyczą miast, w których świadczymy w tej chwili usługi drogą kablową. Prace nad cennikiem dla radiodostępu jeszcze trwają, więc nie moge podać Panu konkretnych liczb. Cennik będzie zróżnicowany na klasy usług. Prawdopodobnie bedzie to "Standard" oraz "Profesional", a także specjalistyczne łącza dla wiekszych providerów. Na dzień dzisiejszy mogę Panu przedstawić tylko planowany rząd wielkości interesującego Pana zakresu cen. Proszę wiec o sprecyzowanie potrzeb. Dokładne kwoty, możliwości i terminy podam, jak tylko będą one dostepne, z poważaniem Ewa Lisicka Specjalista d/s Sprzedaży NASK adres: 80-958 Gdańsk ul. Wały Piastowskie 1 tel.: +48(58) 307 42 24 fax: +48(58) 307 45 09 tel.kom.: +48 600 466 773 e-mail: ewa.lisicka@nask.pl
|
|
Może i masz rację, ale pisanie to też pewne działanie -może tylko na świadomość, ale to też coś znaczy. Co do innego 'działania" to nie wiem...kablować do UE chyba nie będę.... Pozdrawiam. michal
|
|
Taniej i to prawie o połowe. Poza tym kolega kupił i mówi ze nic nie poczuł po zamontowaniu tego wynalazku. Precz z reklamą na forum!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |