Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto co czeka Europe... |
buaahahaha... mieczkoś to najbardziej doświadczony policjant w Łomży... w gronie szukam: znajomych nicki/pseudonimy: mieczkoś/pi es telefon: Nokia :):) data urodzenia: 1988-03-31 i jeszcze foty: http://www.fotka.pl/osoba.php?id=882310 ładny, co? buahahaha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto co czeka Europe... |
przegrywamy...1:0 Bimbo !
|
|
SaneOne ja przynajmniej nie wstydze sie pokazac mordy i nie pisze głupot pod przykrywką nicku !! Dzieki za te komplementy,troszkę sie nawet zarumienilem ale pier... mnie zdanie PEDAŁÓW na mój temat :)) Pozdro chłopaczkiii ... Bimbo !
|
|
1:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JACEK DĄBROWSKI!!! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Już 1:2...;(
|
|
może będzie remis , a nawet wygrana!!!!!!!!!!
|
|
1:3
|
|
buahaha... nie unoś się tak... wiesz jestem daleki od jakichś tam "gróźb karalnych" ale kiedyś możemy się spotkać w mniej przyjemnej sytuacji... także zważaj na słowa gówniarzu... Bimbo !
|
|
Lechia Gdansk -LKS Lomza 3-1 40' [1 - 0] Cetnarowicz 47' [1 - 1] Dabrowski 60' [2 - 1] Wisniewski 62' [3 - 1] Wisniewski
|
|
ehh pacynka, zawsze ma najwiecej do powiedzenia wytłuk palestyński Bimbo !
|
|
tu są namiary do osoby z grupy boss p. marcin 606 372 103 polecam
|
|
mowiłem , że znów przegrają , jestem ciekaw usprawiedliwienia tego , a jaga wygrała z ruchem 1:0
|
|
teraz podbeskidzie
|
|
won pajacu nie rob OT rudy błazen z druhem
|
|
"ja" problem masz Peciku Jakiś??:D Jurand
|
|
Takich ludzi więcej! =) Ma zowsze Łomża
|
|
No i z fajnego tematu o płci pięknej zrobiła się wojna ;/// Dziewczęta podziękujcie Panom JA i SAMEONE .Pozdrawiam <OFF> rudy błazen z druhem
|
|
Nie Pucuj Mieczkosiowi Frakersie:D Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Moja dziewczyna a reszta to pasztety! Jurand
|
|
lol mieczkoś997 chyba ktoś cię musi nauczyć "Starego Kodeksu"... do starszych szacunek!!!... mieczkos: mieszkasz w okolicach ulic Ks.Anny/Rycerskiej, right? Jurand
|
|
na te pytanie odpowiedzą ci pewnie tylko ryby :P
|
|
a jeszcze co do rybek to mam na sprzedanie brzanki sumatrzańskie :) 2zł/sztuka
|
|
łks jak Małysz , do wygrania brakuje niewiele , to przez prezesa , a do wygranej brakuje nie wiele !!! Niema się co oszukiwać , ten skład nienadaje się do II ligi!!!!
|
|
pap....ty w Łomży nawet nieszukaj:)) ehh no śledziowo,... Ostrołęka no i Warsaw City hehe "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Brak duzego centrum Handlowego i hipermarketu i dobrego stadionu lekkoatletycznego... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
A może ktoś wyżucił ,bo stracił umowe albo doładował ile miał doładować i już do niczego nie jest potrzebna. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a co myslicie o tej kuwie z 3 lo hehe
|
|
sam sie sponiewierales patalachu, hahaa, Mieczkosc wytluku a co samohcod ma do tego?? chcialbym cie spotkac kiedys....:D
|
|
mieczkoś jesteś zacienki w uszach
|
|
Mieli za mało rozrywki :-D A z resztą. Już wiem dlaczego nikt nie lubi ich... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
no tak.byłem już tam.zerkałem.i to oni stwierdzili tę wadę.myślałem z początku że to od alarmu, ale nie
|
|
metheor jestes pewien, ze o Ciechanowcu mowisz (jakos wierzyc mi sie nie chce by tam gielda byla) a nie o Ciechanowie?
|
|
Pakero rzeczywiście przesadzasz ! ;// Panowie jeśli dyskutujemy badz sie kłocimy to bez wulgaryzmów i obrażania... JA takie teksty jak "wytłuku" to zostaw dla siebie ! Ja Cie nie obrażam !
|
|
No comments ...
|
|
sam zaczołeś
|
|
mieczkoś997 ja nie przesadzam!!! tylko sie bronie!!! Dobra Chu* Tam Ustąpie Bo Szkoda Nerwów!!!
|
|
bedziesz mial okazje do obrony live Zbych
|
|
spoko powinienem go przerobić niedłuo właśnie ciagne program :P thx za linka "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |