Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podatek od niby to koszernej zywnosci ! To bezczelny haracz |
Unas nie ma i nie będzie żadnego hipermarketu takiego jak MAKRO albo Auchon , pewnie że wybudują markety jak stokrotka itd. a co do multikina oj już nie przesadzajmy. Bym wolał żeby wybudowali fabryke nawet żeby w Łomży składali częscie wyposarzenia dla skody albo fiata. Ja się zastanawiam kiedy wreście zrobią pożadek obok Miłosierdzia Bożego mogli zrobić Lodowisko kryte albo coś a nie tylko sklepy sklepy dajcie ludzie hajs żeby iść do tego sklepu co dla ludzi jest w każdym normalnym sklepie a kogo stać ten se jedzie do śledziowa albo wawy i kupi co mu się nie marzyło w Łomży! Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podatek od niby to koszernej zywnosci ! To bezczelny haracz |
@Krzysiek UWM: oni pilnują dobrze swoich interesów i mają swoich przedstawicieki w Radzie Miasta (niestetu dużo, prawie że większosć, resztę można kupić lub zastraszyć). Wystarczy poczytać nazwiska i pokojarzyć z drobnohurtownikami i drobnosklepikarzami że o innych "businessman'ach" nie wspomnę. A zastraszyć można tak skutecznie, że nadal (chyba czwarta próba) nie można znależć chętnego na architekta miejskiego. Jeśli się postawi i wyda niewygodną decyzję, to zawsze można zrobić prowokację, podstawić fałszywych świadków szkalować i wsadzić za kratki. Kto w takich warunkach się odważy. To nieprawda, że nie masz na to wpływu ... właśnie po to są wybory ... jeśli ja, Ty i inni zdrowo myślący mieszkańcy Łomży zagłosują na nowych ludzi !!! koniecznie nie związanych z łomżyńskim biznesem handlowym, hurtowniczym i paliwowym !!! to jestem pewien, że dużo się zmieni. olo
|
|
A co już zapytać się nie można ?? dziecko ... mi tam promieniowanie nie grozi. Dzięki za wytłumaczenie ;) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
dobrze by było choć z częsc tych planow sie powiodla,a co do wypowiedz tigeraJ to jestem za;) super pomysl tylko malo relany(przynamniej z mojej perspektywy Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Ulicę Sienkiewicza wyremontowali, a jakże! Popatrzcie na górę szczytu pierwszej - tej zaniedbanej kamienicy. Tam wielki zaciek utworzył szczelinę i kawał ściany odchyla się nad ulicę! Tylko patrzec jak się oberwie i walnie kogoś w łeb. Uważajcie więc - bo nie chciałbym aby to był ktoś z forumowiczów. Co na to "restauratorzy" z Ratusza, którzy tak pilnowali kostkowania przykościelnych ulic? olo
|
|
Nie wierzę w te brednie naszych szmalcowych biznesmenów i tyle. Coś tam zrobią na kształt wiekszego straganu w wymiarze dawnej wytwórni taczek, ale żeby takie coś jak mówią - to trzeba zaiwestowac wielkie pieniądze i miec wyobraźnię i wysmakowane potrzeby intelektualne, a czy oni je mają? Poza tym czemu nie zbudowali dotąd nawet małego kina, albo sali koncertowej dla Orkiestry Kameralnej, albo... itd. To jednak kiełbaska... i to któryś raz odgrzewana przy okazji strachu przed hipermarketem tych cienkich bolków biznesowych. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
To nieźle ich przycisnęło w obliczu zbliżającego się referendum, skoro wymyśłili taką bajeczkę. Swoją drogą, to muszą uważać, żeby nie strzelić sobie gola, bo referendum ma rozstrzygnąć czy Łomża chce hipermarketu, niekoniecznie przy Zawadzkiej, a więc i na Bawelnie też:)
|
|
ej, śledzik- wypad z tego forum. ale to już.
|
|
panom z postów wyżej proponuję mniej TVN i Trybuny .Będziecie i zdrowsi ( stres zabija) i bardziej wiarygodni. Prawdopodobnie gdyby przy Korycie było SLD lub PO bylibyście zadowoleni .Niestety jest to zdanie mniejszości polaków które trzeba też szanowac .Każdy mial swoje 5 minut - wy już mieliście
|
|
Centrum Katolickie - 2 lata szkoły muzycznej w 1 rok
|
|
ooo o! to jest to! dobra myśl Zbychu! :)
|
|
Kina z prawdziwego zdarzenia w miescie nie ma to fakt.Smutne to, ale i nie bedzie.Bo kino nie ma tu interesu..Tigerowi gratulje trafnych spostrzezen.Od siebie dołozył bym tylko.W polowie drogi aqua park z prawdziwego zdarzenia.z cala infrastrukturąByc moze wtedy jakies multikino by do nas ,,zapukało,,Aqua park powinien byc lepszy od ,,Golebiewskiego,, byla by mozliwosc przejecia ,,warszawki,,Bulwary napewno tego nie zrobią,( szkoda kasy ) Oczywiscie supermarket tez obowiazkowy A co odnosnie Bawelny. Smiechu warte te warunki i obietnice.A jak powstanie supermarket to p.biznesmeni 15h schowaja do kieszeni?
|
|
...ten wątek jest chyba o trochę czym innym, cavalera? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
W imieniu organizatorów informuję, że wszelkie "używanie jednośladów nie zgodne z Kodeksem Drogowym jest ZAKAZANE i będzie tępione" Proszę więc o zachownie spokoju i opanowania. Jazda frysteilowa, nie jest przewidziana w programie imprezy. Na chwilę obecną trwają rozmowy i negocjacje mające na celu zorganizowanie "legalnych" pokazów jazdy ekstremalnej. Wszelkiego rodzaju wybryki itp. tylko oddalą nasze starania o zorganizowanie takiego typu imprezy. W związku z tym jeszcze raz prosimy o ROZSĄDEK uczestników imprezy.
|
|
a im wiekszy z komina dym tym lepsze mamy połaczenie
|
|
tor - co do wodzisławia fakty sa inne. po prostu klub piłkarski prowadzi tam towarzystwo kultury fizycznej - dokładnie taka sama forma prawna jak w przypadku łomzyńskiego klubu sportowego. w połowie sierpnia 2006 roku w odpisie z rejestru sadowego tego stowarzyszenia znajdowało się ujawnionych ponad 520 tys. PLN zaległości w postaci tytułów wykonawczych wobec ZUS. zaległości sa z lat 2003-2004, a więc z czasów kiedy kluby I ligi nie dostawały dotacji Orange Ekstraklasy. poza tym rada miasta wodzisławia uchwaliła w roku 1999 obecnośc kapitałowa miasta w ewentualnie tworzonej sportowej spółce akcyjnej na kwote 250 tys. PLn. jak dotad w żadnym budżecie na lata 200-2006 nie zaplanowano jednak wydatku w tej kwocie, chociaz uchwała jest wazna. sprawdziłem to osobiście a więc wiem "na pewno" a nie "chyba".
|
|
Pb95 3.77.... co to sie stalo... :-) jestem w szoku...! olo
|
|
Na szczęście LPG tylko 1,99 :)) Na nowogrodzkiej... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Wypisujscie swoje hity
|
|
Tak olo
|
|
1. "Gdzie sie podzialy tamte prywatki" 2. "Smerfne hity vol.3" 3. "Majteczki w kropeczki" ;)
|
|
1...C-BooL - House Baby (Mr Bronkz Remix) - 2...D-Bitss! - Tick (Original Mix) 3.Pakito - Blue Moon City 4.(moze i starszę troszkę ale mi się podoba)benassi_bros-castaway 5.Paffendorf - Lala girl NO i narazie tyle...niechce mi się więcej pisać;] mediarek
|
|
1.MBROTHERS-trebles 2.Plastic girl-Better off alone 3.Pakito-Living on Video
|
|
Siemanko!! Polecam wam takie hity jak: 1. Jupiter Ace - 1000 Years 2. Cassius - Toop toop 3. Housefeller feat. Christine Moore - Mama (Dont fk with my piano mix) 4. Loleatta Holloway (Hi-Tack remix) - Love sensation 5. Kalwi&Remi - Imagination 6. DJ Jean - Feel it 7. Pakito - my favorite club 8. Kalwi and Remi - explosion (alchemist remix) 9. Marcel Woods - Advanced (Dark zone) 10. Armin van Buuren - Sail 11. Sander Kleinenberg - This Is Sensation 12. Benassi Bros - Make me feel 13. Cylsound - Get Drill & Work 14. Bob Sinclar - World Hold On (Axwell Remix) 15. Jordan & Baker - Explode 16. Benny Benassi - Turn me up 17. Beatnick vs Loituna - Leva'a Break 18. The Matrix - Protect The Innocent 19. Marco V - False light 20. A-LeeX - narcotic vaccine Są to same zajefajne techniawki warto je ściągnąć:):D Więcej na: http://clubzone.pl Pozdro:Pawcio
|
|
ale buractwo miazga normalnie,jak mozna protestowac przeciwko malutkiemu masztowi,przypomne tylko ze praktycznie na kazdej wiezy koscielnej sa takowe (niechodzcie do kosciola bo raka zalapiecie),wiezowce na zeromskiego,szpital,na bawelnie,od groma ich jest.Ja niewiem co za problem ludzie maja ze na tej ruderze sowieckiej bedzie stal maszt ktorego nawet z drogi niezobaczycie a pieniadze z tego sa i to niemale skoro proboszczowie sie nawet skusili heheheh
|
|
Nie byłem na weselu w koronie ale z tego co słyszałem jest całkiem nieźle. W tygodniu mają niezłą i niedrogą kuchnie także myślę że i na imprezach jest podobnie. Byłem na weselu w Budach Czarnockich to mogę powiedzieć że jest extra. Nie polecam Wenecji, niedobre i ubogie jedzenie ogólnie klimat nieciekawy. Podobno w Retro jest ciekawie warto się dowiedzieć. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Keicam a co zazdroscisz ? Po co takie głupie gadki ...
|
|
Moje Hity: 1.Bob Marley - No Woman No Cry 2.Activ - Visez 3.Nalin vs Kane - Just Cruising 4.MBrother - Trebles 5.C-bool - House babe 6.Rocco - Drop The Bass 7.King Africa - La Bomba 8.Pakito - living on video 9.Mattafix - Big City Life 10.westbam_und_the_love_committee - united_states_of_love 11.<HIT>Kalwi & Remi - Imagination __________________________________________________ Pozdrawiam. mediarek
|
|
Też mi hity. To jest zestawienie. Najlepsze kawałki marcelusa. 1. Linkin Park - In The End 2. Linkin Park - Crawling 3. Mortal Kombat - halcyon [orbital] 4. Guano Apes - Open Your Eyes
|
|
Podają tylko frytki z ketchupem z lider price i kompot z banana
|
|
Złodziejstwo nic więcej i maijny układ.
|
|
W Nowogrodzie jest dobry dom weselny.. mediarek
|
|
Moim zdaniem: 40% - portfel, 45% - tzw. miłość, 15% - kultura, wygląd zewnętrzny. Takimi proporcjami rozpatruje mężczyzn dzisiejsza, młoda kobieta. Pozdrawiam.
|
|
ja zawsze sie zastanawialem czemu Łomża niewspolpracuje wogule z Ostroleka przeciez to 30km.Łomża i Ostrołeka to praktycznie 2 siostry bliźniaczki: - Narew - Podobne znaczenie i wielkosc - oba miasta maja po jednym duzym i smierdzacym zakladzie (pepees,celuloza) - wiele wiele innych podobienstw o ktorych niechce mi sie pisac. Zauwazcie ze nigdy niebylo sporow miedzy naszymi miastami takich jak na Linii Łomża - Bialystok ,Łomża - Zambrów.Dazenie do ''dwójmiasta'' jest nierealne ale dobra wspolpraca i polepszona komunikacja dobrze by nam zrobila. Co do bawełny to niewiem skad te zawistne komentarze.Zobaczcie co w halach Zamtexu w Zambrowie zrobili.Czy w Łomży niemozna czegos podobnego ? Czemu nie? Czy zrobic droge dojazdowa i troche ''wyczyscic'' te hale to taki problem ? O ile sie niemyle to jest tam jeszcze bocznica co tez jest duzym plusem (nawet zelbetowe podklady sa nie drewniane jak za rynkiem).Skoro ktoś to kupił to ma jakis plan zeby niebyc na tym w plecy i cokolwiek by tam niebylo lepsze niz niszczejacy relikt komunizmu bo za kilka lat to trzeba by bylo wogule burzyc.Fadom tez zagospodarowali jakos i zle niejest napewno.Wogule tamta czesc miasta troche ruszyla ostatnio.
|
|
nie nie zazdroszcze ,a malo tego temu co kupił to gratuluje udanego zakupu.Zastanawia mnie tylko jak to sie robi ,zeby było tak tanio,zeby od chłopa kupili 15 hektarów to rozumiem ,ale tu to mi tak .....a zreszto nie wiem ,wczoraj na fleku byłem ,po nocy pisałem moze mnie juz jakies zwidy łapia,olac to niech juz bedzie te kino czy tam inny teatr
|
|
50% miłość 40%jego charakter 10%wszystko inne a tak na marginesie wydaje mi się że wygląd i portfel nie jest najważniejszy. dziś jest jutro nie ma. mediarek
|
|
i tak najlepszy jest Tupac
|
|
Ja tylko wiem co zrobić by kobieta po orgaźmie krzyczała jeszcze 2 godziny. Otórz należy wytrzeć małego o firankę!!!!! hehehehe......
|
|
a do fankibocianów:swego czasu dawano duzo wieksze pieniadze za ten skansen ,ale jakos nie było mozliwosci kupna,a tu nagle rach ciach i poszło.Jak masz swoja działke to za 5 zł bys jej nie oddała ,a tak jak nie twoje to masz to w głebokim powazaniu.Ja niestety jestem za cienki bolek na takie zakupy ,ale jak mi wytłumaczysz czemu pan syndyk nie mógł sie dogadac z inwestorami to z checia oddam czesc i chwałe naszym biznesmenom,bo kupic cos społecznego za grosze i zrobic na tym interes zycia to juz nie jeden w łomzy potrafił.
|
|
Słyszałem że w Rysiu jest fajnie. Ale czy to prawda to nie wiem.
|
|
ja byłam na 18stce w Wenecji 'dom weselny na krasce' było nieźle koło 180 osób,nie było ciasno i dobre jedzenie :)
|
|
60% miłość (wierność, zaufanie, oddanie) 40% inne: - szacunek - styl ubierania - taniec - szczerość - wygląd Najważniejsze jednak jest to, że będzie okazywał nam zawsze zainteresowanie naszą osobą, że będzie w ważnych momentach, nie będzie uciekał od problemów, będzie śmiał się i płakał razem znami. Zawartość portfela na poczatku nie jest ważna. Trudno, żeby np. student jeździł Volvo C30 i serwował swojej dziewczynie kawior na kolację. Do takich luksusów można przecież dojść razem, jeśli tylko zwycięży to "coś"...
|
|
groove_cats-once_in_a_lifetime artificial funk - never alone Fat_Boy_Slim_Champion_Sound_M_Factor_Remix :))))) mediarek
|
|
Pabloz4, otóz każdy ogląda to co chce jak i czyta również na co ma ochotę. Przecież nikt Tobie nie zakazuje dalej czytać gazetki polskiej ani radia z dj rydzem w roli gównej. Wracając do tematu postu, to nie głupota, a jedynie lenistwo. Zauważcie, że zawsze wygrywa partia, która obiecuje dobrobyt dla mas,przede wszystkim pani(u) na zasiłku socjal jak w Niemczech w 90-tych latach i ludzie myślą, że Robin SLD, PiS LPR czy inny zabiorą bogatym i oddadzą tym na zasiłku, jak zostanie, to dla tych się odda najmniej zarabiającym. Że jeszcze ludzie się na to łapią. Nie mam firmy ani rodzinki, która takową posiada, jestem normalnym pracownikiem, który nap... od rana do wieczora jak trzeba, bo nie muszę robić, jak spora część społeczeństwa ale po prostu chcę pracować, i nie na szefa, czy szefów tylko dla siebie i rodziny. Pozdrawiam Wszystkich mediarek
|
|
My mieliśmy wesele w Budach Czarnockich i wszystko było w porządku. Sala trochę mi się nie podobała, ale ważniejszy był fakt, że można wyjść na zewnątrz, zrobić grilla, nie martwić się, że dzieci wybiegną na ruchliwą ulicę, itd. Musieliśmy jednak zamówić salę z prawie rocznym wyprzedzeniem, nie wiem jak jest teraz (braliśmy ślub rok temu). Grał BOSS, i tutaj wszystko było bez zarzutu. Także polecam i miejsce, i zespół. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy, kaschia mediarek
|
|
Obstawiałem że Polska wygra i jak narazie moje marzenia się spełniają :D:D <Smolarek> I LOVE YOU ! Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Wielkie gratulacje dla was Panowie :) pokazaliście ze możecie i umiecie grac w piłkę:) Oby tak dalej <LOL> Wielkie podziękowanie za takie widowisko :)
|
|
Droga kaschiu nie wiem czy zauważyłaś na swoim weselu ale ten "grill" to jest jedna wielka lipa i fuszerka! bo on nawet nie jest rozpalany tylko potrawy sa wyjmowane z kuchenek elektrycznych i tylko wykładane przy grillu na talerze wiec nie jest to nic specjalnego. Jak dla mnie to była to sytuacja bardziej śmieszna i powtarza sie cały czas bo byłem juz na 3 weselach tam. Ale ogólnie jest w porządku:) Fajne miejsce na wesele to "Jendrusiowa zagroda" Pozdrawiam :)
|
|
tamat o tym meczu był juz załozony!
|
|
to pisz tomku tam a nie tu
|
|
Ja juz mam tego dosc. Czy tak trudno jest powiesic zolte tabliczki nad tymi tabliczkami z napisem NACISNIJ PRZYCISK ??? Czlowiek sobie przechodzi tamtedy nie raz, idzie sobie do przejscia, sa ludzie - ok, nacisneli przycisk. Czeka sie i czeka, ale co sie okazuje po kilku chwilach ? NIKT NIE NACISNAL PRZYCISKU !!! Skad starsze osoby maja o tym wiedziec ? Ale dobrze, niech dalej tak bedzie, juz nie raz bylem swiadkiem jak zdenerwowani przechodnie wkraczali na jezdnie na czerwonym swietle. Niech tylko dojdzie do wypadku, i nie daj Boże jakas osoba zginie wtedy oczywiscie ŚPIOCHY powieszą tabliczkę. ŻENADA !!!
|
|
Miało być oczywiście: Czy tak trudno jest powiesic zolte tabliczki nad tymi przyciskami z napisem NACISNIJ PRZYCISK ??? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
A myślicie że chuligani by ich nie zerwali?
|
|
ta a ta sienkiewicza tak wybrukowali ze juz dziury sie robia ,jadac samochodem widac ze ta ulica dlugo niewytrzyma
|
|
to nie jest zdjecie :) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9157 to jest pod zdjeciem Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Kolejny debilny temat na forum... Panowie niebiescy zareagowali prawidlowo. Naucza sie inni debile zeby sie zatrzymac przed Policja... olo
|
|
No tak Mieczkoś, pewnie ten Norweg umiał czytać po polsku ;D Taka legitymacja to wiesz co... :)
|
|
Przecież na legitymacji jest odznaka i nawet afrykanin z dżungli wiedziałby że to POLICJA !! Pozatym policjant miał na sobie kamizelkę odblaskową również z napisem POLICJA !! Może policjanci powinni mieć na czołach napisany wyraz POLICJA tłumaczony we wszystkich językach,może to byłoby wyjście?? Pzdrr olo
|
|
HMMM DZIURA W MIESCIE JAK I W PANSTWIE , WIEC CO SIE DZIWIC ZE NIKT NIE INWESTUJE W MIASTO , A BUDOWAC KLUBY NOCNE DLA DZIECI ....NIKT SIE TEGO NIE PODEJMIE , Z MIEJSCA SKAZANE NA WCZESNE ZAMKNIECIE I KARY Z MIASTA . NA RYNKU RAZ PROBOWALEM OTWORZYC CIEKAWY LOKAL "POD HALA TARGOWA" ALE ZA DUZO CHCIELI POD STOLEM WIEC POZEGNALEM SIE Z INICJATYWA ROZRYWKI NA RYNKU .MOZE I WARTO KIEDYS , KIEDY SIE ZMIENIA "PAMPERSY" Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Ej newbie jak nie wiesz szczegolow o tym wypadku to nie pisz na forum. To nie byl zaden atak tylko wypadek , zginal czlonek klubu NY Yankees, zreszta jest roznica miedzy samolotem i helikopterem , czyli jak tak piszesz to sam nie wiesz o co chodzi, wysluchaj co i jak mowia , najlepiej na jakiejs amerykanskiej staci telewizyjnej (jak umiesz angielski wogole) , a moze to bylo takie twoje tlumaczenie amerykanskie. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
A zgodziła się publicznie podać imię i nazwisko? Bo nie wiem czy na ogólnym forum można zamieszczać bez zgody danej dziewczyny jej fotkii dane osobiste. To chyba paranoja;] Bimbo !
|
|
prawdomuwny ... w necie to ty mozesz byc kozak bo niby anonimowo ale skoro taki kibic jagi to choc z szalikiem na st rynek i zobaczymy PS*Lech to jest Poznan a Lechia to Gdansk.
|
|
Stare babki, blokersi te marginesy jeb..! Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
brak dobrego klubu dnb i tolerancji... Bimbo !
|
|
Autor: bigi2004 (---.csk.pl) Data: 13-10-06 01:15 1.99 na wojska polskiego koło kota:P A ja tej stacjii jednak nie polecam.Tankowałem tam swego czasu non stop,to taki był syf w gazie i rdzawy pył,że co drugi tydzień po rozkręceniu z konieczności obudowy filtra fazy płynnej wysypywałem tego szajsu dobre pół garści.Kilka razy,to się nawet elektrozawór przy filtrze nie otworzył, bo go "zasypało".Zmieniłem stację,a problem zniknął bezpowrotnie.Ponad rok czasu już o filtrze nie pamiętam. Bimbo !
|
|
hehe,dobre ryba(k)
|
|
Czy wiecie jaka samowolka panuje w pg 9 ( w starym szpitalu)? Dyrektor niby dla uczniów zrobil saune a korzysta z niej przede wszystkim on i nauczyciele. Watpie czy uczniowie wiedza o saunie. Twierdzi, ze na zastepstwa moga chodzic nauczyciele przedmiotowcy. Oczywiscie takimi przedmiotowcami w tej szkole sa on i jego zastepca. Chodza na zastepstwa w ramach swoich godzin pracy. Na dachu szpitala ma stanac przekaznik niestety dyrektor nie powiadmoil o tym uczniow, ich rodzicow i nauczycieli. Czy ktos skontroluje co sie dzieje w tej szkole?
|
|
blachary.....
|
|
to moja żona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham Cię :)
|
|
JEST TAKA JEDNA I MIESZKA NA CHABROWEJ HEHEHEHEHEH WIELKIE POZDRO Bimbo !
|
|
niechcesz nie pisz
|
|
Nie mamy warunków do rozwijania naszych umiejetności piłkarskich.
|
|
jak jest ktos kto placi to jest i ten ktory drogo sprzedaje :P gdyby nie bylo klientow to i ceny bylyby nizsze. gdyby wszyscy zaczeli tankowac np na prymie to i reszta obnizylaby ceny, a skoro je podwyzaja to znaczy ze nie narzekaja na brak klientow, a niejedna osoba , ktora krytykuje wlascicieli np statoila zrobilaby to samo na ich miejscu, bo po co maja zarabiac mniej jak moga wiecej? oczywiscie naszym kosztem, bo wszystko jest bezcenne, a za reszte zaplacisz pieniedzmi naszych drogich Łomżyniaków oraz przejezdnych ;)
|
|
a to czemu ?? a wizna, zambrów ?
|
|
Treść jest ukryta
|