Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co piąte polskie dziecko żyje w biedzie |
To trzeba było przelicytować i dać 5 mln, jeszcze jeden by ci został i by ci się opłacało nie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co piąte polskie dziecko żyje w biedzie |
v1r00z-Funeral Song Live-Ruszaj z nami :D Cilver-Chodz kochanie :D BassHunter_-_Boten_Anna Cascada - Love Again East Clubbers - Sextasy Chamillionaire - Ridin' Dirty Ft. Krayzie Bone Eurovision Song Contest Athens 2006 - Romania - Mihai Traistariu -Tornero Fort Minor feat. Styles Of Bey - Remember The Name Lil Kim - Whoa Obie Trice feat. Akon - Snitch XSS feat. COOLIO - peepshow Till West & DJ Delicious - Same Man D-Bitss! & X-Pensive - Oder Braucht Iht Mehr Againe 2006 liz mcclarnon-women in love (tomer g supernatural radio mix) Azad - Game Over - Eines Tages (feat. Cassandra Steen) De Mono - 7 dni Remix P. Diddy Feat. Nicole Scherzinger - Come To Me Sean Paul ft. Keisha Cole - Give It Up To Me Petey Pablo - Show Me The Money Tune up! - start the game Youngbloodz - I'mma Shine Narazie starczy :)
|
|
to sie rozpisales....
|
|
zdecydowanie Dariusz Boguski. Bardzo dobry pedagog, jeszcze lepszy muzyk:).Tel kontaktowy 513490968 (oceniam obiektywnie:))
|
|
czyz ktoś wie, czy na weselach w koronie podają jedzonko smaczne i czy dużo? i gdzie najlepiej jest mieć wesele?
|
|
nie no to gangster jestes okrutny naprawde kozak,ciekawe czy taki twardziel bys byl jak by cie do pokoiku samego wzieli za wsiarz ci z kryminalnej,
|
|
no tak.samochod. ale czyj?rodzicow? heheh .
|
|
ja polecam sale w kisielnicy bylem juz tam na dwoch weselach i bardzo mi sie podobalo zarcia jest tam full i bardzo smaczne do tego przynajmniej jak dla mnie bardzo ładna sala Polecam naprawde!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeszcze nie tak dawno temu oglądałem wiadomości (Fakty) codziennie, ale teraz nie muszę włączać TV, żeby wiedzieć, o czym będzie mowa... afery, Kaczyńscy (ta cała ich koalicja...), księża (SB). To samo na innych kanałach... Mnie już to przestało interesować. Od paru miesięcy nie oglądam tego sajgonu. W ogóle przestałem oglądać TV (nie mam na to czasu). Mam w życiu wyższe priorytety.
|
|
Jak narazie prowadzimy 2:0 po bramkach Smolarka jaki będzie wynik na ostatnim gwizdku ? .
|
|
miło nawet bardzo miło!!! przypomniał mi sie mecz z Oslo 3-2 jednak do powtórki z przeszołości nie doszło i całe szczęscie. brawo Smolarek wreszcie twoje 5 minut!!!:-) Zbych
|
|
uczta - szkoda że nie 3 - 0 jednak wszystkiego nie można mieć!!! .
|
|
To jest Polska właśnie. Każdy ma każdego w d**** Nie jest ważne czyjeś zdrowie, nie jest ważne czyjeś życie, nie jest ważne poszanowanie własności.
|
|
Że też ktoś musiał ten temat wygrzebać z archiwum !! ;/// Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |