Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Wiesław Grzymała powinien zrezygnować ? |
Krótko na pytanie:" co my w sobie mamy..?" Ano: ocean głupty, ksenofobię, złodziejskie ciągotki, historyczne klapki na mózgu, morze zawiści ... i wiele więcej takich "zalet" - to w sobie mamy, a reszta jest milczeniem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Wiesław Grzymała powinien zrezygnować ? |
jak by ludzie komorek nie kupywali to by masztow nie budowali. niech buduja te maszty albo lepiej niech budują ogolnie ERY nie popieram. ona jest taka fuj
|
|
sprobuj tez w wulkanizacji na przeciwko strazy na sikorskiego. mi zmnienili opone z felgi 13 calowej a opona było nisko profilowa a zaplaciłem 4 zł.
|
|
A może by radnych na ten wodolot ... i tylko w jedną stronę?
|
|
czuubek Jak ci się nie podobają maszty to sobie kup telefon na korbę i wstaw do komórki na węgiel, bo tylko taki działa bez masztu.
|
|
Chciałeś się pochwalić ze masz 17-stki czy naprawdę masz taki problem?
|
|
Wpuscic buldozery ,zrównac teren rozparcelowac dzialki to z 15 hektarów bedzie jakiec150 działek po sredniej cenie40 tys zł i mnie to wychodzi ze to cosik z 6 milionów warte na szybko,a ile warte dla hipermarkietów?Pan komornik nie mógł sie sam dogadac z firmami ,potrzebował posredników?Ale to pewnie TEN PAN KOMORNIK....
|
|
I po co zaśmiecasz forum powielaniem tematu, na który toczy się już dyskusja. "Keep it"
|
|
NEWBIE o 6.50 to luzie do pracy wyruszajo wiec nie pisz ze nie ma nikogo na ulicach!!!
|
|
CO ? Ale mi remont ! może i oni sami to malowali (tylko) malowali , a że na zewnątrz jest ocieplona i wogóle no to się nie dziwmy bo cała szkoła była remontowana za piniądze UE. Ale mi wydarzenie<LOL>
|
|
Piją bo wy wyschły od środka.
|
|
Może ty sie zajmiesz jeszcze hodowlą jedwabników
|
|
Co sądzicie o tym czym kieruje się kobieta w dzisiejszych czasach przy "wyborze" faceta? Czy zależy jej tylko na portfelu wspomnianego wyżej nieszczęśnika, czy też jest coś takiego jak kierowanie się sercem, altruizm (w co szczerze wątpie). Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ŁKS:Jagiellonia 1poł: 2:0 2poł: 2:3 ...obym się mile rozczarował.... na razie jestem w szoku!!! :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Polska biało-czerwoni !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dobry mecz w ykonaniu naszych. Klątwa klanu Smolarków trwa nadal: w MŚ 1986 bo bramce Włodka Smolarka wygraliśmy, teraz bramki Ebiego Smolarka dały nam zwycięstwo.
|
|
raczej tam nie chodź , pamiętam jeszcze z młodszych lat , jak tam szczą w wodę !!!!!!
|
|
Poprostu uwierz mi na słowo :))) Pzdrr Bimbo !
|
|
z tego co wiem to ta wyremontowana ma jednego wlasciciela a ta druga jest wlasnoscia innego
|
|
pewnie ze jedna patrza gdzie by tu wyrwac bogatego chlopaka (a najczesciej syna bogatych ludzi :P) a drugie na wyglad, inne na charakter, ale tak naprawde w pierwszym kontakcie liczy sie tzw. pierwsze wrazenie (czytaj : wyglad!) taka jest prawda ... bo jak myslicie czy kobieta (lub tez oczywiscie mezczyzna) umowi sie na randke z niechlujem? przeciez to oczywiste ze wyglad ma znaczenie, ale przesada tez odrzuca - spojrzmy na te "piekne" pomaranczowe tapetki biegajace po naszej Łomży (zaznaczam ze nie jestem osoba ktora nie wie co to kosmetyki...) ;)))
|
|
kibic0: w jaki sposób w zbliżających się wyborach samorządowych chcesz rozliczyć poprzedni zarząd ŁKS-u??? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Witam może zrobimy ranking najlepszego gazu do samochodu. Łomża i okolice. Bimbo !
|
|
hehe. Przelew śmiga na konto Majeczki-kloteczki. malwiny. kaschi. To po jakieś 333$ (niestety ale jest to odp. zbiorcza ;) także będzie na drobne wydatki i jakiś prezent mały dla faceta. Nie wolno o nich zapominać to też ludzie. Pozdro dla wszystkich, może jeszcze tak do końca ten świat nie upadł do poziomu blachar spod Mcdonalda Bimbo !
|
|
HEJJJJJJJJJ TA WLASNIE GIINA JEST PRZYKLADEM TEGO ZE KOBIETY LECA NA KASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUZ SZUKA GOSCIA KTORY SZARPNA 1000$ ZA DOBRA ODPOWIEDZ NA PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!! HEHEHEHEHEHEHEH
|
|
W Łomży jeśli chodzi o BP to akurat chyba jest to najdroższa stacja w mieście .Ja od roku tankuję w Prymie i nie narzekam. W sobotę i niedzielę jest taniej ,plus jeszcze parę groszy z kartą stałego klienta.
|
|
Róbcie reklame, a napewno cena na danej stacji LPG zmaleje... Bimbo !
|
|
Marcelus! W jaki sposób zbadasz gaz, żeby osądzić który jest najlepszy? Gdzie jest najtańszy, taki ranking to i owszem? Pozdrowienia. Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |