Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A. Lepper skazany, czas na... |
Tez macie zmartwienie, za duzo czy nie. Jak sa w stanie sie utrzymac to niech ich i 10x tyle bedzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A. Lepper skazany, czas na... |
he...ale żeś sie podniecił
|
|
Sumo napisał prawdę, bolesną ale niestety prawdę. Mam nadzieję że wyborcy rozliczą człowieczków, którzy odpowiadają za bałagan w ŁKS-ie. W listopadzie będzie ku temu okazja. bigi2004
|
|
adam2103: czy sprawdzałeś auto na hamowni? czy robiłeś na drodze tes po i przed? czy tylko mówisz co czujesz? mój znajomy włożył magnetyzer i też twierdzi ze lepiej autko mu chodzi :) osobiście wlałem kiedyś dodatek do benzyny to też uważałem, że lepiej chodził, ale nie patrzyłem. batarki: spytam się o najprostrzą sprawę; " dodatkowe uziemienia" - czy kombinowałeś z tym? właśnie chciałem się pobawić, poczyścić..
|
|
Co dalej z ŁKS-em? ... nic ... w najlepszym wypadku trzecia liga. Należy za to podziękować władzom naszego miasta. Niewielu wie, że piłkarze grają od paru miesięcy za darmo!. Nie dostali jeszcze premii za wejście do II ligi i od paru (2 albo 3) miesięcy nie dostają pensji. Jaką mają motywację, aby grać dobrze ... grają za darmo bez nadziei na pieniądze. No i jeszcze sprawa stadionu ... Myślę że my, wszyscy łomżyniacy podziękujemy w czasie wyborów naszym włodarzom za taki stan rzeczy. Pozdrawiam Pogonić wszystkich radnych i całą radę!
|
|
batarki: może zapodaj swoje gg jakoś dyskretnie? :>
|
|
a teraz z trochę innej beczki - rozumiem, że są kłopoty z parkowaniem ale żeby aż tak -->
|
|
Piję wodę, ale w niej nie pływam pijąc. Zanurkuj i spróbuj napić się wody. Zobaczymy jaki będzie skutek? Ryby piją wodę i nie topią się, dlaczego? Pozdrowienia. Bimbo !
|
|
No i dlatego nigdy nie odnajdujesz swoich rzeczy ja raz zgubiłem portfel z 200 zetami karto do telefonu i kilka bajerów po 4 godzinach telefon i typek mi mówi że znalazł czy to nie moje i chciał tylko rakiete malboro. I dlatego ja też nie jestem frajer bardziej mnie przekonała to że to byl telefon jakieś dziewczyny bo było widać po samym telefonie więc odałem ale jak to wy mówicie znalezione nie kradzione kilka razy hajs znalazłem to 50 zł albo 20 to wtedy biore ale nie telefony dokumenty itd. ;) Pozdrawiam
|
|
Andzia911 znam już odpowiedz na swoje pytanie. Niestety wodolot nie wzbudził dużego zinteresowania. Jutro odpływa. Gdyby ktoś chciał jeszcze się nim przepłynąc to jutro o 11.30 jest ostatnia okazja.
|
|
513490968 nr tel do nauczyciela gry na gitarze - Polecam:)
|
|
A ja jakoś sceptycznie podchodzę do tych przechwałek naszych panów biznesmenów... Aby tylko nie było hipermarketu. Wyczuwam w tym związek z naszymi pseudohandlowcami - zdziercami, którzy tak się boja hipermarketu jak ognia. Ale pożyjemy zobaczymy. Miejmy nadzieję że tak huczne zapowiedzi przerodzą się w czyn i w końcu coś się ruszy w tym mieście.
|
|
Czy to nie jest żart ? MULTIKINO W ŁOMŻY ?!?!? troche dziwnie mi sie to widzi. Ale z drugiej strony była by faza !!!!!!! WIELKI HIPER SUPER MEGA MARKET !!!!!!
|
|
Multikino na pewno nie wchodzi w rachubę, Łomża to za małe miatseczko. W Multinie jest kilka, lub kilkanaście sal projekcyjnych, a żeby się utrzymało, codziennie musi je odwiedzać mnóstwo ludzi. Sieć Multikina występuje tylko w największych aglomeracjach w polsce, także gdzie tu Łomża. Zapewne jakaś inna sieć jest tym zainteresowana. Bimbo !
|
|
Do cavalera: Nie uważam, że Łomża za mała na multikino-przecież wystarczy zrobić 3 sale projekcyjne. Jestem z Łomży, ale studiuje w Olsztynie, który ma 120 tys. mieszkańców i jest w nim multipleks z 5 salami + małe kameralne kino na Starówce. Łomża powoli staje się miastem "studenckim", a to musi wiązać się z jego rozwojem. Myślę, że taki duży kompleks sklepowo - rozrywkowy w Łomży to duży bodziec rozwojowy dla miasta, spory wzrost zatrudnienia. No ale czego to już nie miało być w Łomży - fabryka Daweoo, 3 hipermarkety, profesjonalny stadion............
|
|
Po 1 Olsztyn ma ok. 170-175tys. mieszkancow. Po 2 nie porownuj "miasta studenckiego Lomza" i jego uczelni do Olsztynskich. Po 3 w Olsztynie nikt nie boi sie hiper- i supermarketow i jest ich tam troche. Po 4 nie wroze w ok. 60tys. Lomzy sukcesu multikinu nawet na 3 sale. Niech powstanie jedna prawdziwa, nowoczesna sala kinowa a i tak bedzie dobrze. Poza tym inwestorzy boja sie konkurencji, dlatego stawiaja takie warunki, jak przyjdzie co do czego sprawa rozejdzie sie po kosciach. Jestem tez bardzo ciekaw jakie to nowe fabryki w Lomzy moga powstac (samochodow, telewizorow)? Na pewno nie. Przeniesie sie tam najwyzej czesc juz dzialajacych malych zakladow produkcyjnych i to wszystko. Czy fabryka mozna nazwac np. stolarnie zatrudniajaca w porywach 5 osob? Moim zdaniem caly rozglos kolo tego to zwykly smiech na sali i przerost ambicji nad mozliwosciami.
|
|
teraz policja sprawdza IMIEI komórek przy legitymowaniu, więc możesz zgłosić kradzierz to może ktoś się nawinie... Chociaż w naszym państwie to mało kot zdecydowałby się na oddanie, ale jak najbardziej próbuj. Życzę szczęścia! ;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w takim telefonie zmiana IMEI to żadne problem... w moim (CID49) praktycznie niewykonalne... Bimbo !
|
|
Co my w sobie mamy, że zawsze kogoś ciągnie żeby nam dopieprzyć? Hmm...Chociażby dlatego że Polska znajduje się w Centrum Europy??? 4 rozbiory Polski, dlaczego? Ponieważ próbowali nas 4razy wziąć w niewole i zgarnąć tereny naszego "państwa" Po co mamy się męczyć z tymi nieudacznikami urzędującymi na Wiejskiej w Warszawie? Tym to i ja się zastanawiam Czy nasz kraj mało się wycierpiał w przeszłości? Oj wycierpieł wycierpiał...czujemy to do tej pory;] Po co nam zakompleksiony prezydent, niedouczeni posłowie, bieda, niewolnictwo (warunki pracy i płace w Polsce), sprzedajni posłowie, korupcja na najwyższych szczeblach władzy?. No ale przecież każdy chciał Takiego'wspaniałego prezydenta' jako głowę kraju..., a to ze każdy bierze w łapę to tylko i wyłącznie jest spowodowane tym że każdy z nas dąży(chyba) do jak największego majątku. No ale ci osłowie to już przesada...mają Dużo....chcą więcej.. No ale za sytauację w kraju odpowiada teraz pan wspaniały i obiecujący wiele Pan Kaczyński...Obywatele 4RP gratulujemy wyboru wspaniałego prezydenta.!!!!!!! Pytano małe....na kiego... chodzicie na głosowanie jeżeli i tak wszyscy tzw."posłowie" tylko obiecują a nic nie zrobią?? Pozdrawiam wszystkich. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Zgodnie z Decyzją Prezydenta Łomży GKO.7624-1/06 z dnia 8.09.2006 określającą środowiskowe uwarunkowania zgody na realizację przez PTC Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, m.in. polegające na budowę w Łomży przez PTC przy ul. Skłodowskiej 1 stacji bazowej telefonii cyfrowej ERA nr 23519 Łomża. Po oprotestowaniu przez mieszkańców Al. Legionów i zatwierdzeniu Decyzji przez Samodzielne Kolegium Odwoławcze MASZT POWSTANIE. Przepraszam, czy ktoś mnie robi w wała? W "Stary Szpitalu" są trzy szkoły, siedziba UG Łomża, Biblioteka Publiczna, w bezpośrednim sąsiedztwie jest PG 3 w Łomży, Zespół Szkół Drzewnych, a już nie wspomnę o dwóch PRZEDSZKOLACH i trzech osiedlach mieszkaniowych. Podejrzewam, że DECYZJA powstała w "głebokiej trosce o zdrowie dzieci, młodzieży i okolicznych mieszkańców". GRATULUJĘ POMYSŁU I ŻYCZĘ SUKCESÓW W PRZYSZŁYCH WYBORACH. Z publikacji lokalnych wiem, że maszt ten "przegonili" mieszkańcy ul. Mazowieckiej i z dwóch miejsc przy ul. Nowogrodzkiej. Następny maszt nr 23520 ma powstać na budynku firmy DOMAX przy Al. Piłsudskiego 58 - patrz BIP ogłoszenia z dnia 09.10.2006 Bimbo !
|
|
eee tam wpadnij do mnie to Ci odkręce kółeczka samochodzik się potnie części sprzeda i nie będziesz miał kłopotów.
|
|
TO KIEDY , PISZE W TERMINARZU , ŻE MECZ PRZEŁOŻONY NA 11 LISTOPADA
|
|
Era Era ... nie mogą zrobić maszty o wiekszej i skutecznym polu zasięgu. anie co kilka naście kilometrów budować maszty i to w centrum miasta LOL
|
|
@Krzysiek UWM "...Jeśli ktoś chce ma zrobić "dla Łomży" nawet przez pryzmat swojego interesu to jestem za!! .." ... niestety obawiam się, że nikt tu nie chce zrobić nic dla Łomży a tylko zrobićwszystko dla siebie. Jeśli pozostanie ta sama "mafia" to zablokuje ceny i możliwość wejścia na rynek konkurencji. W dalszym ciągu, jak będę jechał do Warszawy, to będę tankował w Ostrowi a po zakupy przynajmniej raz w miesiącu będę jeżdził do Auchan w Białymstoku i tam oczywiście też tankował. O taki rozwój chodzi?
|
|
osoby które protestuja przeciw masztom powinny zdrowo jebną* sie w łeb zamias protestować to trzeba byłosię uczyć promieniowanie masztu telefoni komórkowej jest miej szkodliwe jak urzywanie kuchenki mikrofalowej lub siedzeni obok odbiornika dużej mocy np piecyki elek grzejniki silniki elek itp ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wlasnie jechalem przez nasze miasto i jestem we szoku
|
|
Krzysiek UWM problem tkwi w tym, ze Lomza nadaje sie tylko, jak to nazwales na kompleks handlowo-uslugowy, ktorym juz teraz praktycznie jest. Sklepik na sklepiku i z handelku oraz dochodow osiaganych poza granicami panstwa zyje wieksza czesc miasta. Gdyby nie saksy w miescie az piszczaloby bieda. Smiesza mnie slowa biznesmenow, bojacych sie konkurencji, skoro maja taki dobry pomysl to niech rywalizuja z innym super- czy hipermarketem a nie wnosza takie postulaty. Z tego wszystkiego co obiecuja wroze wybudowanie tylko marketu, to jest najprostsze. Znajdzie sie jeszcze inwestor na budowe czy dzierzawe (bo jak znalazl sie kolo Zawadzkiej to i tu pewnie tez). Jedyna roznica miedzy "Zawadzka a "Bawelna" bedzie lokalizacja. Kilka fabryk na 15ha haha, ja nawet fabryczkami tego bym nie nazwal, ewntualnie zakladami produkcyjnymi. Czy oni widzieli kiedys porzadna fabryke (zreszta jak widac te 15ha to pozostalosci wlasnie po jednym zakladzie tylko). Zreszta zeby ktos wylozyl olbrzymia kase na budowe fabryki trzeba czyms go przyciagnac, dobra infrastruktura drogowa, kolejowa, dostep do portu, kadra pracownicza itp. itd. Pomysl z polaczeniem z Ostroleka nie jest zly, choc to chyba sfera marzen moze tylko pozostac. Powiedzialbym, ze jest bardzo dobry (swego czasu wiem, ze byly plany otwarcia elektrowni majacej docelowo zastapic ta w Ostrolece, ale oczywiscie spalily na panewce), pod warunkiem znalezienia inwestorow aby wypelnic pustke miedzy miastami. Co prawda powstal by dziwny twor wzdloz 1 drogi ale bylby. Tyle, ze do tego konieczne jest poparcie nie tylko wladz lokalnych ale i panstwowych, ktore narazie wola gryzc sie po tylkach miedzy soba niz zainteresowac narodem. Wspomne tez tylko o chronicznym braku gotowki na cokolwiek poza paliwem do rzadowych limuzyn i alkoholem w sejmowym barze (do cholery przeciez to jest miejsce ich pracy a nie kolko alkoholikow, a w pracy sie nie powinno pic). No ale starczy, bo za duzo w polityke uderze zaraz. Reszta przemyslen w innym terminie ;)
|
|
co do obsługi, polecam Fadom. Byłam tam ostatnio na weselu i obsługa była na naprawdę wysokim poziomie. Kelnerki cały czas w ruchu. Ciągle wymieniały sztućce i talerzyki na czyste! To mi się podoba, bo jeszcze się z tym nie spotkałam. Owszem, wymienią ci talerzyk raz czy dwa i to wszystko. A sztućce masz do wszystkiego: i do ciasta i do śledzia:) Także /fadom mile mnie zaskoczył pod tym względem.
|
|
za nie caly miesiac bedzie widac pierwsze oznaki wandalizmu...tak to juz jest z ta mlodzieza... Zbych
|
|
He No to nie zobacze sobie tego golfa ostatnio tam byłem (niby ) skejt park około 4 miechy temu ;) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |