Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kretyńskie pomysły PO w wydawaniu państwowej kasy |
Jaki był dziś wynik tego meczu ?? Jurand
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kretyńskie pomysły PO w wydawaniu państwowej kasy |
DUPKI WSZYSTKIE . JA MÓWIŁEM JUZ PÓŁ ROKU TEMU ŻE 3 LIGA NEXT TIME WITA TO KAŻDY PO MNIE JECHAŁ I CO MÓWIŁEM PRWNDE BO WIEM CO SIĘ W TYM GÓWNIANYM ŁKS - SIE SIĘCI. NA POCZĄTEK STADION, PÓŹNIEJ DAŁNY DZIAŁACZE, PRZEDEWSZYSTKIM KASA I SPONSOR PÓŹNIEJ BĘDĄ LIGI 2 I 1
|
|
"Kibic z dala niech się nie wpie...la" Panidomu...tym sposobem chciałaś uświadomić że kibice ŁKS są/muszą być tylko z Łomży??? hahaha Ja już tutaj gdzieś czytałem że mamy także kibiców w Chicago, czy gdzieś tam jeszcze... Czyli twoim rozumowaniem nie są oni kibicami?? PS...no oczywiste że w Białymstoku niema Łomżyńskich kibiców...no oprócz Łomżyniaków którzy tam mieszkają/studiują. Pozdrawiam Jurand
|
|
[*]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak, władzom miasta, ale te władze to nie tylko ratusz! O tym trzeba pamiętać! To również rajcy miejscy, ktorzy przez wiele miesięcy mieli w d...e klub i stadion. Czy któryś z nich występował w czasie opracowywania budżetu miasta na 2006 r. z propozycją ujęcia w nim odpowiedniej kwoty na remont stadionu? Nie przypominam sobie. A dziś panowie Bajno, Winko i inne darmozjady robią sobie reklamę na naszym klubie. O tym też nie wolno zapominać! To oczywiście jest nierealne, ale celem kibiców Łomżyńskiego KS powinno być niedopuszczenie (oczywiście jedynie demokratycznymi metodami!) do wyboru jakiegokolwiek członka obecnych władz miasta, tak zarządu, jak RM. Aha, nie wolno też zapominać o poprzednim zarządzie klubu, który chociaż osiągnął sukces sportowy, to jakim kosztem, widzimy teraz. (Zainteresowanych odsyłam do encyklopedii pod hasło Pyrrus. Możemy też urządzić ankietę, kto z poprzednich władz ŁKSu zasługuje na taki przydomek?). Tak więc uważam, że głównym kryterium wyboru, którym powinni się kierować przy urnach kibice - a ilu nas jest, pokazał mecz w Grajewie, a przecież pojechało ledwie kilkadziesiąt % nas wszystkich - jest właśnie obecność kandydata w skłądzie obecnych gremiów rządzących naszym miastem. A raczej jego nieobecność. To powinen być rodzaj czerwonej kartki od kibiców, wystawionej tym panom. I nauczka dla przyszłych decydentów, którzy będą rządzić miastem w przyszłych kadencjach. Zaznaczam, że nie kandyduję w wyborach, jak również nie popieram jakiegokolwiek kandydata, więc moja powyższa wypowiedź jest skrajnie apolityczna. Bimbo !
|
|
[*] Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
["] Bimbo !
|
|
w tym naprzeciw farmala po gimnazjum w inne co wymienilem to licea dla doroslych czyli po 18
|
|
Bravo cavalera, ale jestem realistą i wiem, że Białystok i pan Topczewski zrobią wszystko, aby via poszła przez Białystok, nawet za cenę utraty dotacji z Unii, utraty twarzy, strat dla środowiska. Dla śledzi nie ważne jest Łomża, Suwałki, Zambrów, Grajewo, a nawet Wasilków. Będą robić wszystko, aby co się da zagarnąć do siebie. Białystok chce być metropolią, tylko jest jedno pytanie JAK Z WIOCHY (Białystok to przecież zlepek kilku wiosek) zrobić metropolię - a po trupach. Zabrać co się da zabrać, co robią na co dzień, a zresztą co sobie strzępić jęzor - Białystok i pan Topczewski, i tak zrobią jak będą chcieli i dlatego proponuję, Via Baltica centralnie przez jego biurko, a niech ma chłopina. Jurand
|
|
buhehhehehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |