Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nosy na kwintę i cichutko |
Szukam kogos kto w domu przedłuża paznokcie akrylem lub żelem. Oczywiście zależy mi na tym aby było taniej niż w salonie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nosy na kwintę i cichutko |
Titanic!
|
|
nie bardzo moge dlatego chce kontakt do niego
|
|
proste ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jogi: piszesz o kimś konkretnym? masz niezbite dowody na to, że to była wina (o ile w ogóle się coś takigo wydarzyło) lekarza? jeżeli nie, to Przeproś I **********, ok? Bimbo !
|
|
mam proble z presidentem valery a konkretnie ze squlchem tzn jak nim poruszam na boki to cos slychac ale proba jakiegokolwiek skrecenia konczy sie ze radio wycisza sie do min i ledwo slychac
|
|
w loku jest klub strzelecki .... ale tam strzela sie tylko z wiatrowek.
|
|
sorka miało być 15
|
|
To teraz Będzie Tesco Szajs hahahaha;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
loko o kim piszesz? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dziękuje bardzo wszystkim za pomoc i proszę o więcej informacji bo powyżsi mają zajęte . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
witam,czy ktoś ma jakiekolwiek rozeznanie na temat łomżyńskich salonów piekności
|
|
Znalazłem kartę sim z sieci Plus GSM w Galerii Stokrotka, jeśli ktoś z Was zgubił taką kartę proszę o kontakt pod mailem unkind@poczta.fm ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a co chcesz go wyjasnic to ci to ulatwie??? Jurand
|
|
Felix chciales powiedzieć zielone... Łksie! chyba za dużo tych porażek,czas z nimi skonczyć,nieprawdaż?!!! bagrmosen
|
|
jest przeciez nowe boisko kolo SP9 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chcesz kupic czy sprzedac auto?? jets tez w Ełku cos rudy błazen z druhem
|
|
Z Forum Frondy: Re: Wierni wolą mszę po polsku. Retro odpowiedz 13.10.06 15:50 Byłem w ostatni łikend w Łomży na Mszy Świętej celebrowanej w rycie trydenckim w Kościele o.o. Karmelitanów. Była to msza o 13 i przyszła na nią normalna grupa wiernych – może nawet większa niż zwykle bo miała być to Msza Prymicyjna. Obeznanych z danym rytem było może z 10 osób może więcej – a w kościele ludzi tyke że ledwo szpilkę wcisnąć. Msza wypadła rewelacyjnie części stałe śpiewał amatorski chór (i taki dla mnie przemiły obrazek - przed rozpoczęcia mszy kiedy to Ojczulkowie wynieśli „Stół ofiarny”) ale do meritum... ludzie może i nie znali odpowiedzi ale reagowali prawidłowo.. a najciekawsze było to że po zakończeniu mówili – to samo co zwykle – tyle że się więcej klęczy... Ergo nie język a czas i klęczenie są problemem
|
|
markac - prowokacja na miarę onet.pl ;D Bimbo !
|
|
Sane One nie,dostałes jakieś złe informacje... :) JA hmm spotkać ? No czemu nie !! Może na piwko ? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |