środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie ufasz Owsiakowi?

warto, zwłaszcza w pierwszą niedziele miesiąca na rynek staroci w Kiermuzach

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie ufasz Owsiakowi?

Ja ostatnio byłem, ale mało pamiętam ;) klimat był spoko heheh..

SaneOne, miasto to nie wystepy dla niewyzytych chloptasiow.
A jak na tej Spokojnej wyjdzie ci dzieciak pod kola, albo na dwupasmowce nie zdazysz sie zatrzymac i przepuscic pieszego na pasach, ktoremu ustapil inny samochod?
Jak nie trafisz do ciupy to do konca zycia bedziesz walczyl ze swym sumieniem. Pamietaj, rozwalisz sie sam = OK Twoj wybor (i nikt nie bedzie plakal, moze poza rodzina "bo dobry dzieciak byl"), zabijesz kogos to ktos inny bedzie przeklinal Cie do konca zycia.
Jezeli pod tym nickiem jestes tez na AK to gratuluje "wspanialej" postawy kierowcy.

zuberto: ale ja nie mówiłem, że ja tak jeżdżę...
bynajmniej nie w środku dnia... owszem, zdażyło mi się przycisnąć parę razy, ale po upewnieniu się, że nikomu nic nie zagraża... powiedz mi czy Ty np. o godzinie 3 nad ranem, na pustej ul. Sikorskiego nigdy nie jechałeś więcej niż te przepisowe (po 23.00) 60km/h??? jakoś ciężko mi w to uwierzyć...

Chyba w Kiermusach.

dokładnie

na tylnej klapie [jeszcze bez tego przetłoczenia-spojlerka] ma oznaczenie Polonez 1,5 C czyli chyba wersja zubożona z zewnątrz rozpoznawalna poprzez okrojone zderzaki

I ten upadek dotyczy wielu innych miast, które znalazły się w kiedyś woj. białostockim, a obecnie w tzw. podlaskim.

moge dostac fote na maila ?? :D

piratów jest wielu , z roku na rok wiecej bedzie przestepców drogowych.. jak w tej rekalmie "pirat drogowy jest w kazdym z nas" we mnie tez i mi wstyd, na szczescie jeszcze nic złego sie nie stało

Jurand

chodziło mi raczej o co innego - u nas poufne łamane przez tajne a gdzie indziej......

zastanawiam się, czy zdjęcie auta jazdącego pod prąd byłoby dowodem dla policji?

obie opcje, zgłaszanie na psy jak i samosąd dość ryzykowne - wpierwszym wypadku brak jakiegokolwiek zaanagażowanie w wyjaśnianie drobnych spraw druga opcja nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :-)))

Może Ten Typ chciał sie popisać przed starymi babciami wychodzącymi z domu do Sklepu Po Pieczywo hehe;)

Bimbo !

zgadzam sie co do waszych opinii i metod leczenia łomżyńskich lekarzy.Zamiast pomagać to robią z ludzi kaleki do końca życia.Dziwię się tylko,że tak mało poszkodowanych pacjętów domaga się rekompensaty za wyrządzone im krzywdy....

Witam wszystkich
mam pytanie czy ma ktoś kontakt do kogoś kto zajmuje sie serwisem cb w Łomży. Najbardziej zależałoby mi na kontakcie do Bin Ladena podobno jest w temacie. Pozdrawiam

co to jest ? :D

na "19" wołaj o bin ladena

a ja emulsją akrylową

dla ludzie ktorzy studiuja w bialym i dojezdzaja co tydzien do lomzy! Ja smigam fura do bialego i czasami moglbym zabrac kogos do bialegostoku jak cos to odzywajcie sie na maila

rudy błazen z druhem

Lalka1: idz do hurtowni z artykulami kosmetycznymi i fryzjerskimi na ulicy Krotkiej. Tam kiedys pewna dziewczyna zostawiala ulotki na temat taniego przedluzania paznokci...moze beda ....

a czemu tak jest?bo ci klienci ktorzy zostaja na koncu siedza trzy godziny przy jednym piwie bo sa tak zalani ze nie daja rady wypic... niestety dobra knajpa to duze pieniadze, ludzie tylko becza ze nie ma tego nie ma tamtego. a czemu sami nie pomyslicie o wlasnym biznesie zamiast plakac ze nie ma np sklepu nocnego?

zadzwoń pod numer 696 025 029 połowe taniej niz w salonie.

ja, niestety, od jakiegoś czasu codziennie dojeżdżam, rano B-Ł, a po południu Ł-B - ktoś chce się podłączyć?

Bimbo !

Bardzo dziękuję Loko i NJ1984. Pozdrawiam!

Ja się piszę na to tylko jaka to rasa

takich jak dinozaury :-)

rudy błazen z druhem

przedłuzenie 5

kursy po Narwi Łomża-Nowogród koszt takiego przejazdu 15zł na pokład może wejść 50 osób

Tommek ale w jedna strone 5 zł czy w obydwie ? i w jakie dni i o jakich godzinach kursuje ?

nie 5zl tylko 15zl

JA przeginasz trochę !! Żebym bym moderatorem to za taką wypowiedz dostałbyś już bana !!

Uwaga!!! nabity :)))))

napewno nie ma moderatora przeczytajcie wypowiedzi tylko pod tym tematem ;) ale tak naprawde JA ma racje chociaz rzeczywiscie przesadzil troche... mysle ze tez nie chcielibyscie siedziec za kogos....

Przede wszystkim ogromny szacunek i wielkie gratulacje dla prawdziwych kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego za stworzenie wspaniałej i niezapomnianej atmosfery na meczu oraz wiary do końca w korzystny wynik.
Trener Jakołcewicz powinien zostać do końca rundy jesiennej. Jego zwolnienie teraz nic ŁKS-owi nie da. Pod koniec listopada, tuż po drugiej turze wyborów prezydenckich, powinno się zebrać walne zgromadzenie sprawozdawczo – wyborcze ŁKS-u, na którym zostałyby wybrane nowe władze klubu i one zadecydowałyby o przyszłości trenera. Ponadto miałyby jeszcze miesiąc czasu na załatwienie w budżetach na 2007 rok u większych firm pieniędzy na klub. Jeżeli się nie uda, to wtedy trzeba zapewnić minimum, które zagwarantuje dogranie w drugiej lidze do końca sezonu. Wtedy mamy III ligę. Wycofanie się z gry spowoduje naszą degradację do czwartej ligi. Pamiętam jak rok temu prezes Rutkowski mówił, że Browar stać na finansowanie drugoligowego klubu, szkoda, że nic z tych obietnic nie wyszło, i Browar daje tyle samo lub niewiele więcej jak w trzeciej lidze. Dobrze, że prezydent dał na wyjazdy, bo już dawno ŁKS by zbankrutował. Nie ma co się oszukiwać, najbliższe miesiące zadecydują o tym czy w sezonie 2007/2008 Łomżyński Klub Sportowy zagra w lidze trzeciej, czwartej czy B-klasie. Druga liga przerosła możliwości całej Łomży.

P.S. Panowie Poteraj i Zajkowski, co z zapowiadaną w lipcu Sportową Spółką Akcyjną? Oczywiście były to słowa rzucone na wiatr i nic z tego nie wyjdzie!

rudy błazen z druhem

SYFIASTY JAK CAŁA PERSPEKTYWA, NIE UŻYCZYLI BOISKA SĄ FRAJERAMI

a jak tylko w jedną to nie pojedziesz?

Jurand

SaneOne -> masz racje a zarazem jej nie masz. Było już kilka spraw jak to amatorskie taśmy stawały sie materiałem dowodowym. Nie jednokrotnie przciwko samym "reżyserom" takich wyczynów. Oczywiście jak ktoś sie uprze, ma kase, to moze wziąźć prawnika i dowieźć iż taki materiał jest nic nie warty. najcześciej jednak jest to kwesta mandatu kilkuset złotych więc sprawa nie warta zachodu dla przeciętnego zjadacza chleba.

Mazda 323F z silniczkiem 1.5, batarki: co masz na myśli "graty" :)

k1,d1,polo market,zielony market,grand market,lux,te 3 na bawelnie,maxy ,asy,zabki,biedronki,justynki,farmer,najsmieszniejszy jest zielony market przed sklepem jest ''ogrodek piwny'' pod ...... smietnikiem.

Wczoraj wieczorem między godz. 18.00 a 18.30 przy ul. Porucznika Łagody 10 skradziono skórzany portfel koloru piaskowego wraz z dokumentami, ważnymi dla nas informacjami i pieniędzmi !!! Gdyby ktokolwiek znalazł jakieś informacje dokumenty czy co mało prawdopodobne pieniądze, bardzo prosimy o kontakt. Dla znalazcy nagroda !!!

508 076 782
509 184 467
086 218 46 65

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org