Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powinno być: |
SaneOne Niestety już jej nie ma:/ rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powinno być: "...w imieniu..." |
to nie ta jednak mi potrzebna jest o profilu podstawaowym
|
|
Za stadionem o którym ostatnio tak głośno,płynie rzeka.Mamy jej kilka kilometrów,tylko co z tego,jedyna na niej atrakcja to miernej jakości plaża.Kiedyś coś słyszałem o zagospodarowaniu brzegu,ale nadal cisza.Przecierz tam można wybudowć deptaki,ogródki,wypożyczalnie jakiegoś wodnego sprzetu itp.Może ktos jadąc na mazury zostal by w Łomży,może zostały by tu jakieś pieniądze,a jak nie to i nam by się przyjemniej zylo,gdyby można było gdzieś letnim wieczorwm pospacerować. Czemu na całej długości Narwi rosną chwasty?Ktoś ma na to jakiś pomysł?
|
|
|
http://www.pzfa.pl/?go=start&news=87 http://www.pzfa.pl/?go=start&news=89 W tą niedziele Łomża Jackals zagra swój 2 mecz od początku istnienia z CYtrynami Łódź.Będzie to mecz futbolu flagowego. Mecz odbędzie się w Łodzi. Więcej info w linkach na górze.
|
|
ile jedzie autokarów? jest jakiś limit w ilości miejsc? Bimbo !
|
|
Re: Powinno być: |
Treść jest ukryta
|
|
Ale mi problem... duże ceny oczywiście wszystko idzie do przodu rozwój też kosztuje ? czesto jade traso Łomża-Suwałki od kilku lat to trase buduje albo Augustowska firma + pod wykonawcy z Regionu albo Warszawsa raz się zdarzyło ze budowała firma z Łomży (MAKBUD) czemu tak jest ? wiadomo czemu wygrywa firma najtańsza albo jakość widać już po 2 latach , a do łomżyńskich (nowych) ulic nie mam nic do zażucenia oczywiście szosa zambrowska jest za wąska i co metr studzienki są ale to wina miasta bo to urzędnicy ustalają co i jak ma być! Druga rzecz że piniąszki idą od nas na budowe bardzo dobrze a pomyślcie ile hajsu se uwłaszczyli wcześniejsi i ci co teraz są urzędnicy ile hajsu poszło na lewo??! ja wole żeby piniądze były wydawane na dobre drogi niż do kieszeni urzędników!
|
|
Napewno przyjade . Tylko jeden warunek nie może padać deszcz . Ps. Niech wszyscy wezma ze sabą dziewczyny boinaczej bedzie bal samców
|
|
To nie pałacyk, a budowany od podstaw zamek, który niegdyś tam stał. Oprócz tych miejsc o których wspomniano, można zajść do synagogi. Wejście jest płatne, ale tylko 5 zł (chyba). bagrmosen
|
|
W "Kurierze Miejskim" Z. Piechocińskiego przeczytałem, że kamienica ta jest bądź będzie poddawana gruntownej modernizacji. Może ktoś to potwierdzić ? rudy błazen z druhem
|
|
Hehe fajny poldzio tzw. C klasa :)
|
|
A skąd jest ten poldzio? W łomży jest taki pomarańczowy C klasa hehe. Ciekawy okaz:)
|
|
zdjęcie w większej rozdzielczości pod adresem http://ksebki.9g.pl/widmo.jpg ale te też zostało zmniejszone 2x w stosunku do oryginału rudy błazen z druhem
|
|
Pochwalam takie podejście, Białystok jest blisko Łomży a dużo ludzi robi wielkie halo jak to daleko Oni studiują, chcący człowiek mógłby nawet codziennie tam dojeżdzać :) Sorki że się wtrąciłem.
|
|
Właśnie jaka rasa i jak dużych rodziców? Zbych
|
|
XtraVert daj namiary bo znajoma wlasnie szuka i sie zgadamy pozdrawiam
|