Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak prezydenci miasta Łomży dbają o miasto i obywateli tego miasta. |
hazard nie jest akurat moim problemem :P a na czym moze polegac lomzynski hazard? oczywiscie na graniu na maszynach po roznych melinach i barach i przegrywaniu pieniedzy o ktorych wielu biedniejszym ludziom nawet sie ni snilo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak prezydenci miasta Łomży dbają o miasto i obywateli tego miasta. |
Dzięki BadBoyz jeśli chociaż jeszcze jedna osoba myśli tak samo jak Ty to wiem że warto sobie spierdzielić życie i pracować w tej "zakichanej" Policji :))) tomekk czy trzeba być policjantem żeby nie przechodzić obojętnie obok krzywdy innego człowieka ?? Pozdrawiam
|
|
A dlaczego ma nie chodzić? Jeśli go nie ma masz czas dla siebie. Jeśli on spotyka się z kolegami, to przecież nie znaczy, że masz siedzieć w domu, przecież Ty też możesz gdzieś wyjść, lub zaprosić kogoś do siebie ;o) Moim zdaniem to dobrze, że facet nie siedzi w domu cały czas ;o)
|
|
szukam kogoś,kto trenuje ten sport,potrzebna mi taka osoba do teamu,do krecenia razem klipów,no i do treningów,najlepiej żeby ta osoba miała juz to troche obcykane,chociaz podstawy, ATW rzeczjasna,HAT ,TATW,CROSNOVERY,HEADSTALL, no i inne proste triki,nie chwaląc się mam pierwsze miejsce w województwie w tej dziedzinie,chyba,że ktos sie kryje po kątach nie pokazywal sie nigdzie i jest odemnie lepszy:P,jutro dam link do mojego klipu a narazie piszcie!
|
|
zastanawiem sie gdzie jest administrator jakis lub osoba moderujaca ....
|
|
Aaaa lektury nie chce się czytać ;) ściągnij z neta. Bimbo !
|
|
Kto jest dotychczasowym sponsorem ŁKS Łomża? Czy Browar Łomża nie zapewniał, że udźwignie finansowo grę klubu na poziomie II-go ligowym? Dlaczergo firmy wyrażające chęć wsparcia finansowego ŁKS, uzależniają to od wyników wyborów samorządowych?Czy komuś, z wyjątkiem kibiców, piłkarzy i szkoleniowca zależy na Łomżyńskim Klubie Sportowym? Borys-50
|
|
lomzerman Te Pytania To Do Prezydenta;) PozdrO!!!:) Zbych
|
|
rozszerzenie czy podstawa?
|
|
ja chodziłem do "Intercosmetics" i szczerze polecam... co najważniejsze nie ma tam dużych kolejek do sprzętu... chodziłem też parę miesięcy na Dmowskiego przy samej SP3 (kiedyś w tym budynku były delikatesy, potem sklep zoologiczny), ale nazwa wypadła mi z głowy jakoś :/... też spoko, ale spory ruch i nie chce się ćwiczyć, bo same znajome mordy wokoło :D
|
|
Mogę tylko powiedzieć że taka msza jest czymś niesamowitym. Na tą mszę czekam od dawna, dowiedziałem się o planach już jakiś czas temu. kłaniam Indar www.grod.org .
|
|
potrzebna rasa....
|
|
jzu widze jak wplacaja, ehhh Bimbo !
|
|
Kiedyś mieliśmy naprawdę dobry klub kajakarski, a nasza Łomżynianka startowala w zawodach olimpijskich... ale cóż, panta rei, dziś nie ma nikogo kto by chcial wskrzesić dawne tradycje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |