Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemcy powinni naprawić szkody,które spowodowali w II wojnie światowej ! |
...wiele radosnych chwil z rodziną i zadowlenia z prezentów. Życzę Wam wszystkim i sobie byśmy przy blasku świec, kolorowej choince i zastawionym smakołykami stole, pamiętali z jakiej okazji obchodzimy to święto. Byśmy pamiętali o jego przesłaniu przez cały nadchodzący rok. Szczególnie pozdrawiam tych, których znam osobiście, z którymi chciałbym przełamać się opłatkiem: TZ, Indar, Jacko, markm, Evaa, Zbych, sura, MrS - jeśli ktoś tu się nie odnalazł, tzn. że akurat nie pamietam nicka, a nie chciałem operować nazwiskami. Pozdrawiam też wszystkich pozostałych dyskutantów,współpiszących, a także tych, którzy tylko czytają nasze wypociny :). Pozdrawiam i jeszcze raz życzę: Wesołych Świąt!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemcy powinni naprawić szkody,które spowodowali w II wojnie światowej ! |
Dzięki Piotrze i spełnienia marzeń - dla Ciebie w "odwecie" życzeniowym + Twoje życzenia. Dla mnie to wyjatkowe Święta, pierwsze i ostatnie w stanie narzeczeńskim, nastepne... ciiiiii...... :-) dobranoc, marzenia, chodźcie, sny...
|
|
Życzę Wam wszystkim pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia a niechaj nadchodzący, Nowy Rok będzie lepszy niż poprzedni i przyniesie Wam dużo zdrowia, pieniędzy i sukcesów zarówno w sferze osobistej, jak i zawodowej. michal
|
|
Jestem bardzo zdenerwowany,że władze "naszej" Spółdzielni (takie hasło widnieje na blokach) nie walczą wcale o swoich lokatorów, którzy rzekomo są dla nich najważniejsi. Czy tak jest? To nie wiem. Inni prezesowie nie dopuściliby do monopolu i podwyżek przez np. Multimedię. Co do naszego kochanego prezydenta to pan Prezes jest zażarty w walce, ale jeśli chodzi o kochanych lokatorów, którzy płacą na jego nie małą pensję to już o nich zapomina. Przepraszam ale to chyba nie tak powinno wyglądać.
|
|
Dziekuję Piotrze za piękne życzenia i ja się przyłączam, a jako że poeci są tymi, którzy najlepiej rozumieją ludzkie dusze pozwólcie, że posłużę się słowami J. Kochanowskiego: ...Ja, Panie, niechaj mieszkam w tym gnieździe ojczystym, A ty mię zdrowiem opatrz i sumieniem czystym, Pożywieniem uczciwym, ludzką życzliwością, Obyczajami znośnymi, nieprzykrą starością.... Czego Wam Wszytkim serdecznie życzę. Zbych. Zbych
|
|
Heh, fajne sa te programy -- a ile osob sie na nie nabiera? W rzeczywistosci (nawet nie zainstalowalem, a juz wiem?;)) ten program to nic innego jak 'zmieniarka' ustawien DNS (oczywiscie DNS powinny nalezec do providera, z ktorego korzystamy -- sa najszybsze [dla nas, klientow]) oraz 'zmieniarka' proxy (co na pewno wplywa na szybsze ladowanie stron, choc nie zawsze). Takze zamiast instalowac jakies bzdurne, sharewearowe programy lepiej po prostu ustawic DNS i Proxy serwer naszego dostawcy. Poza tym (moim zdaniem, nie jestem do konca pewien) jesli jestescie klientami np. IST to oni maja przypisane na trwale proxy (z ktorego na 99% korzystacie nawet go nie ustawiajac -- transparent proxy) oraz DNS, wiec ten program nic nie pomoze, co najwyzej zapcha system (o czym ktos wspomnial).
|
|
dasz rade stary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
do maro7 dzięki maro7życzę ci powodzenia pozdrawiam
|
|
robciu a może w czwartek się spotkamy co???? poznasz mnie z kolegami 8)))
|
|
robciu kalesonki zapraszała w czwartek czyż nie tak??? wezmę jakieś grosze,może butelki sprzedam?!
|
|
Omanio oczywiście na spotkanie hihihi a robcio będzie" podwieczorkiem"
|
|
ojej to Ty kanibal???Może ja lepiej zostanę w domku;-(
|