Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dosc ,dosc!!!!!!!!!! promowania!!! |
ciekaw jestem co by bylo gdybys wychowywala sie w jakiejs PGR'owskiej wsi i w tej chwili bylabys bez srodkow do zycia, pewnie zmienilabys zdanie, wielka mi zaradna bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dosc ,dosc!!!!!!!!!! promowania!!! |
albo co maja powiedziec ludzie ktorzy starcili glwoe rodziny w jakims wypadku, badz dzieci ktore starcily obojga rodzicow??? ze sa niezaradne?? ***** tok doroslego rozumowania, i ty masz dzieci?? nie rzycze ci biedy w zyciu!!! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Ktoś jechał drogą osiedlową między Piłsudskiego a Przykoszarwą za jednostką?
|
|
Wspomnienia wiecznie zywe:)) bagrmosen
|
|
To nie tak. Dzieci dostają rentę po zmarłych rodzicach. W dalszej rodzinie mam przypadek , że zmarło dwoje rodziców. Dwójka ich dzieci dostaje renty i obydwoje studiują. Spokojnie wystarcza im pieniędzy , i mają ich więcej niż żyjący rodzice byli by w stanie na nich łożyć.
|
|
Czy adres e-mail, który jest na oficjlnej stronie ŁKSu (lks.lomza.pl) jest w ogóle aktualny? Czy ktoś odpowiada na maile, które wysyłane są pod ten adres? (Na mój od kilku dni już nikt nie odpisuje) Bo aktualizowana to ona raczej nie jest... A co by było, gdyby na ten adres napsiała firma, która chciałaby sponsorowac drużynę? Czy klub nie odpisuje już zwykłym kibicom?
|
|
Sami...jeżeli ma internet to czemunie moze siuę zapytać tutaj???No moze temat niepotrzebnie ale co tam.... Ps...sam niepotrafie odpowiedzieć na pytanie....
|
|
annamira Popieram. Rób swoje. Nie zwracaj uwagi na posty bezdusznych "kierenków". Pozdrawiam
|
|
nie bezdusznych. ale mam serce dla ludzi. ale skoro niektórzy traktują psy na równi z własnymi (i cudzymi) dziećmi to ja tego nie rozumiem. Nie dla psa kiełbasa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |