piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie pyt.

Kaptur,szalik,k****co drugie słowo,plucie dookoła,ja sam bym takich pałował.Nie dziwcie się policji,nie wkładam was do jednego worka ,ale większości naprawdę pałowanie co drugi dzień by się przydało.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie pyt.

Witaj!
W końcu Adamus dałeś znać, że jesteś na forum.

Na co pójdą Twoje podatki jeżeli służba zdrowia i szkolnictwo będzie płatne, a KRUS zostanie zrównwany z ZUS-em. Nie myślisz, że instytucje rządowe, ZUS czy urzędy skarbowe nie mają przerośniętej administracji, czy potrzebne są im biurowce - pałace, luksusowe limuzyny dla każdego z członków rządu, gabinety o wysokim standardzie dla dla urzędników nie najwyższych lotów. Czy tam nie ma pieniędzy. Na pewno by się znalazły gdyby rząd wywodzący się z PiS-u trzymał się zasady "Taniego Państwa" którą obiecywali przed wyborami. To czym teraz zajmują się muszą zmienić nazwę partii na Przekupstwo i Stołki.
Co będzie dalej z emerytami i rencistami, czy dalej obecnie pracujący muszą zarabiać nie tylko na swoją emeryturę, ale też na obecnego emeryta czy rencistę?
Przepraszam, że w niektórych wątkach odbiegłem od tematu.

Pozdrowienia

Re: w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie pyt.

Brawo PiS wytropili kolejna afere do zbadania !!!
Przede wszystkim nalezy wyjasnic jakim sposobem bylo mozliwe uzycie sprzetu do tajnych nagran w hotelu sejmowym ROTFL

A tak wogole to przeciez normalny element zycia politycznego w VI RP ;)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

... a raczej ich brak w naszym mieście zastanawia mnie od dłuższego już czasu. Sądząc z wypowiedzi na forum aspirujemy do rangi poważnej metropolii, a tu (obok braku hipermarketu) mamy kolejny powód by wytykać nas palcami.
A tak na serio to czy przy gorączkowym wymienianiu chodników z okazji wyborów nie można było pomyśleć o lekkim ich poszerzeniu i wyznaczeniu pasa dla rowerów? Cyklistów sporo - głosy jak znalazł.

ogloszenia sie klaniaja

Już dawno Kazik śpiewał, że polityka to bagno i każdy polityk utaplać się musi (lub coś w tym rodzaju). Nie ważne czy jest się z SLD, ZCHN, PO czy PIS. Wszelkie złudzenia straciłem czytając nazwiska na listach wyborczych do sejmu i senatu rok temu.

otrząchnij się i przestan hlać bo wpadłeś,może w ten wir i ciężko ci wejść zniego.

waldek27

Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.

to daj ten temat do ogłoszeń bo tutaj nie jest to miejśce na ogł.???

waldek27

spytaj w blaszaku bo oni się reklamują tj.Jankowski który wstawia drzwi Gerge???

waldek27

napewno poleciłbym ci disla ale marke pozostawiam dla ciebie???

waldek27

zgadzam się z wypowiedzią Majka.

waldek27

"swego" czasu tzn u schylku lat 60 byl rozpisany konkurs na piosenki o Łomży jako ze kilka z nich mialem sposobnosc śpiewac kilka z nich pamiętam,niektore z tytulu,niektore slowa. Poza przytoczona juz piosenką i lomżyniakach bylo jeszcze np "Łomżynskie tango" pamiętam to chyba cale,potem piosenka pt Ukryty skarb,tez chyba pamiętam slowa.Jeszcze inna zaczynala sie od slow;Wolno leniwie plynie Narew ...Prawdopodobnie wiecej jeszcze bedzie pamietal Pan Zbyszek Michalski.Tymczasem pozdrawiam,moze jeszcze cos sobie przypomne i ja

Re: w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie p

do Waldka 27

zadales pytanie retoryczne i nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi.
poniewaz i tu parafraza sentencji,ktora sie podpisujesz

zawsze robia co uwazaja,a powinni uwazac co robia

krisk na ul.Mazowieckiej są wywieszone informacje o czyszczeniu i o ustawieniu beczkowozów???

waldek27

może około 20-30za metr.w czrtorii-to jest za miastkowem ziemia juz od 5-10zł.za metr-tam jest naprawde ładnie

Łomża - miasto seksu i biznesu

Wskaż 3 błędy w powyższym sformułowaniu.

odpowiednio*

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

a jak ktos sie nie uwaza za twardziela? to tez moze?:>

szkoda, ze nie ma w Lomzy sekcji Muai Thai... dobrze, ze w Wawie mieszkam...

bagrmosen

Indar: ten samolot też pamiętam... mam nawet jakieś foty z tego "lotniska"

ale najlepiej wspominam jak rozwijało się Osiedle Młodych i na większości ulic nie było asfaltu... to było stosunkowo młode osiedle, więc większość "dzieci" była moimi rówieśnikami... ganialiśmy się po kałużach (największa była na skrzyżowaniu Związku Walki Młodych z Partyzantów) i łaziliśmy po ogromnych drzewach przy barakach między Nowogrodzką a Partyzantów... z tyłu za szeregówkami na Partyzantów chłopaki trochę od nas starsi kopali doły i nakrywali gałęziami tworząc swego rodzaju "schrony", w ktorych calymi dniami sie przesiadywalo... na terenie komendy przy Nowogrodzkiej rosły drzewa owocowe - zawsze chodzilismy tam na sliwki hehe... na Obroncow Lomzy byla jedna z niewielu wypozyczalni kaset, a na boisku miedzy Partyzantow a Wyzwolenia staly karuzele, hustawki, stoly pingpongowe i kosz, a dookola byly zadbane rabatki... teraz jest tylko jedna bramka :/

to wszystko pamietam z koncowki lat 80... wczesniejszych czasów niestety nie mam prawa pamietac :)

Pozdrawiam.

dzięki

Bartes uczycie go sami a sam robisz bledy! nie pisze sie "wezmo" lecz "wezmą"

Ja bym sie chyba wk****il porzadnie i zalatwil sprawe z tym co wzial psa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org