Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie pyt. |
Kaptur,szalik,k****co drugie słowo,plucie dookoła,ja sam bym takich pałował.Nie dziwcie się policji,nie wkładam was do jednego worka ,ale większości naprawdę pałowanie co drugi dzień by się przydało.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie pyt. |
Witaj! W końcu Adamus dałeś znać, że jesteś na forum. Na co pójdą Twoje podatki jeżeli służba zdrowia i szkolnictwo będzie płatne, a KRUS zostanie zrównwany z ZUS-em. Nie myślisz, że instytucje rządowe, ZUS czy urzędy skarbowe nie mają przerośniętej administracji, czy potrzebne są im biurowce - pałace, luksusowe limuzyny dla każdego z członków rządu, gabinety o wysokim standardzie dla dla urzędników nie najwyższych lotów. Czy tam nie ma pieniędzy. Na pewno by się znalazły gdyby rząd wywodzący się z PiS-u trzymał się zasady "Taniego Państwa" którą obiecywali przed wyborami. To czym teraz zajmują się muszą zmienić nazwę partii na Przekupstwo i Stołki. Co będzie dalej z emerytami i rencistami, czy dalej obecnie pracujący muszą zarabiać nie tylko na swoją emeryturę, ale też na obecnego emeryta czy rencistę? Przepraszam, że w niektórych wątkach odbiegłem od tematu. Pozdrowienia
|
|
Re: w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie pyt. |
Brawo PiS wytropili kolejna afere do zbadania !!! Przede wszystkim nalezy wyjasnic jakim sposobem bylo mozliwe uzycie sprzetu do tajnych nagran w hotelu sejmowym ROTFL A tak wogole to przeciez normalny element zycia politycznego w VI RP ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
... a raczej ich brak w naszym mieście zastanawia mnie od dłuższego już czasu. Sądząc z wypowiedzi na forum aspirujemy do rangi poważnej metropolii, a tu (obok braku hipermarketu) mamy kolejny powód by wytykać nas palcami. A tak na serio to czy przy gorączkowym wymienianiu chodników z okazji wyborów nie można było pomyśleć o lekkim ich poszerzeniu i wyznaczeniu pasa dla rowerów? Cyklistów sporo - głosy jak znalazł.
|
|
ogloszenia sie klaniaja
|
|
Już dawno Kazik śpiewał, że polityka to bagno i każdy polityk utaplać się musi (lub coś w tym rodzaju). Nie ważne czy jest się z SLD, ZCHN, PO czy PIS. Wszelkie złudzenia straciłem czytając nazwiska na listach wyborczych do sejmu i senatu rok temu.
|
|
otrząchnij się i przestan hlać bo wpadłeś,może w ten wir i ciężko ci wejść zniego. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
to daj ten temat do ogłoszeń bo tutaj nie jest to miejśce na ogł.??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
spytaj w blaszaku bo oni się reklamują tj.Jankowski który wstawia drzwi Gerge??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
napewno poleciłbym ci disla ale marke pozostawiam dla ciebie??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
zgadzam się z wypowiedzią Majka. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
"swego" czasu tzn u schylku lat 60 byl rozpisany konkurs na piosenki o Łomży jako ze kilka z nich mialem sposobnosc śpiewac kilka z nich pamiętam,niektore z tytulu,niektore slowa. Poza przytoczona juz piosenką i lomżyniakach bylo jeszcze np "Łomżynskie tango" pamiętam to chyba cale,potem piosenka pt Ukryty skarb,tez chyba pamiętam slowa.Jeszcze inna zaczynala sie od slow;Wolno leniwie plynie Narew ...Prawdopodobnie wiecej jeszcze bedzie pamietal Pan Zbyszek Michalski.Tymczasem pozdrawiam,moze jeszcze cos sobie przypomne i ja
|
|
Re: w sondażu: PO - 57% poparcia PiS - 24 % poparcia; w sondazu w internecie p |
do Waldka 27 zadales pytanie retoryczne i nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi. poniewaz i tu parafraza sentencji,ktora sie podpisujesz zawsze robia co uwazaja,a powinni uwazac co robia
|
|
krisk na ul.Mazowieckiej są wywieszone informacje o czyszczeniu i o ustawieniu beczkowozów??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
może około 20-30za metr.w czrtorii-to jest za miastkowem ziemia juz od 5-10zł.za metr-tam jest naprawde ładnie
|
|
Łomża - miasto seksu i biznesu Wskaż 3 błędy w powyższym sformułowaniu.
|
|
odpowiednio* Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a jak ktos sie nie uwaza za twardziela? to tez moze?:>
|
|
szkoda, ze nie ma w Lomzy sekcji Muai Thai... dobrze, ze w Wawie mieszkam... bagrmosen
|
|
Indar: ten samolot też pamiętam... mam nawet jakieś foty z tego "lotniska" ale najlepiej wspominam jak rozwijało się Osiedle Młodych i na większości ulic nie było asfaltu... to było stosunkowo młode osiedle, więc większość "dzieci" była moimi rówieśnikami... ganialiśmy się po kałużach (największa była na skrzyżowaniu Związku Walki Młodych z Partyzantów) i łaziliśmy po ogromnych drzewach przy barakach między Nowogrodzką a Partyzantów... z tyłu za szeregówkami na Partyzantów chłopaki trochę od nas starsi kopali doły i nakrywali gałęziami tworząc swego rodzaju "schrony", w ktorych calymi dniami sie przesiadywalo... na terenie komendy przy Nowogrodzkiej rosły drzewa owocowe - zawsze chodzilismy tam na sliwki hehe... na Obroncow Lomzy byla jedna z niewielu wypozyczalni kaset, a na boisku miedzy Partyzantow a Wyzwolenia staly karuzele, hustawki, stoly pingpongowe i kosz, a dookola byly zadbane rabatki... teraz jest tylko jedna bramka :/ to wszystko pamietam z koncowki lat 80... wczesniejszych czasów niestety nie mam prawa pamietac :) Pozdrawiam.
|
|
dzięki
|
|
Bartes uczycie go sami a sam robisz bledy! nie pisze sie "wezmo" lecz "wezmą"
|
|
Ja bym sie chyba wk****il porzadnie i zalatwil sprawe z tym co wzial psa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |