czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Towarzysz Genarał" - poznaj prawdę o Jaruzelskim

Każda władza demoralizuje, co co zrobił PiS dziwi ludzi bo to zostało ujawnione. Jakubb sobrze napisał, zgadzam się z tym. Pani Renia w TVN twierdzi że chce żyć w kraju uczciwym ale chyba już zapomiała jak w 2001 z jej polecenia wpisano osoby na listę popierającą ją jako posłankę. Część z tych osób już była na tamtym swiece a sama Renata dostała 2 lata w zawiasach na 5. Teraz chciała udowodnić jaka ona jest uczciwa i nieprzekupna. Tacy ludzie nie powinni wogóle decydować o Polsce. A Samoobrona jest teraz chora z nienawiści, Lepper na ciepło bo Macierewicz znalazł dowody, że partię Andrzeja tworzyły służby specjalne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Towarzysz Genarał" - poznaj prawdę o Jaruzelskim

No maciek, maciek, a ot kiedy to Ty się taki anty-socjalny zrobiłeś? Jeszcze niech Zbychu napisze, że jest przeciwko socjalowi, to już mi się wszystko pokręci...

A tak do rzeczy: pieniędzy nie ma co szukać w "Rządzie, ZUS-ie, Urzędzie Skarbowym, Sądzie i wszelkiej maści agencjach", bo tam ich zwyczajnie nie ma. Za to KRUS, "bezpłatna słuzba zdrowia", "bezpłatne" szkolnictwo: oto, na co idą (niestety) moje podatki.

Pozdrawiam.

Kocham Renie...

kazanska i lagody nie miala zadnych takich karteczek

patt , macho jak w Waszych klatkach bylo ogloszenie to nie znaczy, ze musi byc w innych...u mnie dobpiero sie kartka pojawila 26 gdy juz wody nie bylo i to w dodatku nie z rana...a w dodatku byla pieczatka 21.09.2006...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Dokładnie Prozac - najepszy lek antydepresyjny.Czesto przepisywany przez lekarzy PSYCHIATROW !

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

ten corvette na pewno nie ma tego o czym pisze, bo jak mozna miec taka fure za tyle hajsu, i robic takie wiejskie bledy ortograficzne :D ? a moze ma corvette w skali 1:18.. ? ja tez taka mam...

ja tez mam dola :/

Mam do sprzedania słuchawki bezprzewodowe Philipsa.Mają chyba ze 4 lata ale używane były ze 3 razy.Tanio sprzedam.Sprzęt jak nówka, leżał cały czas w szafce.Moje gadu gadu: 661 48 65

slyszalem o kolesiu co robi klucze i programuje, musze sie dopytac znajomego. ale wiesz chyba ze musisz miec takie cudo z kodem ktore dostaje sie z kluczykami ?

danboz@tlen.pl

grzesiek72: myslisz tak samo jak psy - stereotypami... jak ktos przeklina czy nosi bluze z kapturem to od razu musi byc kryminalistą? :) zastanów się...

KOLCZYK ZAKŁADAŁAM U KOSMETYCZKI KOŁO BLASZAKA-koło tego targu.na rogu jest duzy dom -fryzjer tipsy i kosmetyczka-pożądna

Bimbo

dziewczyny wezcie pod uwagę to, że chłopakom niezbyt podoba się nadmierny piercing... przynajmniej mi i kilku moim kumplom...

miastem jest, bo ma prawa miejskie :P i odpowiednią wysoką liczbę mieszkańców :)

seksu też nie brakuje... choćby D...e, Łąkowa St. i w weekendy Atom hehe

i biznesów też się sporo robi :D nawet nie wiesz jak sporo :)

Bimbo

Mam drobną sugestię, by już nagłaśniać sprawę możliwości rozgrywania meczy ŁKS-u na stadionie w Grajewie. Trzeba napisać prywatne posty do wszystkich, władnych podjąć w tej sprawie wiążące decyzje:komendanta woj. policji, łomżyńskiego i Burmistrza Grajewa...ja już napisałem prywatną wiadomość do tego ostatniego.Obawiam się (obym był złym prorokiem), ze znowu ktoś zawali sprawę ( w domyśle wiecie kto...) i wreszcie nas z II ligi wykopią ci z pzpn-u, bo jak wiecie kończy im się cierpliwość...

..droga koleżanko to jest delikatnie napisane, popieram tą drugą opcje tylko zamiast lasu wpier..le go do chlewa na dwa tygodnie i żywic będę gnojem obsrańca!!! spotkałem gościa jakieś dwa tygodnie temu i zapewniał mnie, że pies ma sie dobrze.. noo super!! tymczasem frajerzyna sie rozplynął, ale predzej czy pożniej przeprosi bullDOGGA i bedzie piszczał wrecz lizał zaropiałe rany...

Hospicjum w Łomży prowadzi wypożyczalnię sprzętu medycznego.
Prosze zgłosić się tam, na ul. Rybaki.

Wtedy sobie zrobia lifting, bo jak nie to już tylko mokra szmata i żelazko .... hyh

w takim razie zwracam honory... ja bazowałem na tłumaczeniach koleżanki, która studiuje lingwistykę na UW...

Bimbo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org