Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Jerzego Kmicica |
ironizujesz czy naprawdę się cieszysz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Jerzego Kmicica |
bestmp3.pl djwitek.prv.pl
|
|
El **** - Natalia w Brooklynie "...W Łomży nie ma teraz żadnej roboty..." ;)
|
|
Majek napisał cała prawde którą wszysycy kursanci znają od dawna. Między innymi krążą legendy o panu F. ze swoją słynną metrówką:) . Majek napsiał: " (...)choć zdarzają się przypadki, kiedy pan sędzia prosi o sprawdzenie poziomu oleju, a nieprzygotowany kursant nie ma ze sobą suchej szmatki czy chusteczki więc korzysta z liścia. Cały zestresowany nie umie potem trafić w gniazdo bagnetu, ale pomysłowy sędzia radzi wyobrazić sobie stosunki damsko męskie i jakoś się udaje. (...) Na koniec wracamy na pierwszą połowę boiska i dowiadujemy się, że mecz przegraliśmy, wygrywając 6:2. Z jednym faulem i 2 żółtymi kartkami. Teraz nie pozostało nic innego, jak umówić się na rewanż. 116 zł i 40 dni na doszlifowanie formy. (...)Troszkę z humorem, ale jednak piszę do Interii, bo miarka chyba się przebrała(...) " Z humorem napewno i miarka tym bardziej teraz to sie naprawde przebrała. Dużo kasy strasznie teraz idzie na ten cały proces zdobywania prawa jazdy. Nie wiem czy słyszeliscie, ale swego czasu napisali gdzies w lokalnej gazecie o chłopaku, ktory rozgoryczny niezdanym egzaminem, poszedł na piechotę w kierunku swojej wsi (pomimo że ojciec miał po niego zajechać po zdanym egzaminie) i tak idąc po drodze zatrzymał sie w jakiejś wsi, gdzie zatrudnil sie u jakiegoś gospodarza. Natomiast ojciec zajechał pod WORD, zobaczył że syna nie ma i zadzwonił na policję. Policja szukała go tydzień, aż do momentu kiedy sam synek zadzwonił do domu, że nocuje i pracuje u pewnego gospodarza oraz że ma zamiar podejsc do egzaminu powtórkowego z prawa jazdy, żeby tatuś po niego podjechał :) .
|
|
Co "cycq" zatkało ciebie?? Wycięły tobie się słówka?? Haaaa
|
|
Każdy pracujący mieszkaniec województwa podlaskiego utrzymuje ze swojej pensji przynajmniej jeszcze jednego obywatela, który pracować mógłby, ale z różnych przyczyn tego nie robi. Opieka lekarska i zasiłki dla bezrobotnych, renty, emerytury - na to wszystko potrzeba pieniędzy m.in. z podatków osób aktywnych zawodowo. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060927/AKTUALNOSCI/60926017 Dlaczego ktoś na mnie pracuje, czy ja pracując przez 40 lat, nie zarobiłem dla siebie na skromną emeryturę? Gdzie podziały się moje składki płacone przez tyle lat, zapewne przejedzone odpowiecie. Czy to nie jest jedna Polska, przedtem i teraz. Jeżeli ja pracowałem na siebie i jeszcze kogoś, dlaczego teraz ma być inaczej. Czy teraz jest mniejsza biurokracja? Zobaczcie ile urzędników pracuje w ZUS-ie, Urzędzie Skarbowym, jakie są ich budynki, jaki wystrój wnętrz? Pieniędzy należy szukać w Rządzie, ZUS-ie, Urzędzie Skarbowym, Sądzie i wszelkiej maści agencjach. Tam są pieniądze do zdobycia a nie jak zwykle u rencisty i emeryta. Pozdrowienia. Jurand
|
|
A ja popieram ten RZĄD, nigdy nie pamiętam aby opozycja była tak wściekła, jak stołki miało SLD było wszystko OK, pijany Kwaśniewski w Charkowie itp. to bylo dobrze, TV nic nie mówiła bo nie dostaną koncesji a i władze mediów były związane z SLD (LSD). Osobiście uważam, że jeżeli politycy z korzeniami PZPR gadaja na RZĄD to jest to dobrze bo im są niewygodni.
|
|
chamstwo trzeba zwalczac chamstwem, przemoc przemocą, chamstwo przemocą itp. itd. zadne inne metody nie dzialaja... a bycie konfidentem to najgorsza wada jaką można posiadać... nikt takich nie lubi... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tak, Alehandra ma rację; najeść się i wyspać, to jest super na doła ;o) Przetestowane, skuteczność sprawdzona. Sposób godny polecenia ;o)
|
|
Ja będę teraz głosował na PiS (wcześniej na nich nie głosowałem)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
badania hormonalne na ul.kazańskiej -w laboratorium.ok.50 zł za badanie Bimbo
|