Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PWSIiP - nie no wcale nie czerwona :) |
Pomóżcie Państwo naszemu schronisku, ono naprawdę zginęłoby bez pomocy ludzi z zewnątrz, z nędznych funduszy wybudowano teraz szpitalik dla chorych psiaków, stworzono gabinet lekarski, bo taki był nakaz powiatowego lekarza weterynarii, a pieniędzy jednak nie przybywa, w przeciwieństwie do psów - ich po wakacjach jest zdecydowanie więcej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PWSIiP - nie no wcale nie czerwona :) |
Wskrzeszanie nieboszczyka...?
|
|
Przeczytaj: "Twój wierny pies..."... http://www.4lomza.pl/index.php?k=895 Potem odpowiedz sobie na pytanie, czy twój przyjaciel zasługuje na poniewierkę lub spędzenie życia w schronisku?
|
|
Takie rozporządzenie mógł wydać tylko jakiś "mundry" z Urzędu Miasta. Wydał rozporządzenie i poszedł pierdzieć w stołek. Nie próbował rozwiązać problemu , bo i po co . I takim to sposobem niektórym urzędnikom mózgi sie kurczą bo boją się ich zmusić do większego wysiłku.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A może być plan miasta z przewodnika z lat (prawdopodobnie) sześćdziesiątych z zarysem najważniejszych ulic czy musi być koniecznie z lat osiemdziesiątych i bardzo dokładny (typowy plan miasta) ? Jest taki jeden ogólny plan miasta w książce "ŁOMŻA i województwo" z 1984 roku (wewnętrzna część okładki). Pozdrawiam.
|
|
Jesli chcesz szybko sie opalic polecam Airbrush - opalanie natryskowe - wchodzisz do kabiny gdzie spryskuja cie specjalna specjalna substancja wnikajaca w naskorek (cos na zasadzie samoopalacza) ktora powoduje przyciemnienie karnacji utrzymuje sie ok 7-14 dni w zaleznosci od skory. Nie wiem czy w lomzy jest cos takiego ja niestety nie slyszlam.
|
|
airbrush jest cholernie drogie, więcej niz karnet na solarke na pewno wyjdzie i ma krótkotrwały efekt ;/ Pakero polecam jakies tabletki . moja panna to brala latem , potem tiriri na solarke i byla od razu brazowa, teraz jej nie pozwalam bo i tka za duzo "solarek" chodzi po ulicach i wole zeby była zdrowa niz opalona, takze teraz cos tam łyka i tez ma śliczna naturlaną opaleizne :D do teog jak tu pate osób napisało pić karotki, kubusie i inne wynalazki , albo samemu zainwestować w sokowirówke i sobie dawkować z 1-2 litry soczku marchwiowego :D
|
|
w Łomży się wie ale w śledziowie pewnie nie zabardzo , pewnie na ryneczku iść poszukaj na stronie www.śledziowo.pl a nie TU!
|
|
nielepiej samemu??:) skołować od znajomego jakiegoś przyczepke no i nakilka kursów:D
|
|
PS...to już kiedyś było...chyba tylko do Skody:D Proponuje się udać do salonu . Bimbo
|
|
BadBoyz a efekt po jakim czasie jest wiesz może??:D:D:D
|
|
soczki wiem że- jakis miesiac ale musisz pic duzo min 1 L , sam chlałem ale przesadziłem, ja wpierniczałem po kilka litrów Karotek przez pare miesiecy, potem miałem pod stopami żółte, dłonie żólte , uszy LOL wszystko hahaha bez kitu za Chinola mógłbym robic a te tabletki to juz dłuzszy okres chyba jak nie łaczysz z solarka , jak jednocześnie sie opalasz na solarium to moment jestes "dziewczyny lubią brąz" jak cos to zapytam potem moją panią o wiecej szczegółów ;] pozdo :D rudy błazen z druhem
|
|
tyle piłem bo mi smakowały :))))))))))))))))))))
|
|
Obiecałem kiedyś zebrać ceny paliw z bliższej i dalszej okolicy. Oto one, trasa Łowicz, Wyszogród, Wyszków, Łomża: 98 95 ON LPG 4,55 4,35 3,96 2,05 4.48 4,19 3,89 2,04 4.43 4,29 3,92 2,11 4,29 3,94 4,45 4,29 3,98 2,09 4,55 4,35 3,97 4,35 3,98 4,09 3,89 4,47 4,39 3,95 2,15 4,33 4,23 3,92 2,03 4,30 3,89 2,03 4,49 4,39 3,98 2,05 4,50 4,39 3,93 2,05 4,59 4,35 4,04 2,14 4,55 4,33 4,02 2,12
|
|
Kalisz (dwa tyg. temu) 95- 4,09 98- 4,13 Auchan W-wa (wczoraj) 95- 3,89
|
|
i gdzie u nas najtańsze paliwo jest?? w WZGSie :> ? rudy błazen z druhem
|
|
...za wniosek w sprawie zwiększenia ilości punktów sprzedaży alkoholu.
|
|
Podawajcie tutaj tytuły i wykonawców takich właśnie kawałków..ja mam jedną taką piosenkę.... Majeś--> Moje Miasto Łomża
|
|
No napewno moja piosenka...która ma przewrotny tytuł w porównaniu do Majesia (zresztą zioma z osiedla) a mianowicie "Łomża- Miasto moje"!! Można przesłuchac tej i innych piosenek na stronie: www.mateja.mp3.wp.pl Bimbo
|
|
Klub może i nie istnieje chodź plany założenia jego są od kilku miesięcy. Problemem jest uzyskanie sponsoringu na utrzymanie klubu. Jest grupa osób, która codziennie trenuje. Jeżeli ktoś jest zainteresowany bardziej profesjonalną jazdą to zapraszam do skontaktowania się z tym nr gg: 8799004
|
|
Darenciusz: liczę, że napiszesz coś na temat miejsca swojego urodzenia. Powodzenia.
|
|
Zurcio PRZECZYTAJ POST NR 2 jak wol jest napisane, ze najpierw rejestracja pozniej imprezy ku chwale Łomży!
|
|
prawdomuwny przeciez w sledziowie jest zaj****scie i duzo pracy jest, nie to co w tej dziurze Lomzy, to i ceny wyzsze ci nie powinny przeszkadzac nie? a prosilem, zebys adres tego forum zapomnial sledziu... Ma zowsze Łomża
|
|
Ja mam motke V635, prawdopodobnie jedyna w Łomży. Kiedys sie jarałem E398 ale to było 2-3 lata temu. Teraz wolę jednak swoja V-ke. Polecam SPV C550 z windowsem i zajebistym aparatem, albo Nokie 6680. Fajna jest jeszcze N80 i 8800. SE kategorycznie odradzam, gorszego badziewia niż telefony tej firmy chyba nie ma, a wszyscy sie nimi podniecają. rudy błazen z druhem
|
|
@ hauzer: Wiekszosć bywalców wie że jest wstęp za 10 zl normalnie, ale tutaj ejst co innego napisane: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8984 Więc radziłbym kolegę Reapera przeprosić :P
|
|
jeżeli chcesz zrobić duże wesele to ja bym doradzał obejrzenie domu weselnego w Piątnicy na stawiskowskiej. Fajne i miłe miejsce w którym nie zabraknie Ci przestrzeni do zabawy i nie tylko. Co do postu powyżej to nie wiem czy bym sie tak zachwycał ta sala na budach. Jest ładna ale nie bez przesady! Polecam sale w Piątnicy :) Musisz troszke pojeździć i pooglądać bo każdy ma inny gust a koszty tez są różne ;] Życzę udanego i wspaniałego wesela:)
|
|
lomzanin: no wlasnie moja ciocia z wujkiem byli typowo turystycznie na miesiąc czasu... mają bardzo mieszane uczucia co do USA... np. NYC określili jako totalny syf i burdel... z resztą byłem dwa razy w USA i sporo miejsc zwiedziłem... jest kilka rzeczy do obejrzenia, ale ogolnie nie ma się czym zachwycać...
|
|
mam male pytanie podobno w lomzy ma odbyc sie jak co roku od kilku lat wirujaca strefa wie moze ktos czy tak jak zawsze bylo odbedzie sie to w urzedzie wojewodzkim czy moze gdzies indziej?
|
|
nie mam zielonego pojęcia jak będe coś wiedział to ci dam znać ??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
google twoim przyjacielem
|
|
Hej!!! Jestem zainteresowana odkupieniem natatek, testów i książek ( zwłaszcza książki MAksimczuka) z I roku prawa zaocznego. kontakt na gg 604 92 62
|
|
http://s003.wyslijto.pl/?file_id=90001931118399785036 daje link do strony ,na której możecie ściągnąc mój filmik i zobaczyć troche moich umiejetności;) pozdrawiam
|
|
nie jestem taki młody:P te 12 w nicku to tylko przypadek,nick Greg byl zajety, naprawde mam 17 lat,moze i wyglądam młodo:P niski jestem mam 170 wzrostu:P hehe Bimbo !
|
|
ja mam Exide. jest dobry...bo niedawno zakupiony a ten akumulator to oczywiście do samochodu?! bo jeśli do roweru to nie wiem :D brak podpisu
|
|
a jakim autem sie woził ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |