środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RAIL BALTICA

1.50 podgrzybek dwójka
2.00 podgrzybek jedynka
4-5 prawdziwek
kurka 10 jak na chwilę obecna.
Skupy sa jeszcze na Spokojnej i kopernika. W pobliżu jeziorko i koziki.

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RAIL BALTICA

Witam
Chciałbym sie dowiedziec cos więcej na temat wskrzeszanego do zycia Automobilklubu Łomzyńskiego. Czy posiadacie jakieś informacje na ten temat. Chodzi mi głównie kto go wskrzesza i w jaki sposób mozna sie stać jego członkiem?

Pozdrawiam

Jeśli wiesz co chcesz kupić to poszukaj na porównywarkach cenowych
Skapiec.pl
ceneo.pl
kupujemy.pl
powodzonka

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

Dobry by był ten klub :)

Pilnie potrzebuję planu Łomży z lat 80 tych. Niestety samemu nie mam dostępu do tekiego typu materałów. Jeżeli ktokolwiek posiada taką mapę to proszę o udostępnienie. Liczę szczególnie na osoby udzielające sie w temacie "Gdzie to jest ??" Mój mail darenciusz@gmail.com

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam :)

filip_z_konopi@op.pl będę czekał na informacje :)

BadBoys....Masz ty głowę:))(bez urazy...to w dobrym znaczeniu)

Dziad

Ok na pewno w najbliższym czasie będziemy musieli się sptokać w celu przekazania członkom AŁ informacji z posiedzenia Zarządu Okręgowego PZM w Białymstoku,

Mam nadzieję, że nie obraziłem jakiegoś geja. A jak tak tu h.. mu w d....

Tylko dlaczego w Kontaktach poruszane są non-stop te same treści? Ktoś kogoś zabił, ktoś kogoś podpalił, ktoś komuś coś ukradł a jeszcze komuś urodziło się chore dziecko i lekarze nie pomogli. Czy w regionie nie dzieje się nic optymistycznego poza festynem lotniczym organizowanym przez Tockiego? Kasia25: "Podoba mi się słowo od redaktora naczelnego" a mi się nie to, że nie podoba... jest to jakaś marna próba komentowania czegoś z naciąganą ironią co w połączeniu daje żałosny wynik. "Cenię jednocześnie i doceniam pasję p. Tockiego związaną z paralotniami i podniebną Łomżą. Postawa właśnie takich ludzi imponuje z wielu powodów." Owszem, pasja pasją ale, żeby imponowała z wielu powodów.....????:))))) Podsumowując.... nasuwa mi się jedna analogia, że "Kontakty" to jest lokalne wydanie "Zbrodnia i sex" czy jakby się to nie nazywało.

popieram Roberta , kity kity kity !! Ja czesci kupuje na necie, najtaniej oczywiście na allegro , poluj na okazje i kupuj tylku u sprawdzonych sprzedwaców z duzą ilościa komentarzy :D

Airbrush wclae nie jest drogi - tam skad pochodze kosztowal w zeszlym roku 40 zł i u mnie trzymal sie 2 tygodnie (nawetprzy pillingach) w sumie to na jedno wychodzi bo zeby uzyskac taki efekt trzeba troche pochodzic ale oszczedza sie czas :D
pozdrawiam

ja byłem w Białymstoku tylko kilka razy. Nie mam pojęcia gdzie takowe sklepy są. Reszta forumowiczów pewnie również nie bywa często tam.
Spytaj na forum B-stockim.

W balaszaku w którym jest LUX dorabiaja klucze i chyba nawet tak jak w temacie:)

a ja przeczytalem rozrzutnik :D

kolega prawdomÓwny niech weźmie do ręki słownik ortograficzny i troche poczyta:P jak mi nie podoba sie jakaś strona to poprostu nie wchodze na nią i nie robie afery,proste jak 3 metry sznurka w kieszeni:P

witam. sam chetnie tez bym zglosil sie na czlonka klubu tylko gdzie???

Szanowna Pani Tocka to zwykła, prosta FANTASTKA. Uwielbia sensacje, a gdy ich nie ma to sama je tworzy.

Nie mam na nią słów.

Ta cała gazeta to zbiór bajek dla dorosłych. A niektórzy są tak naiwni ze w te bajki wierzą.

prawdomuwny w sklepie internetowym wyjdzie dużo taniej!

prosciej chyba zadzwonic do zarzadu drog :P
chyba ze oni tu zagladaja i odpowiadaja na tego typu posty

o zez motyla noga pedalicho kolejne ne forum !!!!

misiek2 chcesz zablysnac intelektem popierajac leszka-orzeszka ???

W naszym mieście Łomża spokój jest i cisza.
Szeryf tutaj rządzi, nie przebiegnie mysza.

ref. Oj dana, oj dana,
spokój jest i cisza
Szeryf tutaj rządzi
Nie przebiegnie mysza!

A to z kultowego filmu pani Ewy Borzęckiej pt. "Sprawa Szeryfa". W filmie śpiewają rodowite łomżynianki.

książe janusz

Sura to bardziej napisał niż napisała no ale wybaczam;) Nie chce mi się polemizować nt. Kontaktów. Nie dojdziemy do porozumienia. Widzę, że Kasia25 jest fanką Tockiego i ok. Michael Jackson też ma swoich fanów. Jeden uwielbia słuchać "utworów" Mandaryny a inny rozpływa się przy operach Verdiego. Pozdrawiam;)

Czy ktoś odpowie na zarzuty ŁKS gol, potwierdzi lub zaprzeczy?
Może youngbloodz powie coś na ten temat? Czy nie czuje się winny, jeżeli to prawda, wobec kolegów z którymi uczestniczy w "zabawie w typowniu wyników meczów"? Czekamy na wyjaśnienia.

Pozdrowienia.

Na takie coś to też sie pisze macie moje poparcie oby tak dalej :) gg 8416633

przegrać na owocarze 10 tyś w miesiąc to niezły wyczyn wielu by tego nie wytrzymało :D

a sroczynski codziennie pieprzy na tv lomza o jakichs bulwarach nad narwia

Zygzak możesz zgłosić Policji kradzież telefonu... Może przy odrobinie szczęscia "znalazca" wpadnie podczas legitymowania ;) Pzdrr

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org