czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SONDAŻ WYBORCZY

czy Kocoń to ten, który tyle lat pracował w łomżyńskim Kuratorium?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SONDAŻ WYBORCZY

Expert na Broniewskiego, mają tam niskie ceny i masz peność że jak coś będzie źle z tym sprzętem to Ci pomogą. Sam tam kupowałem już parę rzeczy i są okey do tej pory;P

Ostatnio kolejka tej zabawy została zamknięta dopiero po rozegraniu 7 meczów! Taka sytuacja nie moze sie powtorzyc, bo niektorzy gracze korzystaja z tego, typujac wyniki juz zakonczonych meczow. Wykorzystal to m.in. aktualny lider klasyfikacji - youngbloodz, ktory "trafil" wyniki 7 meczow i otrzymal komplet 28 punktow.
Taka postawa osob odpowiedzilnych za te zabawe stawia pod znakiem zapytania sens brania udzialu w niej i krzywdzi osoby, ktore uczciwie zdobywaja punkty typujac przed rozpoczeciem kolejki.

Mam nadzieje, ze ktos kompetentny sie tym zajmie i ta sytuacja sie wiecej nie powtorzy.

Pozdrawiam.

polecam SPEEDa :D

A ja sie zastanawialem jakim cudem trace pozycje, ale z reguly typuje jak tylko pojawia sie mozliwosc.

Co do nagrod to odebralem za 1-sze miejsce w Mundialowce, choc uwazam, ze tez pewne niedociagniecia tam byly.

cycq PiERdOLisz Jak DzieciAK hahahahaha:D To CzeKam DOjeżdzaj Ochłapie:D

Po raz pierwszy od dluzszego czasu odrobilismy straty w meczu, ktory przegrywalismy. To sie liczy. Poza zespolem Zawiszy Bydgoszcz nie odstawalismy pilkarsko od reszty zespolow z ktorymi dotychczas gralismy. To przynajmniej wiem z prasowych i internetowych doniesien.

Elkaesiak, puknij sie w leb. Jestem kibicem od prawie dwudziestu lat, boli mnie to ze wyjechalem za granice wlasnie wtedy, gdy moj ukochany klub przebojem przeszedl przez trzecia lige i po raz pierwszy awansowal do II ligi. Do trenera nic nie mam bo sklada zespol z tego co ma. Stadion to tez sprawa zlozona i nie ma jedynego winnego.

Anyway, wierze w to ze w koncu chlopaki sie przelamia i cos wygraja a pozniej bedzie tylko lepiej. Wszyscy trenerzy przeciwnych zespolow podkreslaja ze Lomza to twardy i trudny rywal. Mam nadzieje ze powoli wszystko zacznie funkcjonowac. I wtedy bedziesz szalal na stadionie i wychwalal trenera pod niebiosa.

Niedobrze mi sie robi jak slucham takich lamusow jak ty. Nie zaslugujesz na pseudonim ktory sobie wybrales. Przestan narzekac. Jestem dumny z LKS nawet dzis, gdy chlopakom ewidentnie brakuje szczescia i drugoligowego doswiadczenia.

Pozdrawiam

ahahaha nie mam na razie czasu.... musze najpierw dojechac chlopakow z "miasta" a pozniej tych z pruszkowa i trojmiasta....ale pamietaj nie zapomne o tobie i nadejdzie twoj czas !!!!

ale powiedz mi teraz czy mam szukac ciebie czy jakiegos murzyna ??

pozdro elo elo madafaka !!! LESZCZU !!!

Ciągnik sie zepsuł że nie masz czasu???? buahahahahahahahahahahahahaha:) SzuKaj ***** Mnie W DwóCh OsobaCH hahahahahahaha:P NArazie WychłoŚcie **********!!!!!!!

szkocki pajacu! Sam się puknij w łeb!
Nie ma Ciebie w Polsce to nie wiesz co się dzieje w Łomży. Opierasz się tylko na wiedzy z mediów.

Zgadza się. Psów w schroniskach przybywa, bo ludzie coraz bardziej podli i bezwzględni. Psi problem musi być w końcu rozwiązany w sposób systemowy. Zwiększanie środków tylko na utrzymanie psów w schroniskach nic nie da. Zawsze będzie ich za mało.
Jak najszybciej należy wprowadzić obowiązkowe „chipowanie” oraz system rejestracji i identyfikacji psów. Systemowi temu muszą równolegle „towarzyszyć” zapisy prawne dotyczące konsekwencji, które powinni ponosić właściciele psów, którzy, oględnie mówiąc, utracą na swoimi pupilami kontrolę.
Proste, skuteczne. Do dzieła, kandydaci na radnych i parlamentarzystów.

Automobilklub Łomzyński jak sama nazwa wskazuje jest to "organ" w naszym miescie ktory odpowiada za orgaznizacje imprez motoryzacyjnych w Łomzy tak ?? Wiec czemu tych imprez nie ma ?? mowie o imprezach samochodowych !! w naszym miescie jest bardzo wiele osob ktore sie tym interesuje szkoda tylko ze takie osoby nie pracuja w AŁ a powiem wiecej ze 2 lata temu rozmawialęm z gosciem ktory organizowal impreze samochodowa w miescie poszedł do AŁ by otrzymac jaka pomoc i co ? Pomocy oczywiscie nie otrzymał !! Nikt nie roszyl palcem by mu pomoc sam musial wszystko załątwiac a wierzcie mi nie bylo to latwe !!

EXPERT to najgorzy sklep w Łomży!!!!!! wystrzegac sie go!!!!!! sciema totalna idzie tam!!!!!! jak ktos sie nie zna na komputerach to zaplaci za dobry sprzęt ale tylko na wydruku na kartce a wsadza jakis najtanszy ****!!!!!

W GRZYBIARNI.... dziwny jakis czy coo ??

Ja ma całkowitą racje , ładnie wygladaja gorzej sie sprawują, poza tym moim zdaniem ALFA to gablota dla kobiet, przynajmniej dla mnie heheh

Mysle ze to bylby niezly pomysl.Zebrac sie w kilka osob,i przejechac sie za miasto na 2-3godzinki.Byloby fajnie....pozdrawiam

niewiecie , gdzie jest dobry sklep z grami komputerowymi???!!

Wszystko jest dla ludzi , WÓDKA też hehehhe

PIJMY bedzie mniej dla innych ;P

historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi

Miało się udać, dobrze było zaplanowane i co? wstyd? Partacze jedni.
Liczyłem, że Jaruś z ferajną popłyną w nicość. I wreszcie w Polsce będzie normalność. Co prawda mnie osobiście to oni wiszą, ale martwię się o wujka. Chłop od roku ma przerąbane. Już miał dwa zawały.
Człowiek porządny, całe życie pracował uczciwie. No dorobił się trochę, ale jak pracuje się przez 30 lat to i nie dziwota. Do 1989 roku był porządnym urzędnikiem państwowym. Pracował jako major SB. W pamiętnym roku musiał niestety zmienić zawód. Przez czysty przypadek kupił zakłady zatrudniające parę tysięcy ludzi za symboliczną złotówkę. Lewandowski mówił żeby kupować, więc posłuchał (miał akurat wolną złotówkę) i kupił. Po dwóch miesiącach znalazł się zachodni kupiec i odsprzedał, z drobnym zyskiem. Zakłady upadły aby nie mieć konkurencji z własnymi towarami. Za pieniądze wybudował skromny domek, te 400 m(2) z basenem i działką 20ha. Lokalizacja denna pod Warszawą. Równocześnie przypadkowo kolega z dawnej pracy zaproponował robotę w radach nadzorczych firmy paliwowej i w jakimś banku. Człowiek wykształcony Uniwersytet Marksistowsko-Leninowski ukończył (chyba), to co miał się nie zgodzić, koledze odmówić? Po drugie te skromne w przeliczeniu na dzisiejsze kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie przyda się na skromne życie. Pytałem w jakich firmach pracuje, mówił , że nie wie bo i tak się na tym nie zna. Bo w radzie nadzorczej to trzeba zasiadać, a to potrafi.
Pytam więc, co złego człowiek zrobił, że PISowcy chcą go usunąć z rad nadzorczych.
Obecny rząd bezczelnie chce przejąć wszystko w tym państwie. Nie liczą się kompletnie z nikim. Chcą zawłaszczyć całą Polskę. Dla nich porządny człowiek to śmieć. Usunęli wujka już z rady nadzorczej firmy paliwowej, podobno chcą usunąć i z banku.
Dlatego precz z PISem i ich poplecznikami. Polska zasługuje na normalność.
Bo jak ten stan potrwa dłużej to wujek będzie musiał wyjechać na Białoruś.
Donald na prezydenta, Jan Maria na premiera, Wojtek O. ministrem edukacji, a Andrzej L. na ministra finansów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org