Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe, czy RADNI mają darmochę na basen? |
mart ty strasznie pieprzysz: jaki tyle czasu? 8 miesięcy Uważasz że w łomzy obwodnica jest potrzebna tylko posłowi? Ty weź idź spac albo nie klijkaj po pijanemu. Zaniżasz poziom
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe, czy RADNI mają darmochę na basen? |
Także uważam, że to co zrobił Pan Kołakowski to jego obowiązek. Dziwne, że przez tyle miesięcy nic nie zrobił dla Łomży! Owszem dużo się przechwalał, bo to robić potrafi jak każdy PiS-uarowiec. Przecież jego kolesie są u władzy, więc powinien dla nas, łomżan coś załatwić! Niestety! Dla niego ważny jest tylko jego sklep ogrodniczy i to, by w Łomży nie powstał konkurencyjny, duży sklep. Widać dobitnie, że jest tylko pionkiem w grze i mało kto zna go we własnej partii. Szkoda, że wybieramy takich ludzi do sejmu. Wstyd mi za nas wszystkich...
|
|
nie pal bo nie urośniesz? ________________________- -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Hej,mam pytanie-czy w Łomży istnieje jaiś klub rowerowy?Bo w necie nie moge znależć żadnych informacji.....:( Pozdrawiam wszystkich z Forum....
|
|
50 zl miesiecznie
|
|
Bo sprzedajemy te bilety, oraz praktycznie do każdego większego miasta w całej Europie.
|
|
Czy ty musisz ulicę łąkową kojarzyć tak jednoznacznie??? A swoją drogą "umaczanie prawdziwka" jest pod numerem o ile sie orientuję 16 :)
|
|
Mi To Sie Podoba Ta Strona hehe:) A Ty Kolego Prawdomuwny załóż sobie podobno strone jak ci ta nie przypadła do gustu i będzie po kłopocie;) "Natural" Pamiętaj!!! hehe:D Zbych
|
|
Jak sie nazywaja trenerzy?
|
|
Czy ktoś się orientuje ile płacą za kilogram świeżych grzybów lub suszonych. waldek 27 Dziewiczość lasów świadczy o impotencji wiatru.
|
|
Co sądzicie o Motoroli e398?Słyszałem wiele opinii że po wgraniu softu E1 można kręcić filmiki.Do tego mam jeszcze pytani-jakie formaty video odtwarza ten fonik?POZDRAWIAM
|
|
Sprawdzić można tylko na hamowni… -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |