Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY TO JUŻ MANIA WAŻNOŚCI ? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY TO JUŻ MANIA WAŻNOŚCI ? |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
BadBoyz ty to chyba i tak jesteś brązowy od włażenia w dupsko PAKERO !!!
|
|
Byl swego czasu w Lomzy bordowy Pold Atu + z 1,8 turbo Rovera na pokladzie. Na dodatek ponoc to fabryczny wynalazek byl a nie zadna samoroba, no i 150 KM co w poldzie nie jest czesta sprawa.
|
|
a ja Żabią jestem w stanie przejechać nawet i 80 km/h :D... ale nie swoim autem... winco
|
|
ale po Fabrycznej za Chiny nie przejedziesz :D Po Zabiej owszem
|
|
Na łonie natury? Polana Modrzewiowa w Czerwony Borze...:)
|
|
SA ...wiesz sa samoopalacze mozesz kremowac sie nimi razem z balsamem i nie miec zaciekow ,dodatkowo kremy kosmetyczne z maslem kakaowym tez przyciemniaja jest taka firma sopot dosc tania i skuteczna pomaga ,a jesli cos super szybkiego zamiast siedziec pod lampa samoopalajaca teraz w nowoczesnych salonach sa maszynki samoopalajace ,wchodzisz do tuby nagiusienki właczaja sie prysznice ktore cie spryskuja potem suszenie i juz kolorek cena 1 zabiegu okolo 30-50 zl .
|
|
W najbliższą niedzielę czyli 8 października 2006 r. o godz. 13.00 x. A. Komorowski FSSP odprawi Mszę św. w klasycznym rycie rzymskim w kościele O. Kapucynów w Łomży. Mała "ściagawka" http://msza.net/m/i/mszalik.html Serdecznie zapraszamy!
|
|
giina napisała: "a teraz pytanie do chlopakow: ILU Z WAS BILO SIE NA DYSKOTECE ALBO GDZIEKOLWIEK INDZIEJ?????czy zawsze bylo fair - jeden na jednego? a moze 5 na 1????? " mi się raz dostało pod klubem... od 4 typów... raz nie dawałem sobie rady 1 na 1 (przewróciłem się i kopanie leżącego się zaczęło) to trzech kumpli mnie wyręczyło... i bardzo wiele razy 1 na 1... ale wolę pokojowo rozwiązywać sprawy... biję się tylko wtedy, kiedy MUSZĘ Bimbo !
|
|
już 3:1
|
|
Niedawno znajomy zgubił/ktoś mu ukradł telefon. Po dwóch dniach ktoś do niego zadzwonił i powiedział, że chce 50 zł za niego. No dobra, to sie spotkali. Okazało się, że to 13 letni gówniarz. Dał mu 5 zł za znalezienie.... ;D Oczywiście obydwaj nie są z Łomży. Nigdy więcej PiS!
|
|
wodke pija...tylko wodke rudy błazen z druhem
|
|
Mam telefon w szeptelu i nie nażekam a co do internetu to od początku był słabej jakości a że tak szukają sobie nawych klijentów no to ich wybór ja oferuje vectre jeśli chcesz kożystać w domu i tylko na własny użytek najlepszy 2 Pakiet neta;) prędkośc nie jest megaszybka ale za tako cene dobrze jest!
|
|
kurcze....szkoda że nawet tego zdjęcia zobaczyć nie mogę:) Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |