Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Krystyna Hoffman najlepszym przyszłym Prezydentem Łomży |
a jest moze ktos kto by mogł polecic dobry odtwarzacz Mp4?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Krystyna Hoffman najlepszym przyszłym Prezydentem Łomży |
że w lesie jest dużo grzybów Interpelacja nr 2689 do ministra rozwoju regionalnego w sprawie wpisania do Narodowego Planu Rozwoju na lata 2007-2013 budowy obwodnicy miasta Łomży łączącej drogi krajowe nr 61 i 63, stanowiącej połączenie drogi nr 8 - od obwodnicy Zambrowa do węzła dróg nr 61 i 63 w Kisielnicy Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad prowadzi wstępne prace projektowe obwodnicy miasta Łomży wraz z odcinkiem drogi łączącym drogę nr 8 Warszawa-Białystok z węzłem dróg 61 i 63 (Zambrów-Kisielnica). Prace te są na etapie wyboru wariantu do realizacji, to bardzo ważny odcinek drogi dla funkcjonowania sieci dróg krajowych w woj. podlaskim. Obecny stan mostu na rzece Narew mocno ogranicza możliwość prowadzenia ruchu tranzytowego przez Łomżę. Most ten wybudowany w latach 50. XX wieku i jego nośność jest niewystarczająca dla ruchu ciężkich pojazdów; jest dopuszczony do ruchu dla pojazdów, których masa całkowita nie przekracza 30 ton. Przez ten most przebiegają dwie drogi krajowe: nr 61 i 63. Budowa nowego mostu na Narwi w tym rejonie jest więc absolutną koniecznością. Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad deklaruje zakończenie prac budowlanych obwodnicy Łomży do roku 2013. Problemem jest to, iż obwodnica Łomży nie jest uwzględniona w planach inwestycyjnych. Podstawowym źródłem finansowania budowy obwodnicy powinny być środki Sektorowego Programu Operacyjnego Transport lub środki Funduszu Spójność. Wnoszę o umieszczenie budowy drogi krajowej nr 63, odcinek Zambrów-Kisielnica, wraz z obwodnicą Łomży w planach rozwoju sieci drogowej określonych w Narodowym Planie Rozwoju. Jakie stanowisko podejmie Pani Minister w powyższej sprawie? Z poważaniem Poseł Lech Kołakowski ze strony sejmowej I co źle, że przypomina o łomżyńskich sprawach. Zaraz psy będą szczekać, ale karawana i tak pojedzie dalej.
|
|
ty Ku*wa JA ma civica i udaje kur*a kierowce rajdowego .......i wiesz co matole niewiem czy wiesz ale jak sie sciaga auto to ma sie jeszcze stare blachy.....JAK TWIERDZISZ ZE CIE ZAZDROSC NIE ZRZERA TO NA HU* PISZESZ ZE JESTEM FANTASTO....NIE IWDZIALES TO NIE GADAJ BO CIE PONOSI PATRZE RAZEM Z TYM TWOIM KOLEZKO "VTEC"
|
|
Bardzo dobrze że przypomina. Duży plus dla Posła. Co na to Pani Minister? Jak już wystosuje odpowiedź to czy mógłbyś ją tu zamieścić?
|
|
Popieram pana Kołakowskiego> Bedzie pan najleprzym prezydentem Łomży!!!
|
|
A czy przypadkiem takie i nie tylko przypominanie to nie jest jego obowiązkiem? Czy nie leży to w jego gesti i powinności?
|
|
za 299 PLn kupisz ipoda 1GB w Vobisie (stokrotka)
|
|
ja pieeeeeerr**** weźcie cioty... hahahaha morda kapcie!!! hahaha
|
|
jesteście tacy pier**** chyba dlatego że mama usiadła na was przy porodzie... cioty
|
|
bardzo wspaniała sprawa jeśli chodzi o obwodnice to powinna ona już dawno istnieć??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Jest rozwiazanie. Pelna prywatyzacja sluzby zdrowia. Tym sposobem rynek uslug zdrowotnych sam sie oczysci z tzw. "konowalow", lekarze dostana za swoja prace dokladnie tyle ile ona jest warta, a pacjenci beda zadowoleni z poziomu swiadczen.Spojrzmy na weterynarie, ktora od lat jest sektorem prywatnym. Czy ktos slyszal, zeby weterynarz odmowil przyjazdu do chorej krowy? Albo pies wsuwal koperte lekarzowi do fartucha? :). Nad czym tu wiecej debatowac?
|
|
nie rozpaczaj tak bo cię pająki wciągną za obraz??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
:) hehe w koncu "MECHANIAK" odzyskal DYREKTORA. Zaczynalem technikum jeszcze za kadencji p. Tadeusza Zareby, jako dyrektora - pozdrowienia :) w tym miejscu, a konczylem juz za kadencji p. Elzbiety. Szkola zmienila sie mentalnie, stracila to cos ze swojego specyficznego klimatu. A p. Jacek ?? Jako pedagog - czlowiek, ktory widzial sens w tym co robi. Konkretny z zasadami, jako dyrektor powienien sie spelnic. Pozdrowienia i powodzenia od TN 95-00 :).
|
|
tu :http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=65577
|
|
misiek2 napisał(a): > tu :http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=65577
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aj tam **** tam o to mi chodziło ciiii i'm sorry ;)
|
|
akapulko12 podaj swoje namiary e-mail lub telefon. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ten biały dom na Łąkowej to numer 11 lub 13
|
|
Hammond miał wczoraj wypadek! jechał 480 (bił rekord prędkości) zaczął hamować i przekoziołkował. karetka zabierała go nieprzytomnego leży na ojomie ale jego stan jest stabilny.
|
|
mam ten telefon jestem z niego srednio zadowolony jedynem jego plusem (dla mnie) sa calkiem niezle glosniczki stereofoniczne minusem: pamiec tylko na 20pare sms przychodzacych, wbudowany program do mp3 nie nadaje sie do niczego poza tym nic specjalnego, ot zwykly telefon. choc calkiem wytrzymaly z tego co slyszalem po zmianie softu wszystko lepiej i szybciej chodzi i ma troszke dodatkowych bajerow (dyktafon, mozliwosc nagrywania video itp)
|
|
TEZA: Nic nie zdziałacie. UZASADNIENIE: Też proponowałem niedawno gostkom z 4lomza, żeby usuwali obelżywe wpisy i wyrzucali z forum typków rzucających mięsem w innych forumowiczów, ale dali mi do zrozumienia, żebym się fuckał. Podejrzewam, że wśród najwięcej bluzgających i rzucających wyzwiskami są właśnie szanowni admini ze Speedu, więc oczekujemy, że założą kagańce na swoje własne jadaczki - co jest raczej mało prawdopodobne. O ile da się jeszcze ścierpieć opinię, że inny forumowicz ma "ch...we" poglądy, o tyle wyzywanie innego forumowicza od "ch...ów" itp. ma już wymiar zupełnie kosmicznego hiperburactwa. WNIOSKI: Trzeba do buractwa na 4lomza przywyknąć i się dostosować, albo tu nie zaglądać. EPILOG: Ten temat skłonił mnie do zastanowienia się nad moją obecnością tutaj. Podejmuję bojkot tego forum. Nie wpiszę się tu więcej, jeśli jeśli nadal będzie tu można ordynarnie obliżać sobie nawzajem.
|
|
Ni lubię ludzi typu Tommek, coś gdzieś usłyszy, nie zweryfikuje tego najpierw, tylko pisze bzdury aby pisać. I tak właśnie powstają plotki. Typowo małomiasteczkowy klimat :/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Trzeba spalic im ten kiosk na Dwornej ;)
|
|
prowadzimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2:1
|
|
Kamilek nie podoba sie??? To Kur.. Nie Pisz!!!
|
|
Kolejny mecz w plecy;/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
pytaj u złodzieji - tam części najtańsze
|
|
na allegro tego duzo.
|
|
ponawiam pytanie jaka jest cena susznych grzybów. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
pewnie napiszesz, że na ulicy ale nie wiesz jakiej ;] Bimbo !
|
|
Chciałbym się dowiedzieć czy juz jest znana godzina o której spotykamy sie na Orlenie? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
SaneOne: nie jestem szaleńczym zapaleńcem KM czy prędkości, ale lubię jak wzystko jest ok a nawet bardziej ok :) batarki: Chyba kojażę Twój samochód, startowałeś kiedyś w Nowogrodzie w wyścigach? Mam jeszcze pytanie czy ktoś z Was ma filtr stożowy (oczywiście dobrze zamontowany) i czy ten wynalazek dał odczuwalną różnicę w pracy silnika?
|
|
Czy ryby piją wodę? Może ktoś z Was wie? Jeżeli piją, to dlaczego nie potopią się? Pozdrowienia. Bimbo !
|
|
Sprubój zadzownić do... siebie i poprosiś znalazcę o zwrot. Ja w niedzielę też miałem podobną sytuację, zostawiając komórkę w taksówce. Żeby było śmieszniej, nie wiedziałem w jakiej korporacji ją zamawiałem (numer przecież był w telefonie)... Ale udało się metodą prób i błędów odzyskać.
|
|
Prawdopodobnie Leader Price przyjmie nazwe: Tesco Express. Na zachodzie tak własnie Tesco nazywa swoje sklepy ponizej 2 tyś. m2 , aby odróznić je od swoich flagowych hipermarketów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |