Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLACY! NADCHODZI CZAS STANĄĆ DO WALKI O NASZĄ OJCZYZNĘ |
dobra to od 17 września wszyscy przechodzą na tamte forum. (trzeba dać czas do namyślenia) pierniki i ptysiu zostają tutaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLACY! NADCHODZI CZAS STANĄĆ DO WALKI O NASZĄ OJCZYZNĘ |
Tico nie ciesz się tak, bo chwalisz łącze od pośrednika, który nie ma nawet swojego szkieletu magistrali krajowych. Masz łącze dostępowe które pośrednik bierze u nadrzędnego operatora i optymalizuje pod kątem zastosowania. Te twoje 1-8M to dla porównania w firmie Crowley można kupić za 1000zł - 50Mbps i dać ludziom do pomiarów i reklamować jako the best. Tylko żeby to chodziło po ludzku, to trzeba jeszcze dołożyć kilka razy tyle żeby dać właściwe styki. Więc dopóki ludzie nie wiedzą, że są takie chwyty ,to dają się nabierać na prędkości na nikomu nieznanych serwach. frania
|
|
cytat:Tiesto niezyje !!!!! na BBC pokazywali rozjebaną fure....masakra....i oficjalne potwierdzenie...takze....ZGON....*****!!!
|
|
Właśnie też nie wiem czy to prawda czy to bzdura zobaczymy po jakimś czasie. Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
eeee a ja myślalem ze to temat o trawce :( spadam bo śmierdzi ę
|
|
Jechałem giełczyńską ok. 17 i mama do mnie: - co tak strasznie śmierdzi jakby się paliło? A ja mam katar i nie czułem to odrazu się zatrzymałem sprawdzić samochód i jak wyszedłem na dwór to też poczułem. Ale pojęcia nie mam co to było.
|
|
Idzcie do Łomżyńskiego KFC bardzo ramonatyczny nastrój.
|
|
ja bys nie trybil to byla aluzja do ciebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |