Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO RZECZYWIŚCIE RZĄDZI ŁOMŻĄ ? |
Te ładne panie zapomniały po co są ?? a podoatnik to ich żródło utrzymania miedzy innymi Czy informacja jest dla petenta ?? a moze odwrotnie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO RZECZYWIŚCIE RZĄDZI ŁOMŻĄ ? |
mam nadzieję, że nie spadł na stopę... ...a doczytałeś do końca, czy z tej lekkości takżeś odleciał, że już literek dojrzeć nie mogłeś... ...a może przetłumaczyc trzeba...? ...to poproszę swojego adwokata, bo pewnie na angielskim znam się tak, jak na humorze... ...acha... zapomniałbym.... wypadasz z kontekstu chłopie...! :) Zbych
|
|
to mnie zastrzeliłeś, XtraVert w życiu bym nie powiedziała że lubisz Mont Pythona jakoś Twoje poczucie humoru nie pozwala mi w to uwierzyć i wydaje mi się że powołanie się na chłopaków z Monty to lekka obraza dla nich z Towjej wypowiedzi wynika że wylgarność po Polsku jest fe, ale po Angielsku toooooooooo już wyższe sfery w sumie k***wa a f*ck to wielka różnica. brawo! co do Monty to właśnie brak kontekstu jest taki zawaliście zabawny jeśli chodzi o ich humor, natomiast wypowiedź pretho jak najbardziej miała kontekst, tylko Ty najwyraźniej tego nie zrozumiałeś a jeśli chodzi o Williama, to jakoś nie widzę jego wierszy jako kopalni tekstów. tu chodzi o mistycyzm, sens życia i o Boga a nie o sypanie żartami. oczywiście mniemam że czytałeś wszystko w oryginale i widziałeś jego ilustracje żeby lepiej wszystko zrozumieć.
|
|
ja tez mam problemu z urzędnikami ratusza są faktycznie mało kompetentni a na dodatek opryskliwi i mało chętnie staraja sie udzielić pomcy. Uważam ,że Pan Peredent powinien rogonić to towarzystwo wzajemnej adoracji i dać szansę innym lepszym - z pewnością się znajdą.
|
|
...i na dobranoc dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi w dyskusji bo brak im kontekstu pierwszego postu: http://www.joemonster.org/article.php?sid=1875 - no patrzcie, nawet na joemonsterze nie pozwoalają sobie na ochydztwa i troszeczkę przerzedzili ten tekst "gwiazdeczkami".
|
|
myslisz, ze 28 000 tys to duzo, jak za oswietlenie?? Mi sie wydaje, ze to jednak mala kwota. Wbrew pozorom takie oswietlenie nie jest takie tanie, tym bardziej jesli jest ono dobrej jakosci. W sumie taka inwestycja to fajna sprawa, ktore w jakims stopniu moze sie przyczynic do promocji miasta.
|
|
Ponoć goni od roku. Tylko efektów brak. P.S. Jak ja bym gonił, to już kilka beczek by było. W sam raz na wesele :-)
|
|
jesli ktos ma ochote pobawic sie przy troche innych rytmach niz te ktore serwuja w lomzynskich lokalach dje to: 26.12.2003 klub BAZA Ostroleka zagraja dj:exstasy(w-wa) leming(w-wa) fx(ostroleka) sensor(lomza) vampire(ostroleka) 2 sceny muza:techno,tech-house,deep&tribal house,break beat wizualizacje komputerowe .....byc moze niedlugo bedzie tez ciekawa impreza w lomzy
|
|
nie wiem czy wiecie ale te sznury świetlne są dosyć drogie, a jeszcze ktoś to musi zrobić przecie.
|
|
ale przywaliłeś..... poczekaj, muszę pójść poplakać i zaraz wrócę...... oh! ... ... ... no estem. myślę że powienieneś pójść za przykładem rycerzy ktorzy mowia 'Ni' i juz więcej nie wypowiadać się na ten temat. kupię Ci a shuberry i będzie dobrze.... ;) paps najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
BAZA ma fajny klimat :)
|
|
Siemanko wszystkim. Jest do sprzedania radio samochodowe SONY CDX - M600R. 650zl.
|
|
A ja trochę zakraczę jak stara, łomzyńska wrona: zobaczycie, że skończy sie na gruzach na Narwią i wycinaniu krzaków i dobrze będzie jeśli zrobią drogę na Rybakach... a kasiora pójdzie jak w dym...Ludzie, jak ja chciałbym się tu pomylić i odszczekać to krakanie!
|
|
żydzi!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |