czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Anne Applebaum pierwszą damą w Polsce?

komornik

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Anne Applebaum pierwszą damą w Polsce?

po co Ci zdjecia ze zdjec sie nie nauczysz a kadra trenerska jest spoko:)

Ile aut typu- porsche,corvetty przegrywaja ze zwyklymi autami,oczywiscie dlubanymi na 1/4 mili. Wiec zamist pisac,kreska i po sprawie

tez tak mysle,jak na nasza łomze kadra jest dosc profesjonalna,nie amatorska.
i teraz pytanie:przyjedzie do nas tiger,darek michalczewski??macie jakies news'y?

Signature will be available soon. Please wait ;)

Witam. Mam pytanie dla osób, które wiedzą o co chodzi w tym temacie. Mam problem z ustawieniami w kompie. jak komp chodzi jest wszystko ok, ale jak go wyłącze i za chwilę włącze jest problem ponieważ komp nie za pierwszym razem chce się urochomić, a jak już zaczyna chodzić to wyskakuje mi komunikat że zostały wprowadzone ustawienia fabryczne, czyli mój procesor z athlona 1700+, nagle staje się 1100 i trzeba ustaiwnia robić ponownie. i tak jest za każdym razem. i takie moje pytanie: jaka jest tego przyczyna? czy to bateria czy coś innego?

a ja jestem Kalwi & Remi :).

te:
corvette
i
GłosRozsądku

PIer*** się w łeb a potem coś napiszcie jak niemacie nic mądrego do powiedzenia to nic nie piszcie...

Pretty: coś dziwnie stronnicza/y jesteś... Tylko jeden post na liczniku... Śmierdzisz.

maciek: gratuluję prawdopodobnie najmądrzejszej wypowiedzi w tym temacie. W końcu ktoś krótko, zwięźle i konkretnie napisał, jakie jest sedno całej sprawy.

Kontakty zawsze były, są i będą bardzo stronnicze. Pani dyrektor wykonała zapewne kilka telefonów i tak powstał ten reportaż. Nie mieli o czym pisać, to chociaż spróbowali wybielić panią dyrektor. Żałosne.

dean84: nigdzie by cie zapewne nie przyjeli. Jak ktos jest prostakiem to tylko w rodzinnej "firmie" moze robic.

bagrmosen

Witam to może i mi ktoś podpowie, jeżeli została zgłoszona skarga w sanepidzie na sklep, w którym sprzedają (cały czas) mleko zważone oraz po terminie (zazwyczaj dzieciom) oraz inne produkty czy mogę domagać się od sanepidu poinformowania o wynikach kontroli tego sklepu.Pani w sanepidzie mnie poinforowała że nie ma takiej możliwości a może ta pani zna ten sklep i jego właściciela.

Pozdrawiam

niedługo wstawią nam do autobusu katapulte :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org