Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gilowska: dobry polityk PO, to taki co kłamie jak z nut |
Czytalem kiedys na forum firmy sciagajacej auta z usa do polski, podobny post do twojego. Z tego co pamietam admin strony odradzal zabieranie ze soba samochodu do usa. Twierdzil, ze moga tam Cie spotkac problemy z zarejestrowaniem auta. Jakies dziwne amerykanskie normy bezpieczenstwa, wzmocnienia boczne itp. Ponoc nie wszystkie europejskie auta nie spelniaja norm bezpieczenstwa w usa. Dziwne to dla mnie, byc moze firma nie chciala sobie zaprzatac glowy "cudakiem", co to ciagnie drzewo do lasu. Tym bardziej, ze wiem na pewno o jednym pasjonacie z Greenpointu co posiada fiata 126p, a tego lata w Wallington NJ widzialem stara poczciwa Warszawe. W sumie sam Ci odradzam, tutaj za niewielkie pieniadze kupisz uzywany full wypas. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gilowska: dobry polityk PO, to taki co kłamie jak z nut |
Gdzie można najlepiej w małych grupach nauczyc sie angielskiego od podstaw???a może indywidualne korki??
|
|
Polecam Profesor Tatianę z II LO jest naprawdę dobra i niejednego głąba uratowała na maturze
|
|
jeszcze pare mam nadzieje przydatynch linków: http://www.admoto.pl/default_nointro.asp http://www.autotrader.com/ kUPUJ bryke w USA , bardzo tanie, ukrywania usterek nei ma, bo jesli samochod jest mocno bity, to po takim wypadku nie da sie go juz zarejestrowac, kradną częsci przeważnie gl swiatla, lusterka itp i to tylko z hond i jakis tanich koreancow, samych samochodow mało kto kradnie <kradna ale przewaznie dzieciaki i imigranci którzy nie znaja zasad dzialania alarmów i innych zabezpieczeń a potem porzucja gabloty ale w róznym stanie heheh>, bo jest centralny rejestr pojazdow. Jedyny minus ze tam sa w wiekszosci automaty, ja np ich nienawidze bo lubie przygazować i dac czadu ;] tomnik ma raCJE amerkance sa przewrażliwieni na punkcie bezpieczeństwa a autach <w końcu jak chlaja i potem jadą to sie nie dziwmy LOL> i badań technicznych wiec musisz mieć SWOJE autko w super stanie i powiedzmy "młode", ale to też zalezy w jakim Stanie USA bedziesz rejstrowal gablote, w 1 moga sprawdzać czy nie masz np dziur na wylot jak spr blache a w innym Stanie spr ci wszystko łacznie z tym jakie spaliny wydzielasz i czym tam smrodzisz. jak już musisz to najlepiej zlecić to komus kto sie na tym zna hehe dokonanie odprawy celnej w Polsce i zalatwienie wszelkich formalnosci z tym zwiazanych kosztuje koło 500 dolarow ;/ wiem że mozna zanizyc wartosc samochodu wtedy moga wyjsc groszowe kwoty za transoprt - wystarczy w papierach wpisac flooded czyli zalany i wtedy wartosc auta z tabeli leci od razu o 50% w dol. Sprowadzac an pewno sie oplaca tylko trzeba miec dobry kontakt za oceanem i troche pokombinowac :D Ogolnie trzeba sie troche znac na temacie zeby sie w to bawic ;/ to by było dziś na tyle yoo spadam pozdro ;]
|
|
no oczewiscie ze duzo ma sie do rzeczy jaki kierowca, zgadzam sie z tym....ale co tak odrazu gadasz jak mnie nawet nieznasz.. A modul mi przyjdzie jeszcze w tym miechu , najpozniej za 2 tyg. bo idzie ze stanow. kto mi powie jak mozna tu wrzucic fotke?? bo niemam pojecja jak to zrobic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |