środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radna chce jechac do Danii !!!

Przyjemnym miejscem jes spacer wzdłóż Narwii. Można się przejść na bonę lub do jakiejś restauracyjki. Jeśli macie rowery Lasek Jednaczewski ( jego grobla ) są fajnym miejscem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radna chce jechac do Danii !!!

Myślę, że 4 pory roku przy świecach będą idealne :) Jest już trochę za zimno na zwiedzanie wieczorkiem... nie mówiąc już o lesie w nocy! Tomaszu, kto chodzi na randki w dzień? :)

zaraz puszczę pawia

U - Ujebany
S - Spracowany
A - Alkoholik

@luizfernandez ja bym inaczej powiedział:
U. - Ukraińska
S. - Spólka
A. - Akcyjna
:D
@corvette: badBoyz dobrze gada, ale chyba statkiem nie mozna przewozić aut na gaz z tego co mi wiadomo, zresztą takie auto w stanach jest bezuzutyeczne. Nie ma takich stacji z tego co mi wiadomo. Przeciętny amerykanin czy polak który wymemigrował z polskie dobre parenaście lat temu nie wie co to jest auto na gaz :)

zaraz puszczę pawia

komornik

http://www.logomanager.co.uk/php/products.php

mi dziala na COM

może sądząc po nicku właśnie taki rarytas? ;>

Ciskaj pało ! ty dlamnie możesz mieszkać w kanale z szczurami i ja nie rozumiem ściagać nicki od (niby) sławnych osób co wymyślić coś swojego nie potrafisz?

O to łobuzy podpalacze :p kamilo dobra sprawa taki podsłuch chciałem coś takiego zrobić (zapomniałem jak to sie zwie) np mój kumpel odbiera przekazy z jednostki nie raz można się niezle pośmiać co oni przez radio gadają ;)

Kokosz

POPIERAM

na forum udzielałem się na samym początku istnienia - miałem chyba ID 7 czy coś takiego, natomiast po pewnym czasie bałagan jaki tu zapanował zniechęcił mnie do jakiejkolwiek aktywności.

Brak moderatora , czy jak go tam nazwać jest widoczny aż nadto w temtach które są umieszczane - chodzi głównie o ciągłe powtarzanie.

Co do opluwania ludzi i wulgaryzmów - jak najbardziej wyeliminować

Mleko na pewno ;)

cycq zapiernicza trakorkiem LAMBORGINI R8 z silnikem V12 , z drzwiami podnoszonymi do góry, nie ma czasu na głupoty bo rządzi na Polskich drogach hahahaha. Na masce podjarany czerwony byk, za kierownicą wściekły cycq !!!! Nikt nie ma szans ]:-> udźwig ma do 10 ton wiec podniesie cała ekipe STRONG MENÓW hheheheh

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czy ktoś może posiada samochód Alfa Romeo 156? jeżeli tak czy może powiedzieć jak to auto sie sprawuje czy warto kupić?

Witam wszystkich bardzo serdeczne chyba najbardziej witam zwolenników naszej rządzącej władzy mam nadzieje ze w końcu przejrzą na oczy i zobaczą jak pięknie ich partia stara się o ciepłe posatki tak bardzo krzyczeliście na inne partie "cudze chwalicie swego nie znacie"mam nadzieje ze wkńcu pujdziecie po rozum do głowy.Pozdrawiam wszystkich serdecznie

juz raz zbierałam pieniądze na schronisko.rok temu-trochę się udało i kupiłam w warszwaie bardzo tanie jedzenie-więc chociaż kilka worków się udało.moi znajomi składali się po 20 zł.każdy a nauczyciel w liceum plastycznym dał mi 2 GROSZE!!!!!!zajebiście co?od tamtego roku nic nie zbierałam ale ciagle namoim podwórku jest jakis bezdomny pies lub kot-wiec nimi sie zajmuję......a kota to mam średnio co pół roku -najczęściej w ciąży.ale zawsze udaje mi sie znależć dla nich SPRAWDZONY nowy dom.ŻEBY CHOCIAŻ CO DRUGI CZŁOWIEK POMAGAŁ TYM ZWIERZAKOM TO BYŁOBY NAPRAWDE LEPIEJ!

Nie rozumiem w jakim celu toczycie tą dyskusję... Niech sprawą zajmie się Polcja,prokuratura oraz sąd i niech sprawiedliwości stanie sie zadość jeżeli naprawde on jest mordercą...

.

oj bigi ,, jestes zalosny - czy do stanow jezdzi sie tylko po pieniadze ??? zapytaj sie tych ktorzy stany zwiedzili czy to zepsuty kraj - zal mi ciebie ,,,,, bardzo madra wypowiedz mieczkosia ..... marco co ty sugerujesz ???

Prawdziwy kibec jest bez względu na wyniki zawsze ze swoim klubem wiec twoje stwierdzenie "Biznesmenom zależy na kasie a kibicom na wyniku" nie jest do końca prawdziwe ponieważ liczy na wyniki ale nie jest to uwarunkowaniem do przywiązania do klubu

a co , chcesz zostac muzykiem??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org