Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radna chce jechac do Danii !!! |
Przyjemnym miejscem jes spacer wzdłóż Narwii. Można się przejść na bonę lub do jakiejś restauracyjki. Jeśli macie rowery Lasek Jednaczewski ( jego grobla ) są fajnym miejscem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radna chce jechac do Danii !!! |
Myślę, że 4 pory roku przy świecach będą idealne :) Jest już trochę za zimno na zwiedzanie wieczorkiem... nie mówiąc już o lesie w nocy! Tomaszu, kto chodzi na randki w dzień? :) zaraz puszczę pawia
|
|
U - Ujebany S - Spracowany A - Alkoholik
|
|
@luizfernandez ja bym inaczej powiedział: U. - Ukraińska S. - Spólka A. - Akcyjna :D @corvette: badBoyz dobrze gada, ale chyba statkiem nie mozna przewozić aut na gaz z tego co mi wiadomo, zresztą takie auto w stanach jest bezuzutyeczne. Nie ma takich stacji z tego co mi wiadomo. Przeciętny amerykanin czy polak który wymemigrował z polskie dobre parenaście lat temu nie wie co to jest auto na gaz :) zaraz puszczę pawia
|
|
komornik
|
|
|
może sądząc po nicku właśnie taki rarytas? ;>
|
|
Ciskaj pało ! ty dlamnie możesz mieszkać w kanale z szczurami i ja nie rozumiem ściagać nicki od (niby) sławnych osób co wymyślić coś swojego nie potrafisz?
|
|
O to łobuzy podpalacze :p kamilo dobra sprawa taki podsłuch chciałem coś takiego zrobić (zapomniałem jak to sie zwie) np mój kumpel odbiera przekazy z jednostki nie raz można się niezle pośmiać co oni przez radio gadają ;) Kokosz
|
|
POPIERAM na forum udzielałem się na samym początku istnienia - miałem chyba ID 7 czy coś takiego, natomiast po pewnym czasie bałagan jaki tu zapanował zniechęcił mnie do jakiejkolwiek aktywności. Brak moderatora , czy jak go tam nazwać jest widoczny aż nadto w temtach które są umieszczane - chodzi głównie o ciągłe powtarzanie. Co do opluwania ludzi i wulgaryzmów - jak najbardziej wyeliminować
|
|
Mleko na pewno ;)
|
|
cycq zapiernicza trakorkiem LAMBORGINI R8 z silnikem V12 , z drzwiami podnoszonymi do góry, nie ma czasu na głupoty bo rządzi na Polskich drogach hahahaha. Na masce podjarany czerwony byk, za kierownicą wściekły cycq !!!! Nikt nie ma szans ]:-> udźwig ma do 10 ton wiec podniesie cała ekipe STRONG MENÓW hheheheh ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Czy ktoś może posiada samochód Alfa Romeo 156? jeżeli tak czy może powiedzieć jak to auto sie sprawuje czy warto kupić?
|
|
Witam wszystkich bardzo serdeczne chyba najbardziej witam zwolenników naszej rządzącej władzy mam nadzieje ze w końcu przejrzą na oczy i zobaczą jak pięknie ich partia stara się o ciepłe posatki tak bardzo krzyczeliście na inne partie "cudze chwalicie swego nie znacie"mam nadzieje ze wkńcu pujdziecie po rozum do głowy.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
juz raz zbierałam pieniądze na schronisko.rok temu-trochę się udało i kupiłam w warszwaie bardzo tanie jedzenie-więc chociaż kilka worków się udało.moi znajomi składali się po 20 zł.każdy a nauczyciel w liceum plastycznym dał mi 2 GROSZE!!!!!!zajebiście co?od tamtego roku nic nie zbierałam ale ciagle namoim podwórku jest jakis bezdomny pies lub kot-wiec nimi sie zajmuję......a kota to mam średnio co pół roku -najczęściej w ciąży.ale zawsze udaje mi sie znależć dla nich SPRAWDZONY nowy dom.ŻEBY CHOCIAŻ CO DRUGI CZŁOWIEK POMAGAŁ TYM ZWIERZAKOM TO BYŁOBY NAPRAWDE LEPIEJ!
|
|
Nie rozumiem w jakim celu toczycie tą dyskusję... Niech sprawą zajmie się Polcja,prokuratura oraz sąd i niech sprawiedliwości stanie sie zadość jeżeli naprawde on jest mordercą... .
|
|
oj bigi ,, jestes zalosny - czy do stanow jezdzi sie tylko po pieniadze ??? zapytaj sie tych ktorzy stany zwiedzili czy to zepsuty kraj - zal mi ciebie ,,,,, bardzo madra wypowiedz mieczkosia ..... marco co ty sugerujesz ???
|
|
Prawdziwy kibec jest bez względu na wyniki zawsze ze swoim klubem wiec twoje stwierdzenie "Biznesmenom zależy na kasie a kibicom na wyniku" nie jest do końca prawdziwe ponieważ liczy na wyniki ale nie jest to uwarunkowaniem do przywiązania do klubu
|
|
a co , chcesz zostac muzykiem??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |