czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Lech Kaczyński może wygrać w pierwszej turze" czyli odpowiedni czlowiek na odpo

zadzwoń na nr.609 953 888 w poniedziałek i zapytaj.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Lech Kaczyński może wygrać w pierwszej turze" czyli odpowiedni czlowiek na odpo

Mam już koty, ale bardzo podobają mi się rudzielce. Znajdzie się miejsce i micha dla jeszcze jednego. Najchętniej chcę totalnego rudzielca bez białych łat i dobrze gdyby był nie starszy niż 6 tygodni, żeby go starsze łatwo zaakceptowały.

Nigdy więcej PiS!

Re: "Lech Kaczyński może wygrać w pierwszej turze" czyli odpowiedni czlowiek na odpo

ostatnio slyszalem o wrozeniu z pepka, ale to podobno dotyczy tylko szczuplych panienek.

Mam pytanie do użytkowników Vectry.net , kto zna link FTP na ich server ??

no i co wy rozkminiacie moim chevrolet'em corvette 5.7 ktorego niedawno sciagnolem wessam wszystkich:)

mam 404 KM.....wiec moge sie z kims sprobowac...:)

Wróżka Kasia
ul. Księżnej Anny 3/64
tel. 473 16 50

Jest bardzo dobra, polecam.

zaraz puszczę pawia

o ***** jaką faze macie z tymi wrozkami .....tylko wydatek kasy a prawdy i tak nie powie...co ma byc to bedzie.

znacie jakies fajne miejsca zeby isc z dziewczyna na randke??

łużko :D:D:D

LOL a ja sie z kumplem zalozylem ze za 2-3 lata ŁKS bedzie gral w Pucharze UEFA

Re: "Lech Kaczyński może wygrać w pierwszej turze" czyli odpowiedni czlowiek na

"JA JAKI WYNIK???W W....?"
Loko, czas z dupy bo 14,6 Et+Rt a najlepszy moj to 14,25 ale 5 miejsce w finale mistrzostw Polski na 1/4 mili :)

Koniu
nie wyżywaj się na piłkarzach, bo starają się jak mogą. Niestety. Zbieramy teraz żniwo nieprzygotowania organizacyjnego klubu do tej klasy rozgrywek. Po rozpoczęciu remontu stadionu piłkarze nie mają gdzie trenować i z tym się trzeba pogodzić. Z drugiej strony powoli zaczyna wychodzić zmęczenie spowodowane ciągłymi podróżami. Piłkarze więcej czasu spędzają w autokarze niż na treningu. Inną sprawą są zaległości treningowe, które spowodowało czerwcowe i lipcowe zamieszanie w klubie. Zawodnicy dopiero z dwutygodniowym opźnieniem rozpoczęli przygotowania do sezonu, a tuż przed jego rozpoczęciem odszedł Jerzy Engel jr., którego zastąpił Czesław Jakołcewicz. I o tym wwszyscy dobrze wiemy. A nie dziw się chłopakom, że w tamtym okresie bardziej niż o treningach myśleli o tym, czy w ogóle będą mieli gdzie grać w tym roku.
Co do trzeciej ligi to rzeczywiście widoki nie są optymistyczne. Ale jest jeszcze 9 meczy tej rundy i jeżeli pieniądze i działacze pozwolą, to także cała runda rewanżowa. A w tym czasie wszystko może sięzdarzyć. Najważniejsze, żeby straty przed rundą wiosenną nie były zbyt wielkie. A jestem pewny, że dobrze przepracowany okres przygotowawczy da wiosnąrezultaty.

Onie celowo przegrywają bo wiedzą że III lidzie ich los będzie pewniejszy niż w II, trzeba to sobie jasno powiedzieć

poranny przegląd prasy a tam czytam - 5 100 zł przyniósł I etpa akcji na rzecz pomocy ŁKS , która zaaincjowła funfacja Nasz Wspólny Dom. Nastepna kwesta jest planowana na 3 X. :D

prawdziwi fani zawsze za swoją drużyną :D jeeeee

A mi sie tu podoba , jest przejżyście, dużo fajnych ludzi tutaj pisze i jest duzo okazji do pośmiania sie hehehe

Ludzie sie przyzwyczaili do 4Lomza wiec widze marne szanse na powodzenie tamtego

3majmy sie RAZEM ,w kupie raźniej jeee :D

zaraz puszczę pawia

Ja to bym tam sam coś upichcił a nie szedł na łatwizne i zapłacił w jakies restorant, jak ktoś cos samemu zrobi dla ukochanej, bardziej sie to docenia :D

Nie wiem jak Twoja dziewczyna , ale moja lubi poczadować heh, wiec juz jej zaserwowałem jazde na quadach i paint ball w knyszynie, extrmanlną jazdre rowerem po łomżyńskich górach , łowienie ryb zębami w narwi, bieganie nago po łące hopsasa hopsasa, a w zimie lepienie bawłana z wielkim penisem . Teraz mnie długo nie było wieć trzeba nadrobić zaległosci i ją troche pokatować ]:->

aaa i za każdym razem ma siniaki i mnie przeklnia i strzela fochy na pare dni :]

rudy błazen z druhem

Honda Civic

za pozno...i tak bedziemy III lidze...:-(((

łużko a nie ŁÓŻKO

(pilnuj swojej milosci a nie mojej ortografi)

Re:

spadek do III ligi niezalezy tylko od pieniedzy ale przede wszystkim od gry

przystanek autobusowy obok ronda solidarności

nie rozumiem dlaczego przyssaliście się do lekarzy w Łomży, tak jest wszędzie...moja znajoma lekarka (w roli pacjentki) w pewnej państwowej klinice w Warszawce usłyszała tekst profesora, że koperta jak najbardziej ale P.doktor nas jest dwóch...

Stary cmentarz - ale późnym wieczorem.

od października nie będę , o będe mieszkał w białym

dzieki za napisanie....bo musze ten "wózek" zabrac ze soba:) dzieki za adres i telefon do tej firmy....moze cos z tego wyjdzie. Nom drogi i wacha w USA sa zajebiste, u nas o tym mozna tylko pomarzyc.nom naprawde zes sie niezle rozpisal...ale dzieki za to:)

Chodzi o to że gdyby stadion został wcześniej zmodernizowany to nie trzeba by było tyle jeździć. Bo raz mecz by był na wyjeździe a raz u siebie, a tak są wszystkie na wyjazdach.
Pozdro

Rozdyjek się nie przejmuj "obiektywność" kontaktów jest znana . Zreszta to szmatławiec który niedługo zbankrutuje .

witam, wiec jak sie okazalo jest dobrze, nie jestem w ciazy. dzieki wszystkim ktorzy byli ze mna.

pieprzyk co ty pieprzysz?? wytlumacz mi niby to czemu jazda autokarem ma byc skutkiem przegranego meczu? skonczyla sie era kamienia lupanego gdzie nie bylo silnika tylko trzeba bylo treptac nogami aby sie przemieszczac rozumiem zeby jechali oni na jakies spotkanie kilka dni wtedy ok mozna zrozumiec ale to jest zaledwie kilka godzin jazdy trzeba pogodzic sie z tym ze druzyna ta nienadaje sie do II ligi a nie bez sensu pchac pieniadze chociazby w ten stadion gdzie i tak za pare lat nikt nie przyjdzie bo kto mialby przychodzic jak ludnosc miasta spadnie do 2000 osob dzieki wspanialym rzadom naszej elity ale to juz dyskusja na calkiem odmienny temat

Witam

Krab ja nie licytuje się kto jest ważniejszy pielęgniarka czy (PAN DOKTOR)oboje są ważni.
Tylko wkurza mnie gatka o małych zarobkach lekarzy.
Bo wiem ile mają za jeden dyżur ,i wiem jakiej wysokości są kontrakty naszych konowałów
Pyzatym często pracuję na zachodzie i znam podejście lekarza do pacjęta,

Na pewno czytałeś ale pozwolę sobie zacytować

„cud ekonomiczny!!!!
pewien lekarz z naszego szpitala ostatnio wziął w leasing samochód terenowo-sportowy z firmy EFL
miesięczna rata za ten typ samochodu z najskromniejszym wyposażeniem wynosi od 2750 złotych!!! Wzwyż” autor o nicku ‘1972’

To skąd ma na to kasę jeśli zarabia tak mało pomyśl i odpowiedz sobie sam prezęty od pacjętów aż takie durze wątpię.

Pozdrawiam

Gratuluje. Podjęłaś najlepszą decyzje z możliwych, nie dla tego że okazało się iż nie jesteś w ciąży ale dla tego że postąpiłaś jak odpowiedzialna i rozsądna osoba. Bardzo się cieszę że są jeszcze wśród naszej młodzieży(?) ludzie tacy jak Ty i Twój partner.
a Tym którzy sieją lewacką propagandę pozornego szczęścia (ci którzy namawiali do zabójstwa) radzę żeby zastanowili się nad tym co piszą, bo wg mnie piszą brednie

...Zaufanie to potega....

Treść jest ukryta

Ludzi co z Was za kibice, rozegrali kilka meczy już robicie tragedię. Polonia w ubiegłym sezonie grała w I lidze, teraz stoi gorzej od naszej drużyny. Do końca sezonu jesiennego jest jeszcze trochę czasu i cała runda wiosenna przed nami. Wszystko może jeszcze się zmienić, a niektórzy a Was już ją pogrzebali. Chłopaki trochę okrzepną i i będą walczyć jak starzy wyjadacze. Więcej optymizmu.
Macie pisać takie głupoty, to lepiej wcale zamilczcie i nie siejcie paniki!

Pozdrowienia.

Nigdy więcej PiS!

Sprecyzuj, jaką należność chcesz windykować. Chodzi o dług firmowy, prywatny? Masz na to jakieś papiery?

Pora na poważnie pomyśleć skąd wziąć kasę , bo tak dalej trwać się nie da. 250 tys. długu + bieżące koszty po 200 tys. co miesiąc to nie żarty. Cały czas myślę czy nie należało zostać w III lidze. Ale wierzę w cud i zadomowienie się na zapleczu extraklasy.

Polecam i znam tylko jedną firme zajmującą sie ściaganiem długów którą moge z czystym sumieniem polecić - Euler Hermes , zajmująca sie windykacją biurową , terenową i sądową. 80 letnie doświadzczenie na rynku mówi samo za siebie w kilkudziesieciu państwach.

Daje namiary

http://www.eulerhermes.pl/php/index_prod.php?id1=p&id2=p&id4=p

Centrala i oddział w Warszawie
ul. Domaniewska 50 B
02-672 Warszawa
Tel. (48 22) 385 44 14
Tel. (48 22) 385 46 55
Fax (48 22) 385 46 62
e-mail: info@eulerhermes.pl

chodzi mi o odzyskanie długu firmowego

przeczytaj sobie co napisales wyzej i poczytaj moje posty

...Zaufanie to potega....

chodzi mi o normalny samochod(osobowke)....jeszcze niedzwonilem na ten numer co podal badboyz...i jeszcze sam niewiem co i jak.

Nie opłaca się zatrudniać firm windykacyjnych w tym wypadku. Idź do komornika.

Siemano wiec popytalem kumpli i powiedzieli że pierwszy raz słyszą o czymś takim i że wątpia czy to ma jakikolwiek sens. Jeden ziomek coś gadał tylko o tu że tam na miejscu jak juz bys sprowadził musisz mieć title - akt wlasnosci auta . Title musi podbic "Public Notary" bo inaczej nie jest wazna transakcja. Z tym oraz D.L. idziesz do Motor Vehicle Dept gdzie otrzymujesz blachy. Nastepnie wybierasz sobie firme ubezpieczeniowa i generalnie cala procedura, Najpierw sie ubezpieczasz potem do wydzialu komunikacji i tu zaczna sie klopoty bo musisz udowodnic, ze jestes stalym rezydentem stanu gdzie mieszkasz ;] ale nie wiem czy to sie tyczy też auto które bylo exportowane czy tylko zakupionego tam na miejscu.

na razie kilka linków typu PRAWO:

http://www.makro-service.com.pl/?unit=1&title=Spedycja&reloaded=yes

http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec,110/__Wiadomo%C5%9Bci_Regulacje.html

http://www.celsped.pl/taryfacelna/kalkulator.php

http://www.bankier.pl/static/att/8000/1165588_news5169attachment38.pdf

Prosiłes o jakies linki z autami używanymi w USA :

http://www.usaauto24.com/auto_pl

nie wiem jaki masz tam status obywatela i co tam "możesz" ale ci powiem że w USA ludzie zazwyczaj nie kupują samochodów za gotówkę, ponieważ są tam stosunkowo tanie kredyty. Całą procedurę zakupu, łącznie z uzyskaniem kredytu, można załatwić w jeden dzień, maksymalnie w trzy dni . Klient podpisuje tylko dwa papiery, nie musi przedstawiać zaświadczeń o dochodach, pisze tylko oświadczenie ;]

Z tego co wiem usraju komisy samochodowe są rzadkością. Auta używane, oferowane u dilera, są kupowane przez niego na aukcjach, które są urządzane przez specjalne firmy. Pojazdy wystawiane są często np. przez banki, które odebrały je swoim niewypłacalnym klientom. Poza tym wiele osób kupujących nowe samochody, w rozliczeniu zostawia swoje używane auta wiec WYBÓR jest ogromny!! Aaa i wazne że używane auto kupuje się u dilera z gwarancją , tam bardzo popularny jest leasing samochodów, który w Polsce jest nieopłacalny. O ile u nas korzystają z tej formy pozyskania pojazdów głównie firmy, biorące w leasing samochody tzw. użytkowe, to w USA leasing to jest coś jak długotrwałe wypożyczenie, po okresie użytkowania samochodu mozesz go oddać, nie decydując się na kupno, ale jedno ale jak zwracasz bryczke, musi ona być utrzymane w dobrym stanie na glanc :D

Nie śmiać sie jeden koleszka poradził wysłać auto FedXem buhehe

Aha i z tego co wiem koszt transopru "luzem" jest tanszy niż w kontenerze, stateczke płynie 3-4 tyg, ty jak nie ubezpieczyles transportu obgryzasz paznokcie z nerwów. Wiec ja odradzam ,ale jak mus to mus :-)

Pozdro napisze jak dowiem sie czego więcej strzała ;]

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org