Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Daniel na Prezydenta! |
Widac ile osob, tyle gustow, a o gustach sie nie dyskutuje ;) Mi osobiscie z 4 por roku smakuje bez porownania lepiej niz D'angelo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Daniel na Prezydenta! |
Dzięki za wskazówki. a Nigdy więcej PiS!
|
|
chodzi ci o taka mala na szosie zambrowskiej? tyle ze on chyba nie wloch, ale poludniowiec w kazdym razie ;) niewiem jak z dowozem w innych ale z por przy zamowieniu na 36 zlotych, czyli 3 pizze, dowoz w Łomzy gratis
|
|
a Dziki niezagrał Nigdy więcej PiS!
|
|
najlepiej nadawaj wszystko przez kamerke na jakims czacie.
|
|
wiedza tajemna? a co to takiego?
|
|
Przewidziano istnienie sekcji kajakowych w Łomży, Ciechanowcu, Rajgrodzie, Goniądzu i Nowogrodzie. Sekcje wioślarskie miały funkcjonować w Łomży i Rajgrodzie. Większość z nich zakwalifikowano do 1 grupy finansowania. W Łomży miała powstać sekcja wioślarska i kajakowa zakwalifikowana do 1 grupy oraz żeglarska i motorowodna zaliczone do 2 grupy finansowania. Jednym z zadań głównych w dziedzinie inwestycji było zbudowanie ośrodka sportów wodnych nad Narwią w Łomży. 2 I 1976 r. wznowiono działalność Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego, podjęło ono realizację programu dotyczącą sportów wodnych. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
Życie to nie ciągła sielanka jest różnie. A ilu ludzi tyle charakterów. Z jednymi się da rozmawiać z innymi trudniej. Na pewno trzeba próbować. Jednak druga połówka to nie ksiądz w konfesjonale. Nie powinno się jej mówić wszystkiego. Czasem niektóre rzeczy trzeba przemilczeć. Najlepiej też dogadać się w kwestii wyjść. Mężczyzna powinien mieć kolegów ,a kobieta koleżanki. Wskazany jest kompromis.Powiedzmy raz w tygodniu ja mam wyjście z koleżankami ,raz ty z kolegami. Nie powinna to być sobota czy niedziela ,bo to typowo rodzinne dni:) Absolutnie nie podaje tu gotowej recepty na małżeństwo tylko przykład jak próbować się dogadać.No i takie porozumienie trzeba sobie wypracować (dotrzeć się). Nigdy więcej PiS!
|
|
Witam Kataryna parę postów wyżej masz moje pytanie raczysz na nie odpowiedzieć Ponieważ mogłaś je( przeoczyć) to pozwolę sobie zacytować je jeszcze raz. „Pielęgniarka za dyżur świąteczny ma 33zl dodatku do dniówki( pan doktor) Ile powiedz.” "Wierz gdyby nasi PANOWIE LEKARZE podjedli pracę na zachodzie to, nawet jednego dnia by nie przepracowali z takim podejściem do pacjęta jakie mają u nas. A wierz o tym że zastrzyki dożylne powinien wykonywać lekarz a nie pielęgniarka jak jest u nas. Powiedz proszę czy nie mam racji????" Pyzatym poczytaj o obowiązkach lekarza . pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |