Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale jaja, kolejni radni załatwili sobie odznaczenia !!! |
he he he :-))) To dopiero będzie flashmob. Piszę się na to. Pozdrawiam. grover
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale jaja, kolejni radni załatwili sobie odznaczenia !!! |
Czy pametacie te przyslowie: "Swego nie znacie, cudze chwalicie" przynosi ono wazny punkt w tej malej rozmowie. Znam wielu ludzi - z chicago, ktorzy nie znali tesknoty za krajem i swoimi okolicami, dpoluki doputy nie stracili tego co mieli. Uwazam ze malo kot ma ta dume Polaka, i patrioty w Polsce (moze sa to uczucia gleboko zakopane, ale na pewno nie maja tego skinhedzi, faszysci, nacjonalisci itd.) by naprawde te uczucia wydobyc z siebie trzeba byc daleko od kraji u ukochanych okolic. Pozdrawiam, Lukasz S.
|
|
Czy pametacie te przyslowie: "Swego nie znacie, cudze chwalicie" przynosi ono wazny punkt w tej malej rozmowie. Znam wielu ludzi - z chicago, ktorzy nie znali tesknoty za krajem i swoimi okolicami, dpoluki doputy nie stracili tego co mieli. Uwazam ze malo kot ma ta dume Polaka, i patrioty w Polsce (moze sa to uczucia gleboko zakopane, ale na pewno nie maja tego skinhedzi, faszysci, nacjonalisci itd.) by naprawde te uczucia wydobyc z siebie trzeba byc daleko od kraji u ukochanych okolic. Pozdrawiam, Lukasz S.
|
|
czekamy czekamy na stronke !!! spadł snieg temperaturka ponizej 0 to chyba koniec wyscigow w tym roku co ??? ja to chyba raczej napewno zakoncze sezon rajdowy bo nawet zimowek nie mam :))
|
|
Szansa jest zawsze, nawet w Lotka ;-) Z tym, że co do Loterii Wizowej to szanse są raczej dużo większe. Kilku moich znajomych wylosowało... Napewno warto spróbować. Nigdy nie wiadomo jak dalej będzie w życiu. Niestety, w tym mieście perspektyw na życie nie widzę. Pozdrawiam Mr "S" Krytyk zawodowy ;-] "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
No właśnie, niech radni oddadzą na organizację miejskiego Sylwestra po jednej swojej "dietce". Napewno nawet tego nie odczują ;-) Pozdrawiam Mr "S" Krytyk zawodowy?! "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
Wszyscy nawijają o tuningachm, wyścigach, autach, a dlaczego nikt nie pisze o VÓDCE??? Przecież gorzałka zawsze dobra jest.MOglibyśmy ustawiać sie tez na picie vódki a nie tylko sciganka:)))
|
|
:-) zx
|
|
Mija czas, temat wraca, ale tylko na forum, a gdzie te projekty w magistracie? Czy czasem nie stanie się to , czego sie zawsze obawiam: oto mamy następny, polski, chocholi taniec czyli mówiąc ulicznie: URZĄD puścił bąka, a nam się zdawało, że to grzmot pioruna!
|
|
Urząd DO ROBOTY nieroby !!!!!! michal
|
|
Sie wie mistrzunio!!!
|
|
tresc z "niusa" nomber uan: Drogi Mikołaju, Musisz być zaskoczony, że piszę do Ciebie dziś, 26 grudnia. No cóż,bardzo pragnąłbym wyjaśnić pewne sprawy, które miały miejsce na początku miesiąca, kiedy, pełen złudzeń, napisałem do Ciebie list. Prosiłem o rower, kolejkę elektryczną, parę rolek oraz strój do piłki nożnej. Zniszczyłem sobie umysł ucząc się przez cały rok. Nie tylko byłem pierwszy w klasie, ale miałem też najlepsze oceny w całej szkole. I nie skłamię, jak powiem, że nie było nikogo w całej okolicy, kto zachowywałby się lepiej ode mnie wobec rodziców, braci, przyjaciół i sąsiadów. Byłem posłuszny i nawet pomagałem starszym przechodzić przez ulicę. Faktycznie nie było niczego możliwego dla mnie do zrobienia, czego bym nie zrobił dla ludzkości. (...........)
|
|
Dobre i to narazie. Może to krok w dobrym kierunku, który uda się wkomponować w kompleksowy program. Są szanse, że projektantom programu powiedzie się wplecenie, skorelowanie tego traktu w całość koncepcji zagospodarowania. Obawiam się też powstania odwrotnej sytuacji, czy fragmentaryczne działania bez kompleksowej koncepcji nie wytworzą chaosu niemożliwego do opanowania przez najlepszych projektantów (tu pólko namiotowe, tam uliczka, tutaj barek,itp.) Przebudowa ulicy Rybaki aczkolwiek potrzebna (brawo za to) nie wynika z kompleksowego programu zagospodarowania terenów nadnarwiańskich, bo takiego jeszcze nie ma. Jeśli się uda to wspaniale jednak lepiej aby to były dzialania planowe, przewidywalne, a nie przypadki. Czekamy na kompleksowy realny program nawet przewidywany do realizacji etapowo, ale kompleksowy. Niestety i o projektantach i o konkursie, czy przetargu na opracowanie koncepcji ucichło i nic nie słychać, a były deklaracje z urzędu.
|
|
powiem tak..... w takiej formie mało zabawne.... lepiej było wrzucić link do stronki na której to można znaleźć...! zx
|
|
W barowym dymie poznałem kilka sposobów na legalny wjazd do Ameryki. Jeśli chcecie zdradzę je kolejno według mego rankingu. Najbardziej przebiegły to... LOTERIA Pan Czesław... Nie reaguje na nazwisko. Dopiero dotknięcie ramienia powoduje reakcję... Przyczyna prosta - wysłał kilkadziesiąt aplikacji wizowych, a po wylosowaniu jednej z nich legalnie zmienił nazwisko. Administracja terenowa podobno nie stawia przeszkód, trzeba wypełnić wniosek i wnieść opłatę plusy: zwielokrotniona szansa na wygraną + dokumenty na własne nowe nazwisko. minus: żal starego nazwiska. Pan Czesław wysłyłał wiele aplikacji i z braku pomysłów wymyślał różne nazwiska. I wylosowano takie, że lepiej nie mówić.... PS 1. Ludzie, jak tam "bezcenna". Napiszcie o niej bo chłopaki z redakcji zapomnieli o mnie. Proszę ich o jakieś wieści i nic... W gruncie rzeczy to moje ukochane dziecko, i moja amerykańska gazeta jawi się graficznie bardzo podobna do niej.... Dlatego - napiszcie o niej... PS 3. Mam już hosting, niedługo pojawię się na www. Napiszcie co was interesuje - wrzucę to na sieć.
|
|
te nowe wiaty może są ładne i schludne, ale jak troche wiaterek wieje to po kosteczkasz daje jak trzeba, jak by sie uparł to przymarznąc mozna, sa takie dziury że dzieciak na lezaka by sie przecisnoł, tak chyba byc nie musi, i można cos z tym fantem zrobic??? lara
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |