Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydentem p. Z. Zdanowicz |
zdrowie panstwa mlodych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydentem p. Z. Zdanowicz |
Mam nadzieję ze ktos mi pomoze jest ma bardzo potrzebny numer telefonu komórkowego Pawła ... jesli ktos ma ten numer to bardzo prosze zeby mi podał
|
|
Zamiast wróżki której zapłacisz możesz zaufać samej sobie i swojej energii. Weź trzy żetony, lub monety, lub cokolwiek co ma dwie znacznie odróżniające się strony. Wybierz jedną stronę za dwa punkty i drugą za trzy (np. w przypadku monety reszka 2 pkt, orzeł - 3). Rzuć 6 razy za każdym razem sumując wynik - otrzymasz 6 cyfr o wartości z przedziału od 6 do 9. Wpisz je do okienka na tej stronie: http://www.iching.pl/iching.php i kliknij na przycisk leżący tuż obok: "Zobacz odpowiedź wyroczni." Wróżba bazuje na mającej kilka tysięcy lat chińskiej księdze przemian i tradycyjnej symbolice. Przy wyrzucaniu tych samych liczb jest powtarzalna, ale ma bardzo dużo potencjalnych wyników. Zrób to sam, nie daj zarobić wróżce. A jeśli chcesz dokładniej poznać o co w tym chodzi, polecam: http://republika.pl/iching/ o szyby deszcze dzwoni, deszcz dzwoni jesienny...
|
|
Koło Wizny jest wróżka i nawet policja niekiedy korzysta z jej usług, to taka wiejska kobieta, ale prawde przepowiada, w kazdym badz razie wielu osobom jej wrozby sie sprawdziły :) Nigdy więcej PiS!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To raczej nie chodzi tyle o za zespół a o kibiców.
|
|
Jaki jest najszybszy samochod w Łomży do pojemnosci 1.6. jak mysliscie
|
|
narazie jeździ spychacz i zrywa murawę, potrwa to ze 3 dni i będzie można kłaść nową.
|
|
o ile sie orientuje to istnieje cos takiego jak zakaz uzywania fajerwerkow i innych temu podobnych w dniach innych niz sylwester, nowy rok, wielkanoc + te same swieta tyle ze w kaledazu prawoslawnym zakaz ten dotyczy takze domow weselnych itp, zpaytaj w strazy miejsciej o ile bedize czynna, mzoe ci powiedza co i jak dokladniej Nigdy więcej PiS!
|
|
tico - Ty się dowiedz co to DSL To żadna neostradka która może się nadać do 2/3 osób. DSL ładnie się sprawuje nawet do 100 i to przy 3/4 Mb/s łączu. A co do pewnym usług - to zależy jakie się postawi reguły firewalla na serwerku.
|
|
ostroleka:D hehe w tzw. ,,pałacyku,, Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
nie wiem co mówią o pogodzie -ale zima, czy lato - jest OK mamu nich 4 lata - pierwsze dwa były cieżkie ale teraz bajki. Polecam 512 w dzień 1024 w nocy a i mają ciekawe dziury w zabezpieczeniach że momentami ma się do 10240kb :D
|
|
następny DJ...
|
|
Oj, urzad skarbowy, od razu widać, że Ty nie miejscowy:). Ale juz tłumaczę przyjezdnym - WSZiP to Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości (należy jeszcze dodać, że im. B. Jańskiego w Łomży). I to by było tyle w tym temacie. Dobrej nocy:). Nigdy więcej PiS!
|
|
Śmiech mnie ogarnia, gdy czytam, że na zachodzie czy w USA to sami fachowcy. Owszem są kliniki, gdzie poziom znacznie przewyższa nasz, ale przecętny zachodni lekarz nie jest wcale lepszy od polskiego. Radzę mniej filmów oglądać typu "Ostry dyżur" gdzie operację mózgu wykonuje stażysta na korytrzu. Drugi przypadek "Pojechałem do Warszawy do profesora." A ilu jest w W-wie tych profesorów, jak ciebie przyjął ( na pewno nie za darmo) to może ktoś inny został przesunięty w kolejce i umarł. Nie gryzie cię sumienie ???? Chory to jest przede wszystkim system zdrowotny, nikt jak na razie nie odważył się powiedzieć, że biedny nieubezpieczony pacjent ma umierać. NFZ za takich płacić nie chce, a szpital leczyć musi. Lekarz też bo przysięgał. Sprawa łapówek. Czemu wy krzykacze nie idziecie z tym na policję, wystarczy jeden meldunek i pana czy panią doktor zaraz prowadzą w kajdankach. Boicie się ??? Sami zrobiliście z lekarzy półbogów laząc im w dupę i wciskająć łapówki. Częśc tego chamstwa należałoby oczywiście rozgonić, ale u was wszyscy są be. Katerina ma rację, nie można wszystkich lekarzy wrzucić do jednego worka. Łapówkarzy za kraty, a reszcie podwyżki tak by nie musieli dyżurami nadrabiać. W końcu dokształcać się też kiedyś muszą.
|
|
dobra niech bedzie że marudze ale zajrzałem na stronę http://gmina.fairplay.pl/?lang=pl i co tam jest??? sto piędziesiąt takich gmin jak Łomża które zapłaciły za taki certyfikat i to tylko w tym roku. przejżałem regulamin bo za długi żeby cały czytać ale wystarczy rzucić okiem żeby zobaczyć że zapłaciliśmy za ten tytuł pnad 10000zł. słowem to dobry interes dla tych co te nagrody przyznają bo gminy daja im kasę za certyfikat. a to już pionta edycja to kilkaset samorządów za kasę odznaczyli i ciekawe co wymyślą jak im się gminy skończą???????????????? ______________________________________-- Oto co myślę o PiS...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |